Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Ņujorkas "Knicks" vēlas iegūt Portlendas "Trail Blazers" pirmās kārtas drafta izvēli

Ņujorkas "Knicks" vēlas iegūt Portlendas "Trail Blazers" pirmās kārtas drafta izvēli
Fils Džeksons
Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks" veicot pārrunas ar Portlendas "Trail Blazers" par šā gada drafta pirmās kārtas izvēles iegūšanu, apstiprina ESPN.

Ņujorkas "Knicks" šā gada draftā ir viena pirmās kārtas izvēle (ar 8. numuru) un divas otrās kārtas izvēles (ar 44. un 58. kārtas numuru), un tiek lēsts, ka "Knicks" vēlas iegūt vienu no Portlendas pirmās kārtas izvēlēm – "Trail Blazers" īpašumā šobrīd ir izvēles ar 15., 20. un 26. numuru.

Pārrunas pašreiz gan ir tikai sākuma stadijā, bet tiek uzskatīts, ka vienā no iespējamajiem scenārijiem figurējot arī "Trail Blazers" starta piecinieka spēlētājs Mo Hārkless. 24 gadus vecais vieglais uzbrucējs regulārajā sezonā vidēji spēlēja nepilnas 29 minūtes, guva 10,0 punktus un izcīnīja 4,4 atlēkušās bumbas. Pagaidām neesot zināms, ko no savas puses kā iespējamos variantus piedāvājot "Knicks", taču no nākamo gadu pirmās kārtas izvēlēm Ņujorka acīmredzot nevēloties šķirties.

Kā ziņojot informācijas avoti, Ņujorkas "Knicks" jau ir rīkojusi treniņus vairākiem spēlētājiem, kuriem draftā prognozē pirmās kārtas vidu vai otro pusi. Starp viņiem ir, piemēram, Ziemeļkarolīnas uzbrucējs Džastins Džeksons un garais spēlētājs Tonijs Bredlijs. Tāpat treniņos vēroti spēlētāji, kuri pašreizējās prognozēs balansē starp pirmo un otro kārtu, kā Bems Adebajo no Kentuki un Deriks Vaits no Kolorādo.

Izmantotie resursi:
New York Knicks discuss trade for Portland...


, 2017-06-02 09:10, pirms 7 gadiem
Iespējams Letiņu vēlvienu vēlās??
, 2017-06-02 09:11, pirms 7 gadiem
Vini var daudz ko veleties!Kamer tur bus Dolans un Dzeksons nekas butiski nemainisies!
, 2017-06-02 09:15, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: Iespējams Letiņu vēlvienu vēlās??
Ņemot vērā, ka pērn Knicks paturēja Vujačiču (KP spēļu biedru) un paņēma lietuvieti Kuzminsku, nebūtu pārsteigts, ja Knicks draftā paņemtu Pasečņiku. Tajā pat laikā saspīlētās attiecības un KP trenera atlaišana varētu arī nozīmēt, ka vēlme apčubināt Kristapu veidojot draugu bariņu ar mūsu garo torni, ir mazliet padzisusi.
, 2017-06-02 09:42, pirms 7 gadiem
Ja NYK grib kādu no POR pickiem tad jāņem pretī Lenarda,Turnera,Crabbe vai Harkless līgumiem.Viņi pat varētu tikt vaļā no Noah ja ņems pretī vismaz divus no iepriekš nosauktajiem,un pretī dodot samērā labos kontraktus-Lee un O'kvins
, 2017-06-02 09:51, pirms 7 gadiem
Ar Noah un Melo ligumiem oagaidam nem ko gribi nekas nesanaks, ja vien kads bus slims un panems Noah ligumu..
, 2017-06-02 11:05, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Viņi pat varētu tikt vaļā no Noah ja ņems pretī vismaz divus no iepriekš nosauktajiem,un pretī dodot samērā labos kontraktus-Lee un O'kvins
Netiks vaļā no Noa līguma. Neviens tādu neņems. Tas ir un būs pamatīgs enkurs komandai uz tuvākajiem 3 gadiem.
, 2017-06-02 11:24, pirms 7 gadiem
playthegame rakstīja: Ņemot vērā, ka pērn Knicks paturēja Vujačiču (KP spēļu biedru) un paņēma lietuvieti Kuzminsku, nebūtu pārsteigts, ja Knicks draftā paņemtu Pasečņiku. Tajā pat laikā saspīlētās attiecības un KP trenera atlaišana varētu arī nozīmēt, ka vēlme apčubināt Kristapu veidojot draugu bariņu ar mūsu garo torni, ir mazliet padzisusi.
Nezinu gan, 1. kārtā Anžeju neņems, pārāk augsts numurs, otrajā atkal varētu būt pārāk zem - 44. numurus. Līdz tam Pasečņiku paņems.
, 2017-06-02 12:03, pirms 7 gadiem
kura mājaslapa ir vislabākā , kur skatīties drafta prognozes?
, 2017-06-02 12:48, pirms 7 gadiem
comon88 rakstīja: kura mājaslapa ir vislabākā , kur skatīties drafta prognozes?
2017 NBA Draft | June 22, 2017 - NBA.com
, 2017-06-02 13:51, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: Iespējams Letiņu vēlvienu vēlās??
Dvīņu torņi nav neticama lieta protams, bet jautājums, ko darīs ar spāni tad, iespējams, trade deal var piemest klāt. Runājot par dvīņu torņiem, ja tur būtu ilgtremiņa attīstības plans tad pēc 5 gadi neviens tuvāk par 3punktu līniju netikutu. Bet jā, tad šaktos jautājums par šūteriem, kas ir aizsargiem, kas ir maigi sakot miskastes Knicks sastāvā/...
, 2017-06-02 14:14, pirms 7 gadiem
Bija tāda bauma, ka Porziņgi varētu uz Portlentu aiztreidot..
Džeksonam vajag veselības pārbaudes veikt, mentālās..
NYK pašiem ir 8. piks, visu pārējo var tāpat savākt.
Drafti no 15-20 numura - jebko līdzīgu var brīvajā tirgū piemeklēt.
Ā, I get ir, NYK ar algām problēmas LOL
, 2017-06-02 16:15, pirms 7 gadiem
karlosm rakstīja: Dvīņu torņi nav neticama lieta protams, bet jautājums, ko darīs ar spāni tad, iespējams, trade deal var piemest klāt. Runājot par dvīņu torņiem, ja tur būtu ilgtremiņa attīstības plans tad pēc 5 gadi neviens tuvāk par 3punktu līniju netikutu. Bet jā, tad šaktos jautājums par šūteriem, kas ir aizsargiem, kas ir maigi sakot miskastes Knicks sastāvā/...
Ja nebutu tads bezcerigs Noah tad iespejas butu lielakas uz torniem! Bet Hernanogomezu nekur Knicks nelaidis-sezonas gaitaa pieradija sevi ka pamatcentrs un pie tam vel pa kapeikam
, 2017-06-03 20:03, pirms 7 gadiem
haha

atdos Melo pret Hārklesu un 15. piku
būs rēcīgi, ja tā notiks. Fils pa Ņujorku staigāt vairs nevarēs.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.