Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Bagatska dēls nepilnu 15 gadu vecumā pievienojas Spānijas kluba "Valencia" sistēmai

Bagatska dēls nepilnu 15 gadu vecumā pievienojas Spānijas kluba "Valencia" sistēmai
Freds Pauls Bagatskis
Foto: Spēlētāja personīgais "Instagram" konts

Latvijas izlases bijušā galvenā trenera Ainara Bagatska dēls Freds Pauls Bagatskis karjeru turpinās Spānijas basketbola klubā "Valencia", vēsta DSN treneris Mārtiņš Fomins.

Freds Pauls Bagatskis, kuram oktobrī apritēs 15 gadi, līdz šim spēlēja "Rīgas"/DSN jauniešu komandā. Šajā sezonā Bagatskis Latvijas U15 Superlīgā aizvadīja 21 spēli, bet vienība fināturnīra B apakšgrupā ieņēma trešo vietu.

Bagatskis vidēji laukumā pavadīja 27 minūtes un 19 sekundes, kuru laikā atzīmējās ar 10,0 gūtiem punktiem, 3,6 atlēkušajām bumbām, 1,9 rezultatīvām piespēlēm, 1,0 pārtvertām bumbām un 1,5 kļūdām. Bagatskis bija trešais rezultatīvākais spēlētājs komandā aiz Alekša Gedrovica (21,5) un Otto Fārenhorsta (16,5).

"Valencia" pirms gada pirmoreiz kļuva par Spānijas čempioni, bet iepriekšējā regulārajā sezonā ar 22 uzvarām un 12 zaudējumiem ieņēma ceturto vietu un izstājās jau ceturtdaļfinālā, ar 71:56, 70:97 un 89:92 piekāpjoties Anžeja Pasečņika "Gran Canaria". Eirolīgā "Valencia" ar 12 uzvarām 30 spēlēs ierindojās 11. pozīcijā 16 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/BnD_YEH...


, 2018-08-29 20:30, pirms 6 gadiem
Interesanti ka Bagijs katrā savā intervijā pārmet to ka mūsu jaunie brauc prom no Latvijas jo kas gan tur ir tāds kas neesot Latvijā, viņš to visu esot redzējis.. bet redz, paša dēls izvēlas braukt prom no Latvijas

Bagij, kas tad tur tāds ir kas nav Latvijā?
, 2018-08-29 20:41, pirms 6 gadiem
sandis444444 rakstīja: Interesanti ka Bagijs katrā savā intervijā pārmet to ka mūsu jaunie brauc prom no Latvijas jo kas gan tur ir tāds kas neesot Latvijā, viņš to visu esot redzējis.. bet redz, paša dēls izvēlas braukt prom no Latvijas

Bagij, kas tad tur tāds ir kas nav Latvijā?
Ja ir piedāvājums, tad jābrauc. Nemaz tik daudziem tādas iespējas nav nokļūt ACB klubos! Veiksmi puisim!
, 2018-08-29 20:44, pirms 6 gadiem
sandis444444 rakstīja: Interesanti ka Bagijs katrā savā intervijā pārmet to ka mūsu jaunie brauc prom no Latvijas jo kas gan tur ir tāds kas neesot Latvijā, viņš to visu esot redzējis.. bet redz, paša dēls izvēlas braukt prom no Latvijas

Bagij, kas tad tur tāds ir kas nav Latvijā?
Var piedzerties, bet visa Rīga tad par to nerunās!?
Bagija pēdējo 5gadu intervijas ir kā saldējums saulē... vienbrīd ciets, pēc 5min jau izkusis!? Pats pinās savos samurgojumos, kā intervijās, tā spēlētāju rotācijā svarīgos brīžos, un nespējā pieturēties pie plāna, kas nes rezultātus!? Varētu kādu toto uztaisīt, Vācijā līdz Ziemassvētkiem būs-vai atkal pie pirmā Eirolīgas nomestā trenera-aizskries glābt pasauli!?
, 2018-08-29 20:49, pirms 6 gadiem
Varbūt šitam Bagatskim junioram kaut kas sanāks, no Edvarta, ja nekļūdos ar vārdu, nekas īsti nebija, kaut aiz ausīm tika izlasēs vilkts iekšā...
, 2018-08-29 21:08, pirms 6 gadiem
wolmar rakstīja: Varbūt šitam Bagatskim junioram kaut kas sanāks, no Edvarta, ja nekļūdos ar vārdu, nekas īsti nebija, kaut aiz ausīm tika izlasēs vilkts iekšā...
Pēc maniem vērojumiem šobrīd "nekāds".Fiziski vājš, ļoti tievs. Šobrīd viņa stiprā puse skaitās 3punktnieki, jo individuāli ko izšķirt viņš šobrīd nevar. Traucē mazais svars un ne pārāk laba individuālā/tehniskā sagatavotība. Ir gan dzirdēts, ka daži treneri viņā saskata "nākotnes spēlētāju"
, 2018-08-29 21:25, pirms 6 gadiem
kokodžambo rakstīja: Pēc maniem vērojumiem šobrīd "nekāds".Fiziski vājš, ļoti tievs. Šobrīd viņa stiprā puse skaitās 3punktnieki, jo individuāli ko izšķirt viņš šobrīd nevar. Traucē mazais svars un ne pārāk laba individuālā/tehniskā sagatavotība. Ir gan dzirdēts, ka daži treneri viņā saskata "nākotnes spēlētāju"
Tu biji baigais bifelis 15 gados ? Latvietīši- skauģu tauta. Lai puikam izdodās!
, 2018-08-29 22:21, pirms 6 gadiem
Pushkin2 rakstīja: Tu biji baigais bifelis 15 gados ? Latvietīši- skauģu tauta. Lai puikam izdodās!
Galvenais, lai vecāku ambīcijas spēj apmierināt. Un tās Bagatsku ģimenei nudien nav mazās.
, 2018-08-29 22:44, pirms 6 gadiem
wolmar rakstīja: Galvenais, lai vecāku ambīcijas spēj apmierināt. Un tās Bagatsku ģimenei nudien nav mazās.
Sievas (mammas) sastrādātie parādi (Antonova Latvijas krājbankā kopā ar citu exbasketbolistu Bondaru) kaut kā ar laiku būs jāsedz.
, 2018-08-29 23:00, pirms 6 gadiem
Pushkin2 rakstīja: Tu biji baigais bifelis 15 gados ? Latvietīši- skauģu tauta. Lai puikam izdodās!
Nu, Raimonds Miglinieks, 16 g spēlēja VEF (principā Latvijas izlase tai laikā).
, 2018-08-29 23:55, pirms 6 gadiem
Domāju, ka uzvārds drusku palīdzējis. Un šaubos, vai tur ir tāds pats līgums līdz pilngadībai kā dažam citam latviešu talantam. Par sliktu Latvijas basketbolam, protams, šis manevrs nenāks - ja vien sīcis neizstrādās "tagad vai nekad" izlases vērtus pigorus ārpus laukuma.
, 2018-08-30 08:30, pirms 6 gadiem
Ļoti labi, ka jaunie talanti brauc prom.
1) Garie spēlētāji iemācīsies to, ko te nevar nekādi iemācīties. Likt atblokus! Te to var nedarīt, jo tāpat esi garāks un visas bumbas vari panemt augšā! Bet kad pretī nāk serbi, tad ... gaisa cīņā vairs neko nevaram, bet atbloku uzlikt īsti nemākam...
2) Vairāk spēles laika paliks tiem kas sēž aiz vadošo mugurām. Un nu šiem ''rezervistiem'' būs iespējas!
3) Aizbraucēji lielās konkurences apstākļos ātrāk sapratīs - būs spēlētājs vai nebūs! Citādi - spēlējot mūsu valstī visi un pats domā, ka ir zvaigzne un var atļauties tikai spēlēt (gan jau nopelnīšu ar basketbolu), bet, kad jau ir par vēlu, tad izrādās ka ... nekas nesanāca. Ups.
4) Jaunieši un jaunietes ātrāk dzīvi iemācīsies!

Atbalstu braukšanu prom.
, 2018-08-30 09:23, pirms 6 gadiem
Lai taču brauc un dzīvot mācās. Par to nav jautājumu. Ir cita lieta - vai talants nāk reizē ar uzvārdu automātiski, vai tomēr tā ir lieta, ko no tēva nevar pārmantot.
, 2018-08-30 11:45, pirms 6 gadiem
wolmar rakstīja: Lai taču brauc un dzīvot mācās. Par to nav jautājumu. Ir cita lieta - vai talants nāk reizē ar uzvārdu automātiski, vai tomēr tā ir lieta, ko no tēva nevar pārmantot.
Šajā gadījumā no tēva ir pārmantota ķermeņa uzbūve, jo Ainārs jau arī jaunībā bija ļoti tievs/smalks. Protams kā tēvs, viņš grib/vēl/palīdz savam dēlam sasniegt pēc iespējas augstākus rezultātus basketbolāar sakariem un savām zināšanām.Bet kā jau minēju savā vecumā (meistarība,augums, atlētisms) viņš ne ar ko neizceļas uz vienaudžu fona. Protams viss vēl var mainīties,jo viņam vēl knapi 15. gadi.
, 2018-08-30 12:11, pirms 6 gadiem
Malacis! Novēlu veiksmi! Porziņģi "izglāba" un izveidoja tieši Spānijas basketbola sistēmā. ACB līga ir otra spēcīgākā līga pasaulē. Veiksmi!
, 2018-08-30 12:21, pirms 6 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Malacis! Novēlu veiksmi! Porziņģi "izglāba" un izveidoja tieši Spānijas basketbola sistēmā. ACB līga ir otra spēcīgākā līga pasaulē. Veiksmi!
Tikai līdz Porziņģim tur kā līdz...
, 2018-08-30 17:35, pirms 6 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Malacis! Novēlu veiksmi! Porziņģi "izglāba" un izveidoja tieši Spānijas basketbola sistēmā. ACB līga ir otra spēcīgākā līga pasaulē. Veiksmi!
Nejau Spānija Porziņģi izglāba, bet gan 2.20m lielākoties!
Mareks Mejeris. Foto: U-BT Cluj-Napoca

Mejerim nevainojama precizitāte Rumānijas meistarsacīkšu pusfinālā

Rumānijas Nacionālajā līgā basketbolā šovakar sākās pusfināla izspēle, Mareka Mejera pārstāvētajai favorītei Klužas-Napokas "Universitatea-Banca Transilvania" sacensības turpinot bez zaudējumiem un ar 91:71 pārspējot Pitešti "Argeș".
Līna Loceniece 2024. gada 24. aprīlī. Foto: Smartway MLKL

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa pirmo reizi nopelna Lietuvas sudrabu

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa trešdien, 24. aprīlī, izcīnīja sudraba medaļu Lietuvas čempionātā basketbolā sievietēm. Latviešu pārstāvētā Klaipēdas komanda "LCC International University" tādu atzinību nopelnīja pirmo reizi.
Rinalds Mālmanis. Foto: Diana Jesin

Mālmanis Igaunijas ceturtdaļfinālu sāk ar 16+8, Rozītim 10+5

Igaunijas Meistarlīgas basketbolā ceturtdaļfinālu pirmajās spēlēs uzvaras izcīnīja Tartu "Ulikool" un Pērnavas "Osta".