Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Eglītim teicams sniegums un trenera atzinība

Eglītim teicams sniegums un trenera atzinība
Edgars Eglītis uzbrukumā

Pagājušajā naktī NCAA II divīzijas regulārās spēlē Floridas "Panthers" vienība ar latviešu basketbolistu Edgaru Eglīti ierindā izcīnīj apanākumu, savā laukumā ar rezultātu 88:83 pārspējot "Florida Southern" vienību.

Eglītis devās laukumā savas komandas pamata pieciniekā, nospēlēja 32 minūtes, ko laikā guva 12 punktus (2p. 4/5, 3p. 0/1, s.m. 4/4), izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas (vienu no tām uzbrukumā), atdeva divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu pretinieku metienu, pieļāva vienu kļūdu un saņēma divas personiskās piezīmes.

Pēc spēles, kuru apmeklēja tuvu tūkstotim līdzjutēju, "Panthers" galvenais treneris Billijs Mims uzteica arī Eglīti: "Uzskatu, ka šī bija viena no Edgara Eglīša labākajām spēlēm pagaidām. Viņš iemeta 12 punktus,, izcīnīja septiņas bumbas un grozam uzbruka ar teicamu precizitāti. Kādā brīdī saskatījos ar treneri Heketu, paskatījos uz laukumu un teicu: "Vau! Lūk, tas ir mūsu pirmgadnieks! Nākotne izskatās spoža"."

Izmantotie resursi:
floridatechsports.athleticsite.com


Kristīne Vītola 2023. gada 8. oktobrī. Foto: EuroCup Women

Kristīnei Vītolai 2-2 Grieķijas finālā, Ketijai Vihmanei liela uzvara Berlīnē

Latviešu basketbolistes turpina cīņas Grieķijas un Vācijas finālos. Kristīnes Vītolas pārstāvētā "Olympiacos SFP" sērijā pret "Panathinaikos" svinēja uzvaras mājas spēlēs, taču piedzīvoja divas neveiksmes viesos.
Mareks Mejeris. Foto: U-BT Cluj-Napoca

Mejerim nevainojama precizitāte Rumānijas meistarsacīkšu pusfinālā

Rumānijas Nacionālajā līgā basketbolā šovakar sākās pusfināla izspēle, Mareka Mejera pārstāvētajai favorītei Klužas-Napokas "Universitatea-Banca Transilvania" sacensības turpinot bez zaudējumiem un ar 91:71 pārspējot Pitešti "Argeș".
Līna Loceniece 2024. gada 24. aprīlī. Foto: Smartway MLKL

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa pirmo reizi nopelna Lietuvas sudrabu

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa trešdien, 24. aprīlī, izcīnīja sudraba medaļu Lietuvas čempionātā basketbolā sievietēm. Latviešu pārstāvētā Klaipēdas komanda "LCC International University" tādu atzinību nopelnīja pirmo reizi.