Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Blūmam 11 punkti zaudējumā, Pasečņikam uzvara Barselonā

Blūmam 11 punkti zaudējumā, Pasečņikam uzvara Barselonā
Jānis Blūms
Foto: basketzaragoza.net

Svētdien Spānijas ACB līgā 12. kārtas spēlē Anžeja Pasečņika pārstāvētā "Gran Canaria" viesos ar rezultātu 88:77 apspēlēja "Barcelona", izcīnot savu otro uzvaru vietējā čempionātā pēc kārtas un astoto sezonā kopumā.

Spānija

"Gran Canaria" izbraukumā ar 88:77 pieveica Eirolīgā spēlējošo "Barcelona", bet Anžejs Pasečņiks uzvarētāju rindās laukumā bija nepilnas 16 minūtes, guva piecus punktus (2p. 2/3, 3p. 0/1, s.m. 1/2), izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, bloķēja vienu metienu, izprovocēja divas piezīmes, pieļāva vienu kļūdu, saņēma divas piezīmes, nopelnīja piecus efektivitātes indeksa punktus, kā arī sakrāja negatīvu +/- rādītāju (-3).

Rodions Kurucs nebija Barselonas komandas pieteikumā.

"Gran Canaria" ar astoņām uzvarām 12 spēlēs ieņem piekto pozīciju turnīra tabulā, bet šodien uzveiktajai "Barcelona", kas atrodas ceturtajā vietā, un "Valencia", kas ir trešā, ir tāda pati bilance.

Citā mačā "Tecnyconta Zaragoza" ar Jāni Blūmu ierindā izbraukumā piekāpās "Joventut" - 83:94. Blūms laukumā bija 28 ar pusi minūtes, guva 11 punktus (2p. 1/3, 3p. 3/6), atdeva trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un saņēma trīs piezīmes. Jānim astoņi efektivitātes indeksa punkti, bet negatīvs +/- rādītājs (-6).

Saragosas komandai šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas, bet ar četriem panākumiem 12 mačos komanda noslīdējusi līdz 16. vietai 18 komandu konkurencē. Lai nosargātu vietu ACB līgā, jāsaglabā vismaz 16. vieta, jo pēdējo divu pozīciju ieguvējas būs spiestas pamest virslīgu.

Polija

Polijas čempionāta 13. kārtas spēlē Lauris Blaus un Slupskas "Czarni" jau sestdien ar rezultātu 85:81 viesos uzveica "AS Koszalin". Blaus vairāk nekā 26 minūtēs guva 11 punktus (2p. 5/6, s.m. 1/2), izcīnīja divas bumbas zem groziem, pieļāva divas kļūdas, izprovocēja trīs piezīmes, pats saņēma piecas. Blauam lietderības indekss +9, kā arī pozitīvs +/- rādītājs (+3).

"Czarni" ar četriem panākumiem un deviņiem zaudējumiem ieņem 13. pozīciju 17 komandu konkurencē.

Japāna-2

Japānas B2 līgā pamatīgs zaudējums Tokijas "Eartfriends", kas ar 40:95 savā laukumā piekāpās "Fukuoka Rizing". Ričmonds Vilde nepilnu 18 laukumā pavadīto minūšu laikā guva desmit punktus (2p. 4/7, s.m. 2/4), izcīnīja četras atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu bumbu, izprovocēja divas piezīmes, pieļāva vienu kļūdu un saņēma piecas piezīmes, kā arī nopelnīja +9 efektivitātes indeksa punktus, kas bija labākais rādītājs komandā.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-12-17 17:19, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: Blūms līmenī, spēlē Eiropas labākajā līgā un nekrīt ārā.

kas ar Kurucu? nespēlē nekur, bet izlasē dod vietu, nu vot tas ir līmenis. jāprasa, par ko tad viņam dod vietu , nopelni kur? ceru, ka Valters un Co ātrāk spēs veikt apvērsumu iekš LBS, kur valda pilnīgi mudaki bez saprašanas.

noteikti jāsāk ar to, ka jāizmet no izlases ir Vecvagars un Bagijs, jāpadzen tālu prom.
Valters un Co taisīs apvērsumu iekš LBS...!? Ko Tu lieto, nē nu reāli, ko.!?
Nav neadekvātāka cilvēka par VV, un ja tu viņu liec pie saviem viedokļa līderiem... eu nu izgulies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-12-17 18:50, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: lieku gan, tas ir darba cilvēks, ne kā LBS liekēži, tak kur tāda valde var būt, kur puse labi , ja saprot, kur viņi vispār atrodas? !

Valdis ir spējīgs un noņems gan Jaunupu nost, gan visus pārējos tirlinus. es ticu tam.
beidz sapņot labāk
, 2017-12-17 18:56, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: lieku gan, tas ir darba cilvēks, ne kā LBS liekēži, tak kur tāda valde var būt, kur puse labi , ja saprot, kur viņi vispār atrodas? !

Valdis ir spējīgs un noņems gan Jaunupu nost, gan visus pārējos tirlinus. es ticu tam.
vispār pirms sākt darba nedēļu vajadzētu jau sākt pārstāt lietot
, 2017-12-17 19:07, pirms 6 gadiem
Kāpēc Kurucs netiek izīrēts uz klubu, kur varētu dabūt normālas minūtes? Neviens nedraftēs čali, kas tikai ACB 2 spēlē
, 2017-12-17 19:15, pirms 6 gadiem
mikons rakstīja: Kāpēc Kurucs netiek izīrēts uz klubu, kur varētu dabūt normālas minūtes? Neviens nedraftēs čali, kas tikai ACB 2 spēlē
un tur viņš tikai mājas spēles spēlē + nav pirmā opcija tur
, 2017-12-17 19:24, pirms 6 gadiem
w0w, atradu satraucošu informāciju par Kristapa Porziņģa karjeru Knickos!
https://youtu.be/s94hXj98CbY
, 2017-12-18 15:03, pirms 6 gadiem
Mani vienkārši fascinē Vilde. Kā spēlētājs, kurš ir 210cm garš un spēcīgs kā vērsis, nedominēt Japānas 2.līgā(!!!). Viņam tur katru maču vajadzēja vākt 30+15 status un jebkuru pretinieku teju nogalināt. Vai tiešām Japānas 2.līgā līmenis ir tāds pats kā LBL, kur Vildes sniegums statistiski bija +/- tāds pats?!
Kristīne Vītola 2023. gada 8. oktobrī. Foto: EuroCup Women

Kristīnei Vītolai 2-2 Grieķijas finālā, Ketijai Vihmanei liela uzvara Berlīnē

Latviešu basketbolistes turpina cīņas Grieķijas un Vācijas finālos. Kristīnes Vītolas pārstāvētā "Olympiacos SFP" sērijā pret "Panathinaikos" svinēja uzvaras mājas spēlēs, taču piedzīvoja divas neveiksmes viesos.
Mareks Mejeris. Foto: U-BT Cluj-Napoca

Mejerim nevainojama precizitāte Rumānijas meistarsacīkšu pusfinālā

Rumānijas Nacionālajā līgā basketbolā šovakar sākās pusfināla izspēle, Mareka Mejera pārstāvētajai favorītei Klužas-Napokas "Universitatea-Banca Transilvania" sacensības turpinot bez zaudējumiem un ar 91:71 pārspējot Pitešti "Argeș".
Līna Loceniece 2024. gada 24. aprīlī. Foto: Smartway MLKL

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa pirmo reizi nopelna Lietuvas sudrabu

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa trešdien, 24. aprīlī, izcīnīja sudraba medaļu Lietuvas čempionātā basketbolā sievietēm. Latviešu pārstāvētā Klaipēdas komanda "LCC International University" tādu atzinību nopelnīja pirmo reizi.