Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Foto: Jēkabsone un Vētra cīņā par Krievijas zeltu

Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētais Maskavas apgabala sieviešu basketbola klubs "SpartaK" un Gundara Vētras trenētais Jekaterinburgas UGMK turpina cīņu par Krievijas zeltu. Fināla sērijā līdz trīs uzvarām UGMK ir vadībā ar 2-0. Pirmajā spēlē Vidnojē "Urālu lapsas" uzvarēja ar 70:62, bet otrajā spēlē savā laukumā bija pārākas ar 87:79. Foto: Milena Salp, Youliya Fedosseeva un Basket.ugmk.com


, 2010-04-28 14:05, pirms 14 gadiem
22
, 2010-05-02 17:21, pirms 14 gadiem
kas tur bija uz tām lapām?
Aigars Šķēle divcīņā. Foto: Rafał Jakubowicz/Stal Ostrów Wielkopolski

Šķēlem kārtējā ražīgā spēle Polijas meistarsacīkstēs, Bagatska vīri nepadodas

Polijas basketbola līgā iesākās ceturtdaļfināla izspēle, vienai no sacensību favorītēm Ostruvas Velkopolskas "Stal" savā laukumā ar 76:85 piekāpjoties Vroclavas "Śląsk".
Kārlis Žunda "Pērnavas Ostas" basketbolistu ielenkumā. Foto: Pärnu Sadam

Jonāta "Pērnavas Osta" ceturtdaļfināla izšķirošajā kaujā apspēlē Žundas "Keilu"

Igaunijas basketbola Meistarlīgas pusfinālu sasniedza Ervīna Jonāta pārstāvētā "Pērnavas Osta", ceturtdaļfināla sērijas piektajā kaujā ar 87:67 sakaujot Kārļa Žundas "Keilu".
Ketija Vihmane. Foto: EuroBasket Women

Ketija Vihmane – Vācijas vicečempione, Aleksa Gulbe Spānijas pusfinālā

Ketija Vihmane un "Rutronik Stars Keltern" basketbolistes trešdien, 1. maijā, izbraukumā zaudēja Berlīnes ALBA ar 53:68, finālsērijā līdz trīs uzvarām piekāpjoties ar 3-2. Galvaspilsētas klubs izcīnīja pirmo Vācijas titulu.