Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Kurucs pirms trim nedēļām atgriezies Bruklinā, redz variantus sērijā pret "Raptors"

Kurucs pirms trim nedēļām atgriezies Bruklinā, redz variantus sērijā pret "Raptors"
Rodions Kurucs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas briest sezonas atsākšanai. Jau jūlija turpinājumā vienības dosies uz Disnejlendu, kur norisināsies visas spēles. Bruklinas "Nets" latviešu uzbrucējs Rodions Kurucs izteicies, ka viņš nesatraucas par iespēju inficēties ar koronavīrusu.

Līgas vadība izvēlējās visas spēles – katra komanda aizvadīs astoņus mačus regulārajā čempionātā, kam sekos play-off turnīrs un uzvarētāju noskaidrošana – aizvadīt Disnejlendā. Tomēr plāns izpelnījies arī pārmetumus, jo Floridas štatā ir liels saslimušo skaits. Rodions Kurucs sarunā ar medijiem gan izteicies, ka par to īpaši nedomā, jo uzticas NBA vadības solījumiem izveidot visiem dalībniekiem drošu burbuli.

Kad bija skaidrs, ka sezona tik drīz neatsāksies, Kurucs devās atpakaļ uz Latviju, kur uzturējās pusotru mēnesi. Dzimtenē viņš trenējies kopā ar Dāvi Bertānu, Vašingtonas "Wizards" snaiperi, kurš bija viens no pirmajiem spēlētājiem, kuri atteicās no piedalīšanās sezonas turpinājumā. Savukārt Kurucs pirms aptuveni trim nedēļām atgriezās Bruklinā, un viņš ir gatavs atlikušajiem mačiem.

Pašlaik Bruklinas "Nets" Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem septīto vietu. Tas izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā pretī dotu otrās vietas īpašnieci Toronto "Raptors", kas ir pašreizējā čempione, lai gan starpsezonā zaudēja Kavai Lenardu. Latvietis izteicās, ka tic "Nets" iespējām pieveikt "Raptors", ņemot vērā, ka vienības sezonas gaitā aizvadījušas saspringtus dueļus. Jāatceras, ka atlikušās regulārās sezonas spēles var ieviest korekcijas, "Nets" play-off tiekoties ar citu komandu.

Ņemot vērā, ka arī "Nets" rindās ir basketbolisti, kuri atteikušies no spēlēšanas Orlando, piemēram, centrs Deandrē Džordans, tad Kurucs uzskata, ka tā būs laba iespēja jaunajiem basketbolistiem nodemonstrēt savu varējumu. "Nets" treneri Kurucam snieguši norādījumus, ka jāturpina labi lasīt spēle un jābūt noturīgākam savā sniegumā, lai varētu iegūt regulārāku lomu spēlētāju rotācijā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/BillyReinhardt


, 2020-07-06 19:57, pirms 4 gadiem
Kas ta par bildi wtf? Tups antiņš Brože Tu esi.
, 2020-07-06 20:08, pirms 4 gadiem
Go0dFather rakstīja: Kas ta par bildi wtf? Tups antiņš Brože Tu esi.
Ietur trendu..KP rakstos ar lika bildi ar lauzto degunu
, 2020-07-06 20:52, pirms 4 gadiem
Go0dFather rakstīja: Kas ta par bildi wtf? Tups antiņš Brože Tu esi.
Visos podkaastos vienmeer shausminoss, cik prasts Brozhe ir. Pasniedz sevi un uzvedas kaa vieteejais ciema dzeeraajs...
, 2020-07-06 21:46, pirms 4 gadiem
hantele rakstīja: Visos podkaastos vienmeer shausminoss, cik prasts Brozhe ir. Pasniedz sevi un uzvedas kaa vieteejais ciema dzeeraajs...
Viņam ir normāli atzīties, ka ārkārtas situācijas laikā sāka daudz biežāk pļēgurot.
, 2020-07-06 22:15, pirms 4 gadiem
un cilvēki brīnas kāpēc kurucs nerunā ar lv medijiem,ja savējie liek tādas bildes rakstos
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.