Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Pārkers izlaidīs nedēļu savainojuma dēļ

Pārkers izlaidīs nedēļu savainojuma dēļ
Tonijs Pārkers (pa kreisi) un Tims Dankans
Foto: AP/Scanpix

96 : 84

Blazers - Spurs

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs" saspēles vadītājs Tonijs Pārkers iepriekšējā spēlē pret Portlendas "Trail Blazers" savainojis potīti, kā rezultātā francūzis izkritis no ierindas uz nedēļu.

Pārkers jau pagājušajā sezonā potītes savainojuma dēļ bija spiests izlaist deviņus mačus. Tagad savainota tā pati potīte, taču basketbolists atklājis, ka vaina ne tuvu nav tik nopietna kā iepriekš. "Vajadzēs nedēļu, varbūt," spēlētājs ir noskaņots optimistiski, lai pēc iespējas ātrāk atgrieztos laukumā.

Zaudētajā mačā (84:96) pret "Blazers" izbraukumā Pārkers paspēja nospēlēt vien 11 minūtes, kuru laikā izdevās iemest vienu no četriem metieniem un kopumā sakrāt četrus punktus. Nākamo spēli "Spurs" jāaizvada naktī uz otrdienu pēc Latvijas laika, kad mājās jātiekas ar Toronto "Raptors". Pēc kanādiešiem uz Sanantonio brauks arī "Mavericks" un "Thunder", bet izbraukumi atsāksies 19. novembrī, kad jāspēlē Dalasā.

Izmantotie resursi:
San Antonio Express-News


, 2009-11-07 20:30, pirms 14 gadiem
Nu Spurs pašlaik ipaši labi neklajas ka bija domats,Labi ka nav ilgak
, 2009-11-07 20:49, pirms 14 gadiem
Veseļojies!
, 2009-11-11 19:36, pirms 14 gadiem
smags zaudejums viniem
Kristaps Porziņģis. Foto. AP/Scanpix
33

Porziņģim konstatēts ikra muskuļa sastiepums, izlaidīšot vairākas spēles

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Bostonas ''Celtics'' pavēstījis, ka Latvijas basketbola superzvaigzne Kristaps Porziņģis ikra muskuļa sastiepuma dēļ nepiedalīsies sērijas piektajā mačā pret Maiami ''Heat''. Savukārt ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka latvietis traumas dēļ izlaidīšot vairākas spēles.
Tairīss Maksijs priekšplānā. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

''76ers'' un ''Bucks'' paildzina savas sezonas, ''Cavaliers'' atgūst vadību pret ''Magic''

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz trešdienu aizvadītas trīs izslēgšanas spēļu cīņas. Filadelfijas ''76ers'' un Milvoki ''Bucks'' uzvarēja, paildzinot savas sezonas, savukārt Klīvlendas ''Cavaliers'' atjaunoja vadību sērijā pret Orlando ''Magic''.
Kristaps Porziņģis un Breds Stīvenss. Foto: AP/Scanpix

Porziņģi iemainījušais Stīvenss tiek atzīts par NBA sezonas labāko menedžeri

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" basketbola daļas prezidents Breds Stīvenss saņēmis apbalvojumu kā sezonas labākais menedžeris. Starpsezonā viņš iemainīja Kristapu Porziņģi un Drū Holideju.