Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: BK Vidzemes Augstskola

Foto: LBL2: BK “Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass” gūst svarīgu uzvaru pār RSU

Piektdien, 26.februārī, svarīgu uzvaru Latvijas Basketbola līgas 2.divīzijā guva BK “Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass”, kas ar rezultātu 62:49 savā laukumā uzvarēja Rīgas Stradiņa Universitātes komandu. Ar šo uzvaru valmierieši LBL2 turnīra tabulā pakāpās uz ceturto vietu, kas ir solis tuvāk vietas nodrošināšanai izslēgšanas spēlēs.


Linards Jaunzems. Foto: Dāvis Lejasmeiers
14

"Ventspils" izgāž spēles sākumu un ļauj zeļļiem klauvēt pie fināla durvīm

Tikai viena panākuma attālumā no Latvijas čempionāta finālsērijas sasniegšanas nonākusi debitantkomanda "Rīgas Zeļļi", kas pusfināla sērijas trešajā spēlē ar 111:81 nogremdēja "Ventspils" cerību zvejas kuģi, tādējādi sērijā līdz trīs uzvarām atgūstot vadību ar 2-1.
Mārtiņš Meiers. Foto: Jānis Lārmanis
2

"Ventspils" un "Rīgas Zeļļi" cīkstēsies par otro uzvaru pusfināla sērijā

"Pafbet" Latvijas basketbola līgas pusfināla sērijā par iniciatīvu šovakar pulksten 19:00 cīņu sāks "Ventspils" un "Rīgas Zeļļu" basketbolisti, kuri līdz šim aizvadītajās divās spēlēs panākumu dalījuši uz pusēm. Spēles tiešraidi varēs vērot porāla Sportacentrs.com apmeklētāji.
Dairis Bertāns. Foto: Mikus Kļaviņš
14

Vefiņš izvelk slotu un īsākajā iespējamajā ceļā sasniedz LBL finālu

"Pafbet" Latvijas basketbola līgas finālsērija arī šajā sezonā nebūs bez "VEF Rīga" līdzdalības. Par sava 11. čempiontitula iegūšanu rīdzinieki cīnīsies pēc pārliecinošas "Liepājas" barjeras pārvarēšanas pusfināla sērijā ar 3-0. Noslēdzošajā sērijas duelī rīdzinieki apspēlēja kurzemniekus ar 73:48.