Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

NBA nedēļas labākie - Džeimss un Novickis

NBA nedēļas labākie - Džeimss un Novickis
Lebrons Džeimss
Foto: AP

Nacionālā Basketbola asociācija (NBA) šodien nosauca tos spēlētājus, kas atzīti par labākajiem aizvadītajā nedēļā (no 22. līdz 28. februārim). Austrumos par vērtīgāko atzīts Lebrons Džeimss, bet Rietumos - Dirks Novickis.

Klīvlendas "Cavaliers" pagājušajā nedēļā aizvadīja trīs spēles, visās gūstot uzvaras. Lielisks šajās spēlēs bija komandas līderis Lebrons Džeimss, kurš izcēlās ar vidēji 30,7 punktiem un 10,3 rezultatīvajām piespēlēm. Savukārt Dirks Novickis nedēļas laikā palīdzēja Dalasas "Mavericks" gūt četras uzvaras četrās spēlēs. Novickim vidēji 31,8 punkti, 8,8 atlēkušās bumbas un 3,3 rezultatīvas piespēles.

Citi spēlētāji, kuri pretendēja uz nedēļas labākā godu Austrumu un Rietumu konferencēs: Džo Džonsons, Džošs Smits (abi Atlantas "Hawks"), Ražāns Rondo (Bostonas "Celtics"), Džeisons Kids (Dalasas "Mavericks"), Endrū Boguts (Milvoki "Bucks"), Dvaits Hovards (Orlando "Magic"), Amāre Stadamairs (Fīniksas "Suns"), Karloss Būzers (Jūtas "Jazz") un Endrejs Blače (Vašingtonas "Wizards").

Par februāra labākajiem treneriem atzīts Skots Skailss no "Bucks" un Skots Brūkss no Oklahomsitijas "Thunder". Aizvadītā mēneša labākie debitanti ir Derens Kolizons no Ņūorleānas "Hornets" un Jonass Jerebko no Detroitas "Pistons".

Izmantotie resursi:
nba.com


, 2010-03-01 22:37, pirms 14 gadiem
Nu abas komandas ir uz vilna ar saviem lideriem.
Redzot Mavs jauno sastavu vini var ceret play off macos beidzot tikt daudz talak.
, 2010-03-01 22:38, pirms 14 gadiem
Man tā pamzām sāk likties, ka Džeims šogad buus MVP...vajadzetu paintreseties kur un kadi koeficenti ir...
, 2010-03-01 22:39, pirms 14 gadiem
Jetrus rakstīja: Man tā pamzām sāk likties, ka Džeims šogad buus MVP...vajadzetu paintreseties kur un kadi koeficenti ir...
Pamazām ? tas jau uz Allstar laiku bija skaidrs , ka ja nebūs traumas vai kautkas cits neparedzēts James būs MVP
, 2010-03-01 22:42, pirms 14 gadiem
host rakstīja: Pamazām ? tas jau uz Allstar laiku bija skaidrs , ka ja nebūs traumas vai kautkas cits neparedzēts James būs MVP
ipaši basketbolam nesekoju līdzi
, 2010-03-01 23:04, pirms 14 gadiem
prieks par Blatche, labu nedēļu aizvadīja. Izdarīšu minējumu. Autors nav basketbola eksperts uzminēju ?
, 2010-03-02 00:11, pirms 14 gadiem
Vajadzeeja buut blatchem, bet nu komanda vinneeja tik 2 no 4, taapeec arii nav. Bet taa pateicoties mainjaam raada ljoti iespaidiigu sniegumu un beidzot var paraadiit savu potenciaalu. Un var nopelniit labu liigumu naakamajiem gadiem.
, 2010-03-02 00:41, pirms 14 gadiem
Kas diez "īstajam" LeBronam par šo ir sakāms???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Džeilens Bransons. Foto. AP/Scanpix
3

''Knicks'' līderis Bransons septītajā spēlē pret ''Pacers'' iedzīvojies plaukstas lūzumā

Vēlā svētdienas vakarā Ņujorkas ''Knicks'' piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences otrās izslēgšanas spēļu kārtas septītajā mačā, ar 109:130 atzīstot Indiānas ''Pacers'' pārākumu. Mačs priekšlaicīgi noslēdzās ņujorkiešu līderim Džeilenam Bransonam, kurš iedzīvojās kreisās plaukstas lūzumā.
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
28

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
11

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".