Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Lomaža ASVEL pārceltajā spēlē uzvar līderus un Francijā atjauno trīsvadību

Lomaža ASVEL pārceltajā spēlē uzvar līderus un Francijā atjauno trīsvadību
Rihards Lomažs. Foto: ASVEL Basket

Latviešu basketbolisti Rihards Lomažs un Ernests Kalve aizvadījuši spēles ārzemju līgās.

Francijas čempionātā beidzot aizvadīts augšgala komandu Lionas ASVEL un "Monaco" duelis, kas tika pārcelts koronavīrusa dēļ. ASVEL, lielāko daļu mača būdama vadībā, nosargāja vērtīgu panākumu un uzvarēja ar rezultātu 95:83. Rihards Lomažs laukumā gan pavadīja tikai sešas minūtes un netrāpīja savu vienīgo metienu. "Monaco", "Dijon" un ASVEL atkal ir vienāda bilance (21-4), par trim uzvarām apsteidzot "Boulougne-Levallois".

Zviedrijas čempionātā vismaz trešo vietu regulārajā sezonā garantējusi Šēpingas "Stars", kas izbraukumā ar 84:80 pārspēja "Nassjo Basket". Ernests Kalve laukumā pavadīja 22 minūtes un 45 sekundes, guva 11 punktus (2p. 4/7, 3p. 1/1), izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un bloķēja vienu metienu.

Izmantotie resursi:
https://www.basket.se/Resultat/Matc...
https://www.lnb.fr/fr/proa/match/ly...


Aigars Šķēle. Foto: Andrzej Romański, plk.pl

Aigaram Šķēlem 19 punkti un 11 piespēles ''Stal'' pirmajā uzvarā Polijas 1/4 finālā

Šodien ACB līgā neveiksmi piedzīvoja Mārča Šteinberga ''Manresa'', kas ar 80:90 piekāpās ''Zaragoza''. Rezultatīvi spēlēja Šteinbergs, kuram 11 gūti punkti. Polijas līgas ceturtdaļfinālā savas komandas uzvaru ar 19 punktiem un 11 rezultatīvajām piespēlēm kaldināja Aigars Šķēle.
Artūrs Žagars, Kristups Žemaitis un Džefrijs Teilors spēlē pret "Žalgiri". Foto: lkl.lt
11

Žagars ar rezultatīvāko spēli kopš atgriešanās sagādā neveiksmi Šmita ''Žalgiris''

Šodien Lietuvas Basketbola līgā Viļņas ''Wolves'' sastāvā rezultatīvi spēlēja Artūrs Žagars, kurš ar labāko spēli kopš atgriešanās un 16 punktiem sekmēja kluba panākumu pār valsts grandu un Rolanda Šmita pārstāvēto Kauņas ''Žalgiris'' (97:93).
Jānis Timma un Jānis Strēlnieks. Foto: Obradoiro CAB
5

Timmam seši tālmetieni svarīgā uzvarā, Pasečņikam 12+8 un panākums Bilbao

Latviešu basketbolisti šovakar aizvadīja spēles Spānijas, Turcijas un Vācijas līgās.