Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Raivis Dombrovskis

''Jēkabpils'' pastiprinās ar Veselovu

''Jēkabpils'' pastiprinās ar Veselovu
Pāvels Veselovs
Foto: Jānis Priedītis

Aldaris LBL klubs ''Jēkabpils'' noslēdzis līgumu ar pašmāju spēka uzbrucēju Pāvelu Veselovu, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja bronzas medaļu ieguvēju BK ''Valmiera''.

''Sarunas jau tika uzsāktas kādu laiku atpakaļ, turklāt Pāvelam bija vēl arī citi piedāvājumi un viņš apsvēra iespēju turpināt karjeru ārzemēs. Tomēr mēs panācām vienošanos, kas mūs neapšaubāmi ļoti priecē,'' Jēkabpils kluba mājaslapā citēts komandas galvenais treneris Edgars Teteris. ''Viņš ir ļoti pieredzējis un meistarīgs spēlētājs. Pāvela meistarība un noderība nevienai komandai komentārus neprasa. Bieži ir spēlēts pret komandām, kurās spēlējis Pāvels, tad viņš sagādāja problēmas manām vadītajām komandām. Tādēļ domāju, ka šosezon viņš sagādās daudz problēmu arī mūsu pretiniekiem,'' sacīja Teteris.

''Šis ir ambiciozs klubs, ir augsti mērķi, man labi zināms treneris un spēlētāji,'' par iemesliem, kādēļ parakstījis līgumu ar BK ''Jēkabpils'' stāstīja Veselovs. Svarīgu lomu spēlējusi arī kluba dalība Baltijas Basketbola līgā. ''Jo vairāk spēļu, jo labāk tas ir spēlētājiem, jautrāka sezona. Ar vienu spēli nedēļā tomēr nepietiek. Tas ir liels pluss,'' piebilda Veselovs.

30 gadus vecais Veselovs iepriekšējo sezonu aizvadīja basketbola klubā ''Valmiera'', kur vidēji spēlē guva 11,1 punktu un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, kopā ar komandu izcīnot bronzas medaļas LBL.

Veselovs savas karjeras laikā pārstāvējis Gulbenes “Bukus”, BK “Ventspils”, BK “Valmiera”, BC "Euroins-Cherno More” (Bulgārija), BK Prostejov (Čehija)un "Keravnos Strovolou" (Kipra). Ar pēdējo komandu Veselovs izcīnīja sudraba medaļu Kipras līgā.

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv


, 2013-09-11 11:53, pirms 11 gadiem
pieteikums uz medaļām paņemot Veselovu savā paspārnē
, 2013-09-11 12:28, pirms 11 gadiem
Lieliski!!Mans bērnības miests sāk izskatīties patiešām konkurētspējīgs
, 2013-09-11 12:32, pirms 11 gadiem
jopcik popcik!!!es domāju, ka aiziet no Valmieras, lai uzspēlētu ārzemēs, bet še tev- Jēkabpils! Kas vainas bij Valmierā? Klubā viss sakārtots, tribīnes pilnas utt. Kāposts nospēlēja savu lomu? Jēkabpils biezāki par Valmieru?
, 2013-09-11 12:57, pirms 11 gadiem
Nu bēdīgi priekš Valmieras ,kura šobrīd nekāda....,trešā vieta tiek atbrīvota Jēkabpilij..!
, 2013-09-11 13:56, pirms 11 gadiem
jā, sūdīgi, ka pēc izcīnītas 3.vietas, neizdodas saglabāt sastāvu..
, 2013-09-11 14:29, pirms 11 gadiem
Pagājušā gada sievišķīgākais LBL spēlētājs tomēr atrod sev darbu Latvijā. Paškas moto - eju un čīkstu!
, 2013-09-11 16:42, pirms 11 gadiem
Tad jau nebija nekādi dižie piedāvājumi no ārzemēm, ja izlēma par labu LV. Labs papildinājums Jēkabpilij.
, 2013-09-11 19:36, pirms 11 gadiem
atveros vina pustaalo toreiz pret Lietuvu pirms chempja
"Rīgas Zeļļu" galvenais treneris Juris Umbraško un prezidents Edgars Buļs. Foto: Andris Grīnbergs/Rīgas Zeļļi

''Zeļļi'' nosmeļ krējumu: sezonas trenera balva tiek Umbraško, klubam - labākais mārketings

Latvijas Basketbola savienība (LBS) turpina apbalvot sezonas izcilniekus vairākās kategorijās. Par sezonas labāko treneri atzīts ''Rīgas Zeļļu'' galvenais stratēģis Juris Umbraško, bet pašam klubam tikusi balva par labāko mārketingu.
Dāvids Vīksne. Foto: Andris Grīnbergs
4

Pirmo reizi kopš 2019. gada LBL finālspēle norisināsies "Arēnā Rīga"

Latvijas čempionāta ceturtā finālsērijas cīņā šodien pulksten 15:00 norisināsies "Arēnā Rīga", kur sērijas pirmo uzvaru (1-2) guvušie "Rīgas Zeļļi" uzņems desmitkārtējo čempionvienību "VEF Rīga". Spēli tiešraidē translēs LTV7.
Išmaels El-Amins. Foto: Dāvis Lejasmeiers
2

Kurzemes kaujā pietiek ar trīs spēlēm: "Ventspils" saņem LBL bronzu

Ar bronzas godalgām savos kaklos šo basketbola sezonu noslēguši "Ventspils" basketbolisti, kuri ar 88:77 arī trešajā mazā fināla sērijas spēlē pārspēja "Liepāju". Tādējādi "Ventspils" vienība kādu no Latvijas čempionāta godalgām ieguvusi jau 27. gadu pēc kārtas.