Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Strēlniekam 15 punkti "Spartak" sastāvā

Strēlniekam 15 punkti "Spartak" sastāvā
Jānis Strēlnieks
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

Pirmo spēli pirms sezonas sava kluba sastāvā aizvadījis Latvijas basketbola izlases saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks, palīdzot Sanktpēterburgas "Spartak" uzveikt Šveices komandu "Vacallo" ar 82:56. Strēlniekam 15 punkti un septiņas rezultatīvas piespēles.

Pēc dalības Latvijas izlases sastāvā pagājušās nedēļas beigās saviem ārzemju klubiem pievienojās lielākā daļa spēlētāju. Jānis Strēlnieks ar Sanktpēterburgas "Spartak" pašreiz atrodas Itālijas pilsētā Bormio, kas ir tradicionāla vieta Eiropas basketbola klubu treniņnometnēm.

Otrdien "Spartak" aizvadīja pārbaudes maču ar Šveices vienību "Vacallo", gūstot pārliecinošu uzvaru ar 82:56. Strēlnieks spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, taču pamanījās kļūt par otro rezultatīvāko komandā, gūstot 15 punktus, kam pievienoja septiņas rezultatīvas piespēles. Ceturtdien "Spartak" ar reisu caur Milānu atgriezīsies Sanktpēterburgā.

Francijā atrodas Ukrainas kluba Kijevas "Budivelnik" basketbolisti, kurus trenē Ainars Bagatskis. Otrdienas vakarā pārliecinoši tika apspēlēta Francijas trešās līgas vienība "Quimper" ar 81:54. Ceturtdien Bagatska komanda sāks dalību turnīrā, kas notiks vienā no Parīzes priekšpilsētām.

Tikmēr Spānijā otrdien pārbaudes spēle bija Seviljas "Cajasol", kas izbraukumā tikās ar citu ACB līgas vienību no Valensijas. Apmēram sešu tūkstošu skatītāju klātbūtnē uzvaru guva "Valencia" (80:68). "Cajasol" sastāvā ar diviem punktiem atzīmējās Kristaps Porziņģis.

Izmantotie resursi:
БК "Спартак" :: Главная
Баскетбольный Спортивный Клуб «Будивельник»
ACB.COM


, 2012-09-19 11:42, pirms 12 gadiem
Janka malacis!
Artūrs Žagars spēlē pret Klaipēdas "Neptūnas". Foto: Matas Baranauskas

Kuruciem uzvara Spānijas ceturtdaļfinālā, Zoriks izstājas, Žagars tiek pusfinālā

Spānijas ACB līgas ceturtdaļfinālā pusi no nepieciešamā tikšanai pusfinālā paveikusi brāļu Kurucu pārstāvētā "Mursijas Katoļu universitātes" (UCAM) komanda, izbraukumā ar 96:86 pārspējot Valensijas vienību.
Toms Leimanis ar bumbu. Foto: Movistar Estudiantes

Izslēgšanas kaujā Spānijā panākums Leimanim, Bagatskim godalga Rumānijā

Spānijas otrajā spēcīgākajā basketbola līgā jeb LEB "Oro" turpinās cīņa par atlikušo ceļazīmi uz ACB līgu. Pamatturnīrā triumfējusī Akoruņas "Leyma", kuru šosezon pārstāvēja Ingus Jakovičs, jau to izcīnījusi, savukārt nākamās astoņas komandas spēkojas izslēgšanas turnīrā.
Artūrs Strautiņš. Foto: Derthona Tortona
4

Strautiņam un Šteinbergam 11 punktiem lielvalstīs, Tortona pārspēj Banki padotos

Itālijas A sērijas ceturtdaļfināla sēriju vismaz vēl uz vienu kauju pagarināja Tortonas "Derthona", ar 91:81 apspēlējot Lukas Banki trenēto Boloņas "Virtus".