Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

NBA nedēļas izcilnieki "Raptors" un "Suns" saspēles vadītāji, mēneša treneri - Kids un Jēgers

NBA nedēļas izcilnieki "Raptors" un "Suns" saspēles vadītāji, mēneša treneri - Kids un Jēgers
Gorans Dragičs laužas cauri "Pacers" aizsardzībai
Foto:AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija atklājusi aizvadītās nedēļas katras konferences divus labākos spēlētājus. Austrumos labākais bija Kails Laurijs no „Raptors”, bet Rietumos līdzīgs gods piešķirts Goranam Dragičam no Fīniksas „Suns”. Savukārt par janvāra labākajiem treneriem atzīti Džeisons Kids un Deivs Jēgers.

Toronto „Raptors” saspēles vadītājs Kails Laurijs nedēļas četrās spēlēs ne tikai iemeta 16 tālmetienus, bet arī vidēji mačā guva 25 punktus, izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles un pārtvēra 2,3 bumbas. Viņa sniegums palīdzēja „Raptors” gūt trīs uzvaras un pakāpties uz ceturto vietu Austrumu konferencē.

Šosezon komanda 47 spēlēs tikusi pie 25 uzvarām, bet Laurijs atzīmējies ar 16,8 punktiem un 7,6 rezultatīvām piespēlēm vidēji mačā.

Arī Rietumu konferencē par labāko atzīts saspēles vadītājs, proti, slovēnis Gorans Dragičs, kurš palīdzēja Fīniksas „Suns” uzvarēt visās četrās spēlēs un turpināt sekmīgo sezonu. Dragičs vidēji spēlē guva 26,8 punktus, kā arī izdarīja sešas rezultatīvas piespēles. Iespaidīga bija aizsarga precizitāte no spēles, jo viņš trāpīja 63,9% metienu un 69,2% tālmetienu.

Vēl uz nedēļas labākā spēlētāja godu pretendēja Els Džefersons no „Bobcats”, Džeremijs Lins no „Rockets”, Rojs Hiberts no „Pacers”, Stefens Karijs no „Warriors”, Zeks Rendolfs no „Grizzlies”, Džons Vols no „Wizards”, Kevins Lavs no „Timberwolves”, kā arī šajā sarakstā ierastie Lebrons Džeimss un Kevins Durents.

Savukārt par mēneša labākajiem treneriem atzīti Džeisons Kids un Deivs Jēgers. Kids beidzot atdzīvināja Bruklinas „Nets”, aizvedot to līdz 10 uzvarām 13 spēlēs, turklāt uzlaboja komandas aizsardzību par gandrīz septiņiem punktiem spēlē (janvārī vidēji ielaisti 95.4 punkti, pārējā sezonā – 102,4). Bet Jēgers kopā ar „Grizzlies” uzstādīja mēneša labāko uzvaru bilanci, uzvarot 12 spēlēs no 15.

Izmantotie resursi:
NBA.com


, 2014-02-03 23:29, pirms 10 gadiem
Whaat? Kur ir Als Džefersons?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-03 23:41, pirms 10 gadiem
VnK uUrla.. rakstīja: kas tas pa sviestu menesa treneris? moska pielieciet klat menesa arsts, menesa solina silidtajs utt..
Par soliņa sildītāju NR 1 mums jau sen viens bbolists apstiprināts.
, 2014-02-04 00:03, pirms 10 gadiem
trāpīja 63,9% metienu un 69,2% tālmetienu.GD galiigi "aptracis",bet redzees vai nba to noveertees ar ne tikai nosauksanu par nedeelas labaako,bet arii ar ieklausanu all star speelee!!Taa kaa dereetu!!Nu ja neieklaus tad taa kaa Kazins un Stiivensons jau neraudaas
, 2014-02-04 01:34, pirms 10 gadiem
Nets gatavojas savam uznācienam,kas PO būs superpowepgp team .
, 2014-02-04 07:11, pirms 10 gadiem
VnK uUrla.. rakstīja: kas tas pa sviestu menesa treneris? moska pielieciet klat menesa arsts, menesa solina silidtajs utt..
Kas tas pa sviestu, ka tu kaut ko te vispār muti virini?
Kairijs Ērvings (no kreisās). Foto: AP/Scanpix
17

Ērvingam 30, Dončičam 28, Dalasa uzvar un sasniedz ''play-off'' otro kārtu

Naktī uz sestdienu Nacionālās basketbola asociācijas izslēgšanas spēlēs otro kārtu Rietumu konferencē sasniedza Dalasas ''Mavericks'', kas savā laukumā ar 114:101 pārspēja Losandželosas ''Clippers''. Sērijā klubs uzvarēja ar 4-2.
Donovans Mičels un Francs Vāgners. Foto: USA Sports Today/Scanpix
5

Ar Mičela 50 punktiem nepietiek: "Magic" un "Cavaliers" sērijā būs septītā spēle

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā uzvaru izcīnījusi Orlando "Magic", kas savā laukumā ar 103:96 pārspēja Klīvlendas "Cavaliers", panākot izlīdzinājumu sērijā līdz četrām uzvarām (3-3). "Cavaliers" rindās 50 punktus guva Donovans Mičels, bet ar to nebija gana, lai pieliktu punktu sērijai.
Dārvins Hems. Foto: AFP/Scanpix
7

Pēc neveiksmīgas sezonas meklēs jaunu treneri: ''Lakers'' atlaiž Hemu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Losandželosas ''Lakers'' pārtraukusi sadarbību ar līdzšinējo galveno treneri Dārvinu Hemu, vēstī ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.