Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ričards Dzirnis

Rendolfam spēles diskvalifikācija

Rendolfam spēles diskvalifikācija
Rendolfs neataisno
uz sevi liktās cerības.

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Ņujorkas "Knicks" basketbolistam Zakam Rendolfam piespriesta vienas spēles diskvalifikācija par neapdomīgu rīcību spēles laikā.

Ņujorkas "Knicks" uzbrucējs Zaks Rendolfs 2. janvāra nakts spēlē pret Sakremento "Kings" vienību neilgi pirms trešās ceturtdaļas beigām pēc tiesneša viņam nosvilptā soda saniknojās un meta soģim ar galvas apsēju. Rendolfa "izrāde" klubam nepalīdzēja un klubs piedzīvoja kārtējo zaudējumu.

Rendolfam muļķīgās rīcības dēļ nāksies izlaist šīs nakts spēli pret Sanantonio "Spurs" vienību. Tiesa, sods nav no bargākajiem, jo uzbrucējam nav jāmaksā ne dolāra soda nauda.

Zaks Rendolfs šovasar maiņas darījuma rezultātā no Portlendas "Blazers" nonāca Ņujorkas "Knicks" sastāvā. Tika gaidīts, ka Zeks Rendolfs "garajā" galā veiksmīgi sadarbosies ar centru Ediju Kariju, bet saikne izpalika. Ņujorkas klubs spēlē ļoti neizteiksmīgi un Rendolfa statistika nav tik spīdoša kā tapa plānots starpsezonā. Uzbrucējs šosezon aizvadījis 27 spēles, 26 no tām uzsākot sākumsastāvā, Rendolfs atzīmējies ar vidēji spēlē gūtiem 17,7 punktiem un 10 izcīnītam bumbām zem groziem.

Izmantotie resursi:
www.nba.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-05 00:29, pirms 16 gadiem
ar apsēju!!! tā takš kādu var nosist!! cik neapdomīgi!!
, 2008-01-05 00:30, pirms 16 gadiem
.... individuālā statistika ta viņam laba, bet komandai viņš to4 nepalīdz!!
, 2008-01-05 01:24, pirms 16 gadiem
Lūdzu piemērs , Blazers Dievs devis augumu, bet ne smadzenes
, 2008-01-05 11:58, pirms 16 gadiem
klauns viņš ir
, 2008-01-05 12:18, pirms 16 gadiem
Tas ir pi..ecs kas notiek NewYorkaa...un taa vinjiem vajag...kaut vai par OZO izsmieshanu...
Kristaps Porziņģis ir atgriezies un kļuvis par pirmo latvieti NBA finālā. Foto. AP. Scanpix
54

Porziņģis atgriežas vareni: puslaika rezultatīvākā spēlētāja gods un uzvara pār "Mavs"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta pirmā finālsērijas spēle, kurā uz parketa atgriezās arī Kristaps Porziņģis. Latvietis pirmajā puslaikā guva 18 punktus un palīdzēja Bostonas "Celtics" ar 107:89 pārspēt bijušo latvieša komandu Dalasas "Mavericks".
Kristaps Porziņģis 2024. gada 5. jūnijā. Foto: Peter Casey/USA Today/Scanpix
8

Vai Latvijai būs NBA čempions ātrāk nekā Lietuvai?

Sākot no 1994. gada, sešpadsmit Eiropas valstis ir tikušas pie saviem NBA čempioniem. Latvietis Kristaps Porziņģis atrodas četru uzvaru attālumā no pirmā titula pasaules spēcīgākajā līgā.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
36

Porziņģis apstiprina – liepājnieks atgriezīsies laukumā NBA finālsērijas pirmajā mačā

Šodien notikušajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas tradicionālajā mediju dienā Latvijas basketbola lielākā zvaigzne Kristaps Porziņģis medijiem apstiprinājis, ka atgriezīsies laukumā fināla pirmajā mačā, kas gaidāms naktī uz piektdienu.