Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Traģiskā avārijā dzīvību zaudējuši divi talantīgi Ventspils basketbolisti

Basketbola klubs ''Ventspils ziņo, ka traģiskā negadījumā bojā gājuši Ventspils sporta skolas "Spars" un "Ventspils augstskolas" basketbola komandas spēlētāji, kā arī Latvijas U16 izlases kandidāti - Kristians Pūris un Kristians Šefanovskis.

Kluba mājaslapā rakstīts: ''Esam zaudējuši talantīgus basketbolistus, mīļus draugus un komandas biedrus... Nav vārdu, cik skumja ir šī diena! Jūs, puiši, esiet neaizstājams zaudējums saviem tuviniekiem, draugiem, Ventspils un visam Latvijas basketbolam.''

Zināms, ka pie stūres bija 1997. gadā dzimusi meitene, kura pēc gūtajiem traumām slimnīcā dzīvību zaudējusi. Kristianam Pūrim un Kristianam Šefanovskim bija tikai 16 gadi.

Arī Sportacentrs.com kolektīvs izsaka dziļāko līdzjūtību jauniešu tuviniekiem!


Foto: VEF Rīga

LBL fināls startēs ceturtdien, pirmās spēles norisināsies ierastajās mājvietās

LETA. "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērija starp "VEF Rīga" un "Rīgas Zeļļiem" sāksies ceturtdien, 9. maijā, informē Latvijas Basketbola savienība (LBS).
Mārtiņš Meiers. Foto: Andris Grīnbergs
59

"Rīgas Zeļļi" savā debijas sezonā iesoļo LBL finālā

"Pafbet" Latvijas basketbola līgas (LBL) finālā būs Rīgas derbijs, jo debitanti "Rīgas Zeļļi" pusfināla sērijas ceturtajā cīņā ar rezultātu 65:61 uzveica "Ventspili", tādējādi nokārtojot sev tikšanos zelta sērijā ar "VEF Rīga."
Linards Jaunzems. Foto: Dāvis Lejasmeiers
22

"Ventspils" izgāž spēles sākumu un ļauj zeļļiem klauvēt pie fināla durvīm

Tikai viena panākuma attālumā no Latvijas čempionāta finālsērijas sasniegšanas nonākusi debitantkomanda "Rīgas Zeļļi", kas pusfināla sērijas trešajā spēlē ar 111:81 nogremdēja "Ventspils" cerību zvejas kuģi, tādējādi sērijā līdz trīs uzvarām atgūstot vadību ar 2-1.