Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Jokičs krīt un triumfē "Shaqtin' A Fool" balsojumā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šovs "Shaqtin' A Fool" apkopojis jaunākās smieklīgākās epizodes. Pirmo vietu izpelnījies Denveras "Nuggets" serbu centrs Nikola Jokičs. Video: TNT / NBA


, 2023-03-04 21:21, pirms gada
Kāds var apskaidrot kas tur ar Aiviju 3. epizodē tik smieklīgs...
, 2023-03-04 22:56, pirms gada
Bam Bam rakstīja: Kāds var apskaidrot kas tur ar Aiviju 3. epizodē tik smieklīgs...
Kriss Vebers kaut kādos studentu finālos Mičiganas komandā izcēlās ar feilu, ka izšķirošā brīdī viņš paprasa taimautu, kas vairs nepienācās, rezultātā tehniskais fauls.

Te sāk ar to, ka Šaks saka, ka nav pirmā reize, kad Mičiganas komanda šādi zaudē (Detroita ir Mičiganā). Kenijs uzreiz ķipa - stop it, nevajag atsaukties uz Krisu. Nākamajā momentā jau Vebers iemontēts kadrā Detroitas jakā.
Džeisons Teitums. Foto: AFP/Scanpix
18

Bostona atgūst mājas priekšrocību, OKC apzināto sodu taktika Dalasā nenostrādā

Nacionālās basketbola asociācijas izslēgšanas spēļu otrajā kārtā izbraukumā pie panākuma šonakt tika regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics", kas bez savainotā Kristapa Porziņģa ar 106:93 reabilitējās Klīvlendas "Cavaliers" par zaudējumu mājās. 2-1 sērijā panāca arī Dalasas "Mavericks", kas mājās ar 105:101 uzveica Oklahomsitijas "Thunder".
Nikola Jokičs un Kārls Entonijs Taunss. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

Nembhardam uzvaras metiens pret "Knicks", Jokičs lielisks uzvarā pār "Timberwolves"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas izslēgšanas turnīra spēles. Austrumu pusfinālā Indianas "Pacers" savā laukumā ar 111:106 pārspēja Ņujorkas "Knicks", tiekot pie pirmās uzvaras sērijā (1-2), savukārt čempione Denveras "Nuggets" tika pie pirmās uzvaras sērijā (1-2) pār Minesotas "Timberwolves" (117:90).
Maiks Budenholzers. Foto: AP/Scanpix
11

''Suns'' ātri atrod jauno treneri: par to kļūs NBA čempions Budenholzers

''The Athletic'' apskatnieks Šams Čaranija ziņo, ka Fīniksas ''Suns'' par nākamo kluba treneri nozīmēs Maiku Budenholzeru, kurš trenera karjeras laikā kopā ar Milvoki ''Bucks'' reizi kļuvis par NBA čempionu.