Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Blaus gūst četrus punktus zaudējumā pret ''Lietuvos rytas''

Blaus gūst četrus punktus zaudējumā pret ''Lietuvos rytas''
Lauris Blaus
Foto: Mārtiņš Sīlis, loc.lv

Lietuvas basketbola čempionātā trešo spēli šosezon aizvadījusi Laura Blaua pārstāvētā ''Pieno žvaigždės'', kas jau pēc pirmās ceturtdaļas bija nonākusi visai lielos mīnusos un beigās piedzīvoja zaudējumu pret ''Lietuvos rytas'' ar 71:89. Laurim četri punkti.

Bijušais ''Liepāja/Triobet'' centra pozīcijas spēlētājs Lauris Blaus sezonas ievadā ar līdera cienīgu sniegumu nebija izcēlies, bet viņa pārstāvētā ''Pieno žvaigždės'' bija izcīnījusi divas uzvaras, kļūstot par vienu no čempionāta līdervienībām. Šovakar savu statusu savā laukumā bija iespēja apliecināt spēlē pret ''Lietuvos rytas''.

''Avižnieki'' jau pirmajā ceturtdaļā lika noprast, ka reālu iespēju pacīnīties par uzvaru šajā spēlē mājiniekiem nebūs - 12:27. Atlikušajā spēles daļā rezultāts attīstījās līdzīgi, taču ''Lietuvos rytas'' kontrolēja notikumus laukumā un neļāva ''Pieno žvaigždės'' apdraudēt viesu uzvaru - 89:71.

Latviešu centra pozīcijas basketbolists Blaus šovakar laukumā devās no rezervistu soliņa un kopumā nospēlēja tikai 8:45 minūtes. Laurim četri punkti (soda metieni - 0/1, divpunktnieki - 2/3), divas atlēkušās bumbas un viena personīgā piezīme.

Izmantotie resursi:
Tete-a-Tete Casino-LKL | Lietuvos krepšinio lyga


Aigars Šķēle divcīņā. Foto: Rafał Jakubowicz/Stal Ostrów Wielkopolski

Šķēlem kārtējā ražīgā spēle Polijas meistarsacīkstēs, Bagatska vīri nepadodas

Polijas basketbola līgā iesākās ceturtdaļfināla izspēle, vienai no sacensību favorītēm Ostruvas Velkopolskas "Stal" savā laukumā ar 76:85 piekāpjoties Vroclavas "Śląsk".
Kārlis Žunda "Pērnavas Ostas" basketbolistu ielenkumā. Foto: Pärnu Sadam

Jonāta "Pērnavas Osta" ceturtdaļfināla izšķirošajā kaujā apspēlē Žundas "Keilu"

Igaunijas basketbola Meistarlīgas pusfinālu sasniedza Ervīna Jonāta pārstāvētā "Pērnavas Osta", ceturtdaļfināla sērijas piektajā kaujā ar 87:67 sakaujot Kārļa Žundas "Keilu".
Ketija Vihmane. Foto: EuroBasket Women

Ketija Vihmane – Vācijas vicečempione, Aleksa Gulbe Spānijas pusfinālā

Ketija Vihmane un "Rutronik Stars Keltern" basketbolistes trešdien, 1. maijā, izbraukumā zaudēja Berlīnes ALBA ar 53:68, finālsērijā līdz trīs uzvarām piekāpjoties ar 3-2. Galvaspilsētas klubs izcīnīja pirmo Vācijas titulu.