Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ričards Dzirnis

Fords gatavs atgriezties jau šosezon

Fords gatavs atgriezties jau šosezon
Fords optimistiski
izsakās par atgriešanos.

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Toronto "Raptors" saspēles vadītājs T. Dž. Fords izteicies, ka ir gatavs atgriezties laukumā jau šosezon, neskatoties uz ārstu teikto, ka iespējams aizsargam nāksies izlaist šo sezonu.

Toronto kluba aizsargs guva nopietnu savainojumu NBA decembra spēlē pret Atlantas "Hawks" vienību un neskatoties uz to, ka mediķi izteica šaubas, vai šosezon Fords spēs atgriezties NBA laukumos, pats Fords atzinis, ka savainojums nav tik nopietns, lai izlaistu sezonu.

"Jūtos labi. Arī mans ķermenis no savainojuma atlabst labi un sāpju vairs nav," basketbolists izteicies radio.

Fords savainojumu guva dodoties caurgājiena, kad saņēma triecienu no Atlantas debitanta Ala Horforda. Pēc smagā trieciena Fords nakti pavadīja slimnīcā, bet Horfords saņēma spēles diskvalifikāciju.

Fords ir pārliecināts, ka šosezon NBA laukumos viņu vēl redzēsim: "Es jūtu, ka spēlēšu. Es zinu, ka spēlēšu. Vienīgais jautājums, kad es spēlēšu. Savainojums nav tik nopietns, lai mani uz šo sezonu norakstītu."

Izmantotie resursi:
www.nba.com


, 2008-01-04 21:39, pirms 16 gadiem
tas priecē
, 2008-01-04 21:49, pirms 16 gadiem
Es jūtu, ka spēlēšu. Es zinu, ka spēlēšu.
, 2008-01-05 18:28, pirms 16 gadiem
Pēter, tu neesi tik nopietns, lai Tevi uz šo sezonu nenorakstītu
Kristaps Porziņģis 2024. gada 5. jūnijā. Foto: Peter Casey/USA Today/Scanpix
7

Vai Latvijai būs NBA čempions ātrāk nekā Lietuvai?

Sākot no 1994. gada, sešpadsmit Eiropas valstis ir tikušas pie saviem NBA čempioniem. Latvietis Kristaps Porziņģis atrodas četru uzvaru attālumā no pirmā titula pasaules spēcīgākajā līgā.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
36

Porziņģis apstiprina – liepājnieks atgriezīsies laukumā NBA finālsērijas pirmajā mačā

Šodien notikušajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas tradicionālajā mediju dienā Latvijas basketbola lielākā zvaigzne Kristaps Porziņģis medijiem apstiprinājis, ka atgriezīsies laukumā fināla pirmajā mačā, kas gaidāms naktī uz piektdienu.
Luka Dončičs. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix
19

Dončičs komentē Pārsona teikto: "Man ir labas attiecības ar Porziņģi"

Pirms pāris dienām bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" spēlētājs Čandlers Pārsons teica, ka Lukam Dončičam nepatīk Kristaps Porziņģis, kā arī minēja, ka latvieti Dalasā sagaida negatīvas emocijas no skatītājiem. Slovēnis Dončičs preses konferencē komentējis Pārsona teikto par viņa attiecībām ar latvieti.