Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Vecvagaram otrajā dienā 14 punkti

Vecvagaram otrajā dienā 14 punkti
Kaspars Vecvagars
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Jauniešu Eirolīgas posmā, kas risinās Spānijā, latviešu aizsargs Kaspars Vecvagars ar 14 punktu guvumu trešdien palīdzēja Kauņas "Žalgira" vienībai izcīnīt otro panākumu turnīrā - 85:69 pār Badalonas "Joventut".

Šodien Kaspars laukumā devās komandas pamata pieciniekā, nospēlēja 25 minūtes un 18 sekundes (trešais lielākais spēles laiks komandā), guva 14 punktus (2p. 1/1, 3p. 2/6, s.m. 6/8), kas bija trešais labākais rādītājs komandā, izprovocēja astoņas piezīmes pretiniekiem, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas, piecas reizes kļūdījās un noteikumus pārkāpa trīs reizes. Kaspars izpelnījās lietderības koeficientu +13, kas arī bija trešais labākais komandā.

"Žalgira" šīs dienas otrajā un grupas noslēdzošajā spēlē, kurā Kauņas komanda ar 81:67 pieveica Zagrebas "Cedevita", Vecvagars nepiedalījās. Pusfinālā "Žalgiris" (tāpat kā "Barcelona" cīnās bez zaudējumiem) tiksies ar Madrides "Real".

Elvis Saulītis un Maskavas apgabala "Khimki" ar 68:70 atzina "Real" pārākumu. Saulītis spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, kopumā nospēlējot 22 minūtes un 44 sekundes, šajā laika posmā gūstot piecus punktus – iemests viens no diviem "sodiņiem" un divi no desmit divpunktu metieniem. Vēl Elvja kontā 11 atlēkušās bumbas, viena pārtverta bumba, četras kļūdas un divas piezīmes. "Khimki" rīt spēlē par 5. vietu tiksies ar "Joventut".

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL


, 2011-01-05 21:50, pirms 13 gadiem
Arii Elvim Sauliitim bija labi panaakumi!
, 2011-01-05 23:56, pirms 13 gadiem
kā laiks varbūt trešais labākais? Šeit nav vieglatlētika, sprints utt. Trešais lielākais varbūt.

Saulītis uz bumbā vairāk spēlē.
, 2011-01-06 00:35, pirms 13 gadiem
SAULITIM PROCENTS
Mārcis Šteinbergs un Manresas "Baxi" basketbolisti. Foto: Baxi Manresa

Šteinbergs un Manresa tuvojas ACB līgas ceturtdaļfinālam, Šķēlem 22+7+13+8

Tuvu Spānijas ACB līgas izslēgšanas cīņu sasniegšanai un ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālistes Vitorijas "Baskonia" atstāšanai "zem svītras" ir Mārča Šteinberga Manresas "Baxi", šovakar savā laukumā ar 90:81 pārspējot Bilbao vienību.
Rolands Šmits. Foto: FIBA
23

Cīņā par Šmita pakalpojumiem uzvar Turcijas čempionvienība

Latvijas izlases basketbolists Rolands Šmits savu profesionālo karjeru turpinās Turcijas Superlīgā, panākot vienošanos ar Eirolīgas klubu Stambulas "Anadolu Efes". Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka līguma termiņš sasniegs trīs gadus.
Rolands Šmits. Foto: BC Žalgiris Kaunas

Šmitam viduvēja precizitāte, "Žalgiris" noslēdz Lietuvas līgas pamatturnīru

Lietuvas basketbola meistarsacīkšu līdere Kauņas "Žalgiris" šovakar sakāva (92:62) Utenas "Juventus".