Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Barons" turpina meklējumus

Basketbola kluba "Barons/LMT" prezidents Ivo Zonne atklājis, ka klubs turpina meklēt papildinājumu trīs pozīcijās - saspēles vadītāja, centra un vieglā uzbrucēja posteņos.

"Meklējumi pēc jauniem spēlētājiem notiek visu laiku, un to darām arī tagad. Kopā ar sponsoriem iepazīstamies ar situāciju un domājam, kā rīkoties," atklāj Zonne. "Skaidrs ir viens – mums ir nepieciešams papildinājums vairākās pozīcijās. Mums vajadzīgs viens saspēles vadītājs, viens centrs un viens trešais numurs. Ir bijušas konkrētas sarunas ar konkrētiem spēlētājiem, taču vairāki jau ir atteikuši tikai tāpēc, ka mēs nespēlējam ne ULEB kausa izcīņā, ne Eirolīgā. Nopirkt kādu jaunu spēlētāju varam kaut šovakar, taču negribam ņemt pirmo pretimnācēju. Gribam paņemt spēlētājus, ar kuriem tiešām tiks papildināts sastāvs un kuri taisīs rezultātu. Ar jaunu spēlētāju izvēli nesteigsimies, jo turnīra tabulas gan BBL, gan LBL čempionātos mūs nesteidzina ar tūlītēju lēmumu pieņemšanu."

Izmantotie resursi:
Neatkarīgā Rīta Avīze
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv


, 2007-12-04 00:57, pirms 17 gadiem
un nekaa laba nebuus.
jau sen paarbaudiiti visi, ko vareeja.
, 2007-12-04 00:59, pirms 17 gadiem
Roziiti jau shovakar atrada
, 2007-12-04 01:01, pirms 17 gadiem
K.Valteru lai nem
, 2007-12-04 01:47, pirms 17 gadiem
kaapeec ta nebuus? pagajusho sezon barons pielasija labu chomu un sezonas beigaam - roulendu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-04 02:38, pirms 17 gadiem
Ziemassveetki aiz durviim - varbuut jaarakst Santa Clausam, lai vinjsh arii shogad kaadu labu speeleetaaju uzdavinaas! Bet buus laikam tomeer gruuti, jo visiem patik vairaak braukt pa Eiropu, nevis tikai pa Baltiju... zheel!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: dimwit
, 2007-12-04 08:16, pirms 17 gadiem
buus veel 3 melnie...
, 2007-12-04 08:36, pirms 17 gadiem
nu i nafig viņiem vēl 2 vai 3 mellie vajadzīgi? tāpat FIBA kausā no grupas laukā netiks, arī BBL un LBL ar ASK un Ventspili (nemaz nerunājot par Žalgiri vai LR) muižnieka vadībā sacensties nespīd. pat Šauļu KOMANDU ar individuāli meistarīgu migrantu varzu uzvarēt būs grūti.
bet ar visiem pārējiem var cīnīties arī ar pašreizējo sastāvu.
, 2007-12-04 08:57, pirms 17 gadiem
Lai Zonne beidz zvaniit Bankevicam... citādi vinjsh nevar speelees iemest
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-04 10:21, pirms 17 gadiem
Skopais maksā divreiz. Valteram maksāt tik, cik viņam maksās Krievijā, negribēja, labāk maksās mazāk kaut kādam atkal kreisajam melnajam un visi spļaudīsies, ka spēle neiet. Kad beidzot Latvijas klubi savu legionāru izvēlē ņems piemēru kaut vai no Žalgira vai Rytas? Cik saprotu, baroniem nauda ir un tad jau labāk vienu labu nekā divus sūdīgus.
, 2007-12-04 10:43, pirms 17 gadiem
Nezinu cik maksā Gustam, bet nu spēlē viņš švaki, tādā līmenī var atrast spēlētājus pa lētu naudu, neesu redzējis, kad viņš no spēles jēdzīgi trāpīt varētu un piespēles ar viņam pilnīgi tizlas bieži sanāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-04 10:59, pirms 17 gadiem
Trenera pozīcijā jauns spēlētājs jāmeklē

OBRIGADO Kārli!
, 2007-12-04 11:04, pirms 17 gadiem
Tomēr būtu riktīgi jāpadomā par jaunu spēlētāju piesaistīšanu,jo vakar beidzot varēja redzēt,ka baronam kaut cik spēle ir aizgājusi, un kamēr tie jaunie iešuposies un sapratīs ko darīt. Un otrs vēlētos tomēr redzēt,ka labāk tiek izmantoti tie spēlētāji ,kas ir treneru rīcībā.
piemēri-Kā uz laukuma bija Gusts ar vaikuli -bija ātrie uzbrukumi,bet kā klāt pienāca šķēle ātrums pazuda un spēle palika prognozējama -šķēle vilks deķīti uz savu pusi.nesaku,ka slikti ,bet prognozējama uzbrukuma veidošana.
Rozītis vakar superīgi iegāja spēlē,bet kad būs nākamā reize,kad viņš tiks uz laukuma? vai deldēs soliņu ,kā jeromanovs ar strupoviču un abi tagad līderi VEF?
, 2007-12-04 11:14, pirms 17 gadiem
īstenībā Kravčenko arī vajadzētu mēģināt tikt uz VEF nekādēļ pagājušo sezon brīžiem bija viens no līderiem bet tagad vispār laukumā netiek lai gan tālmetiens šim ir daudz labāks nekā Gustam vai Vaikulim. Bruniņš... nebūtu šim noveicies ar Adomaiša traumu joprojām deldētu soliņu kaut kā interesanta attieksme Baronā pret tiem jaunajiem un vietējiem būtu vismaz tad kaut kādam VEF izīrējuši ja pašiem nevajag.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-04 14:49, pirms 17 gadiem
Beidziet te par valteru!!!!
valters pats pateica swh tiešajā - barons finansiāli nepavilks viņu!!!!

Lai tik barons nepaņem vēl 3 leģionārus, tad gan būs 70% ārzemju klubs! kaut gan letiņu ar vairs nav ko ņemt!!!
, 2007-12-04 19:45, pirms 17 gadiem
es uzskatuv labakl panemt vienu lielisku centru un viss, neka 3 vid... viespeletajus, vai ne?
Jānis Gailītis. Foto: VEF Rīga
16

VEF pēc abpusējas vienošanās atvadās no galvenā trenera Gailīša

Latvijas Basketbola līgas čempione "VEF Rīga" šodien paziņojusi, ka pēc abpusējas vienošanās netiks turpināta sadarbība ar galveno treneri Jāni Gailīti, kurš komandu aizvedis līdz septiņiem Latvijas zeltiem.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
14

Oficiāli: ''Prometey'' noslēdz Eiropas projektu un izstājas no LAT-EST līgas

Ukrainas basketbola komanda ''Prometey'' oficiāli paziņojusi, ka neturpinās projektu Eiropā, kura laikā divas sezonas tā bāzējās Latvijas galvaspilsētā Rīgā un kļuva par divkārtējo Latvijas - Igaunijas līgas čempioni.
Dairis Bertāns. Foto: Mikus Kļaviņš
49

Bertāns ar trejačiem izšķir sēriju, Vefiņš kļūst par tituliem bagātāko LBL klubu

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonas kulminācijā tika sasniegta 22. maija vakarā, kad finālsērijas piektajā spēlē "VEF Rīga" ar 80:74 pieveica "Rīgas Zeļļus", saglabājot savu iesildīto vietu valsts čempionu tronī. Ar 27 gūtiem punktiem savu karjeras piekto titulu izkārtoja Dairis Bertāns.