Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Teteris: "Spēlējām traģiski…"

Teteris: "Spēlējām traģiski…"
Edgars Teteris
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijas sestās spēles iespaidos par maču dalījās abu komandu treneri Nikolajs Mazurs (VEF Rīga) un Edgars Teteris (Barons).

"Barons" galvenais treneris Edgars Teteris: "Nebūšu oriģināls un apsveikšu pretiniekus ar uzvaru. Mēs spēlējām traģiskas kvalitātes basketbolu. Ja pirmajā ceturtdaļā vēl nospēlējām kaut cik saturīgi, tad mača turpinājums bija ļoti vājš. Ļāvām "VEF" komandai ieskrieties un uzvarēt. Mums ir trīs dienas, lai atjaunotos, jāgatavojas septītajai sērijas spēlei. Noteikti pietrūka Rinalda Sirsniņa, viņam šodien aizstājējs neatradās. Pirmajā puslaikā pratām apturēt Renfro, taču spēles otrajā puslaikā savus punktus viņš sameta."

Tiesnešu darbību treneris komentēt nevēlējās. "Komentāru nebūs, taču visu izsaka pret Valteru nosvilptās deviņas piezīmes un pret Efedžukū četras…"

"VEF Rīga" galvenais treneris Nikolajs Mazurs: "Spēli iesākām ļoti vāji. Neiekrita pāris metieni un "Barons" ātri ieguva vadību. Pirmajā ceturtdaļā "Barons" pilnībā kontrolēja spēles gaitu, taču spēles turpinājumā pratām saņemties. "Barons" komandas spēlē bija jūtams Rinalda Sirsniņa trūkums. Ieskatoties protokolā nesaprotu – esam zaudējuši cīņu pie groziem, bet uzvarējuši visā mačā."

Mazurs uzslavēja arī spēlētājus, kuri iesaistījās spēlē no rezervistu soliņa. "Labi spēlē šodien iegāja Ingus Bankevics, arī Artūrs Štālbergs trāpīja divus svarīgus tālmetienus."


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-24 22:17, pirms 14 gadiem
Nu dīvaini bija svilpieni.Vītols pirmā piezīme pret Valteru.Mazliet komiski kad Bankevics ātrajā iemeta 2 pts.tik teatrāli ar kliedzienu nokrita ka pats Šaks butu nopļāvis,kautgan tur tuvumā neviena nebija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-24 22:21, pirms 14 gadiem
fanu klubs#13 rakstīja: Nu dīvaini bija svilpieni.Vītols pirmā piezīme pret Valteru.Mazliet komiski kad Bankevics ātrajā iemeta 2 pts.tik teatrāli ar kliedzienu nokrita ka pats Šaks butu nopļāvis,kautgan tur tuvumā neviena nebija.
nu bet vissmieklīgāk bija, kad Zorinam nosvilpa piezīmi, bet Zorins pat Valteram nepieskārās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-24 22:23, pirms 14 gadiem
5dien būs pilna zāle cerams
, 2010-05-24 22:25, pirms 14 gadiem
Barons galvenā trenera uzvedība bija TRAĢISKA. Pie katras svilpes galvas ķeršana un ārdīšanās nerada sevišķi labu iespaidu. Mazurs visā spēlē vienu reizi atļāvās līdzīgu izgājienu, kad otrajā puslaikā Labuckam tika nosvilpts sods pret Efedžukvu. Visi zālē izņemot Oskaru Luci redzēja, ka soda tur nebija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-24 22:28, pirms 14 gadiem
Vakar komēdiski, šodien - traģiski, rīt - dramatiski.
, 2010-05-24 22:38, pirms 14 gadiem
resnais putns rakstīja: "Komentāru nebūs, taču visu izsaka pret Valteru nosvilptās deviņas piezīmes un pret Efedžukū četras…"

šis tik tiešām apbižota bērna līmenī. 9 piezīmes pret Valteru, tas, ka Valters 3 reizes pārķer bumbu un viņu aptur ar sodu, skaitās kaut kas netaisns Teterim, tad es nezinu un 3 sodi pret Valteru bija pēdējās divās minūtēs, kad Vītols viņam pa rokām deva.
tiesi taa soreiz gan nez vai SV deva tik loti lielu respektu tiesnesi ka svilpa pa labi un pa kreisi.SV gan parkjera bumbas gan gaja lidz apaksai.Drizak jau Efedžukū nebija tajaa limeni kaa ieprieksejas speles un tur ari ir meklejams tik mazu sodu svilpsana
, 2010-05-24 22:48, pirms 14 gadiem
Teteris:
Tiesnešu darbību treneris komentēt nevēlējās. "Komentāru nebūs, taču visu izsaka pret Valteru nosvilptās deviņas piezīmes un pret Efedžukū četras…"

un tad pēc Tetera domām vienmēr jābūt vienāds piezīmju skaits abām komandām?
, 2010-05-24 22:48, pirms 14 gadiem
rainmaker rakstīja: tiesi taa soreiz gan nez vai SV deva tik loti lielu respektu tiesnesi ka svilpa pa labi un pa kreisi.SV gan parkjera bumbas gan gaja lidz apaksai.Drizak jau Efedžukū nebija tajaa limeni kaa ieprieksejas speles un tur ari ir meklejams tik mazu sodu svilpsana
Drīzāk es teiktu attaisnojās VEF taktika pārmaiņas viņam likt pretī Labucku, Štālbergu un Valteru pa trijiem uz maiņām viņi arī tika galā. Baronu šodien vilka veiksme tālmetienos kamēr Timijas krita tikmēr šie bija priekšā, nekādu citu ieroču nebija un Feldmanim ir jāpiestrādā pie dribla pašvaks viņš šajā elementā līdz ko Renfro sāka vinu dušīt pa visu laukumu tā bija viena kļūda pēc otras...

Tiesneši varbūt, ka nekļūdījās, bet brīžiem svilpa visu, brīžiem neko.

Savukārt Teteris varētu vairāk vadīt komandu nevis bļaut uz spēles galdiņu un tiesnešiem tas nekādi nemotivē spēlētājus, drīzāk gan otrādi...
, 2010-05-24 22:50, pirms 14 gadiem
Šo viedokli neuzskatu par attaisnojumu kaut kam, bet man ar krīt acīs fakts, ka pret valteru izturās kā pret zvaigzni. Pat vefa sastāvā pret citiem nesvilpj tādas piezīmes, kas brīžiem tiek nosvilptas pret valteru. Rodas iespaids, ka uz laukuma ir 9 spēlētāji un valters.
, 2010-05-24 22:52, pirms 14 gadiem
zanardi rakstīja: Teteris:
Tiesnešu darbību treneris komentēt nevēlējās. "Komentāru nebūs, taču visu izsaka pret Valteru nosvilptās deviņas piezīmes un pret Efedžukū četras…"

un tad pēc Tetera domām vienmēr jābūt vienāds piezīmju skaits abām komandām?
ja es pareizi atceros tad 4 piezīmes Valteram sasita pašās spēles beigās pēdējās 4 minūtēs, tā kā reālais cipars ir 4-5 ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-24 22:55, pirms 14 gadiem
uzzy rakstīja: Šo viedokli neuzskatu par attaisnojumu kaut kam, bet man ar krīt acīs fakts, ka pret valteru izturās kā pret zvaigzni. Pat vefa sastāvā pret citiem nesvilpj tādas piezīmes, kas brīžiem tiek nosvilptas pret valteru. Rodas iespaids, ka uz laukuma ir 9 spēlētāji un valters.
Vai arī varbūt pieredzējušākais un talantīgākais spēlētājs pa abām komandām ar ļoti pieklājīgu pieredzi izlasē u.t.t. būtu dīvaini, ja pret viņu netiktu bieī pārkāpti noteikumi. tik pat labi var teikt ka tiesneši pārāk respektē Kobi... lūdzu nosauc epizodi kur nebija šodien piezīmes. man nāk prātā viena epizode kur var diskutēt, tik pat labi var teikt, ka arī pret Efedžuku tas viens bloks bija tīrs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-24 22:56, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Ir tā, Valters māk parādīt piezīmes, atšķirībā no citiem savā komandā. Un to spēlētāji iegūst tikai ar gadiem.
Nu dažiem tas ir dažiem tas nav atcerēsimies Aleksandru Kerču, no basketbolistiem savukārt tas pats Bagijs bija provokātors nr. 1.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-25 03:05, pirms 14 gadiem
Izrādās,ka Latvijā ir vēl,vismaz,5 FIBA kategorijas tiesneši.Es tik nesaprotu,kapēc viņi netiesā Eiropas labākos mačus,bet nodarbojās ar klabināšanu SC.
, 2010-05-25 09:50, pirms 14 gadiem
vakar ljoti atklaati vareeja redzeet kaa tiesneshi meegjinaaja ieshuupot vefinju svilpjot tam par labu, tas arii izdevaas...
Dešons Frensiss aizsardzībā pret Uģi Pineti. Foto: Dāvis Lejasmeiers
2

Latvijas basketbola pamatvērtība "Ventspils" cīņā par finālu uzņems debitantus zeļļus

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas savstarpējo pusfināla sēriju šovakar pulksten 19:00 sāks desmitkārtējā valsts čempione "Ventspils" un debitantkomanda "Rīgas Zeļļi". Sacīkste par iekļūšanu finālā norisināsies līdz kādas komandas trīs uzvarām.
Pīdžejs Paipss. Foto: Mārtiņš Goldbergs
12

"VEF Rīga" ceturtdaļā ielaiž tikai četrus punktus un pusfinālu sāk ar uzvaru

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas spēļu turnīra pusfināla stadija sākusies ar drošu "VEF Rīga" uzvaru ar 77:56 pār liepājniekiem. Vefiņš jau spēles sākumā pārņēma kontroli pār rezultātu, bet īstais lūzums nāca trešajā ceturksnī, kad liepājnieki guva nieka četrus punktus.
Kristaps Ķilps. Foto: Jānis Martels
40

45 vadības maiņas un Ķilpa 38 punkti: "Ogre" pirmoreiz kopš 2017. gada bez pusfināla

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfinālā otro sezonu pēc kārtas piedalīsies "Liepāja", kura ceturtdaļfināla sērijas piektajā kaujā izbraukumā pagrinājumā uzveica (85:81) "Ogri". Ogrēnieši, skaitot pabeigtās sezonas, pēdējoreiz pusfinālu nesasniedza 2017. gadā.