Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Strautiņš aizvada gandrīz visu spēli, "Trieste" ielaiž 103 punktus sakāvē

Strautiņš aizvada gandrīz visu spēli, "Trieste" ielaiž 103 punktus sakāvē
Artūrs Strautiņš. Foto: Pallacanestro Trieste

Itālijas basketbola čempionātā neveiksmi piedzīvoja Artūra Strautiņa un Ojāra Siliņa pārstāvētā "Trieste", kas izbraukumā ar 77:103 kapitulēja "Pesaro".

Artūram Strautiņam bija ilgākais spēles laiks mačā, un viņš 37 minūšu laikā guva desmit punktus (2p. 1/3, 3p. 2/5, 1p. 2/4), izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, izprovocēja trīs piezīmes un četras reizes pārkāpa noteikumus. Viņam gan arī sliktākais +/- rādītājs komandā (-22).

Ojārs Siliņš, kura līdzdalība spēlē pleca savainojuma dēļ bija zem jautājuma, laukumā pavadīja 13 minūtes, palika bez punktiem (3p. 0/1), izcīnīja divas atlēkušās bumbas un tika pie negatīva +/- rādītāja -14. Rezultatīvākais vienībā ar 17 punktiem bija Huans Manuels Fernandess, bet mājiniekiem ar 30 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām izcēlās Eriks Makrī (2p. 7/10, 3p. 3/6, 1p. 7/8).

"Trieste" Itālijas čempionātā piedzīvoja ceturto zaudējumu sešos mačos un turnīra tabulā noslīdēja uz 13. vietu, priekšā palaižot arī "Pesaro" (2-4), kas pārtrauca četru neveiksmju sēriju.

Izmantotie resursi:
LEGABASKET SERIE A LEGABASKET SERIE A


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-11-13 11:59, pirms 5 gadiem
Siliņa trauma izlases kontekstā neko labu nesola. Jau bez tā ar 3 un 4 numuriem situācija bija bēdīga, tagad neskaidŗību paliek vēl vairāk...
Aleksa Gulbe, Stefānija Mavunga un Marija Arauho. Foto: EuroLeague Women

Aleksa Gulbe pabeidz sezonu Spānijā un saņem palīdzību no bijušā kluba

Latvijas basketbolistes turpina sezonu Itālijā un Ungārijā. Aleksa Gulbe un "Zaragoza" svētdien, 5. maijā, noslēdza cīņas Spānijas čempionāta izslēgšanas spēlēs.
Aigars Šķēle. Foto: Andrzej Romański, plk.pl

Aigaram Šķēlem 19 punkti un 11 piespēles ''Stal'' pirmajā uzvarā Polijas 1/4 finālā

Šodien ACB līgā neveiksmi piedzīvoja Mārča Šteinberga ''Manresa'', kas ar 80:90 piekāpās ''Zaragoza''. Rezultatīvi spēlēja Šteinbergs, kuram 11 gūti punkti. Polijas līgas ceturtdaļfinālā savas komandas uzvaru ar 19 punktiem un 11 rezultatīvajām piespēlēm kaldināja Aigars Šķēle.
Artūrs Žagars, Kristups Žemaitis un Džefrijs Teilors spēlē pret "Žalgiri". Foto: lkl.lt
11

Žagars ar rezultatīvāko spēli kopš atgriešanās sagādā neveiksmi Šmita ''Žalgiris''

Šodien Lietuvas Basketbola līgā Viļņas ''Wolves'' sastāvā rezultatīvi spēlēja Artūrs Žagars, kurš ar labāko spēli kopš atgriešanās un 16 punktiem sekmēja kluba panākumu pār valsts grandu un Rolanda Šmita pārstāvēto Kauņas ''Žalgiris'' (97:93).