Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Raivis Dombrovskis

"Jūrmalas" mērķis: Zvirgzdiņa vadībā iekļūt LBL play-off

"Jūrmalas" mērķis: Zvirgzdiņa vadībā iekļūt LBL play-off
Ainars Zvirgzdiņš pagājušajā sezonā asistēja Mārtiņam Gulbim ''Baronā'', bet šosezon atgriezīsies galvenā trenera amatā un vadīs ''Jūrmala/Fēnikss''. Foto: Romāns Kokšarovs, ''Sporta...

Basketbola klubs ''Jūrmala/Fēnikss'' nākamajai sezonai izvirzījis mērķi iekļūt Aldaris LBL izslēgšanas spēļu turnīrā. Komandu šosezon vadīs pieredzējušais pašmāju speciālists Ainars Zvirgzdiņš, bet spēlētāju rindas papildinājuši vairāki jauni spēlētāji.

Pagājušajā sezonā jūrmalnieki ar 13 uzvarām un 21 zaudējumu LBL pamatturnīru noslēdza 8. vietā, paliekot aiz svītras un nekvalificējoties LBL izslēgšanas spēļu turnīram. Starpsezonā komanda piesaistījusi vairākus jaunus spēlētājus, bet galvenais pastiprinājums iegūts galvenā trenera postenī, kur Jevgeņiju Kosuškinu nomainījis bijušais sieviešu valstsvienības treneris Ainars Zvirgzdiņš.

''Jau ar pirmajiem treniņiem jūtam Ainara augsto profesionalitāti un radošumu, kas apvienots ar prasīgumu pret sevi un spēlētājiem. Treniņi ir smagi, bet interesanti. Pie mūsu pavisam ne zvaigžņotā sastāva trenera personība varētu būt tas faktors, kas varētu palīdzēt ''Jūrmalai'' sasniegt cerētos mērķus,'' laikrakstā ''Jūrmalas Vārds'' citēts kluba valdes priekšsēdētājs Jānis Drulle.

''Jūrmala/Fēnikss'' sastāvā no pagājušās sezonas palikuši Atis Ozols, Roberts Stumbris, Ervīns Jonāts, Raitis Liepa, Jānis Dilevka un Edijs Šlesers. Klāt nākuši Kalvis Krūmiņš, Mārtiņš Šteinbergs, Kristaps Mediss, Aigars Šķēle, Uldis Feldmanis, Uģis Pinete, Edgars Rēķis, Mārtiņš Rozenbergs un Artūrs Ausējs.

''Mērķis mums ir tikai viens - iekļūt LBL 1. divīzijas play-off, t.i., sešniekā,'' deklarēja Drulle. ''Tas nebūs viegli izdarāms, jo visas 12 komandas ir spēcīgas. Visiem mūsu pretiniekiem, izņemot varbūt abas augstskolu komandas, ir daudz lielāki budžeti. Divās pirmajās LBL1 sezonās esam tikuši 7. un 8. vietā, kas nemaz nav slikti. Taču gribas vairāk - ieņemt kāroto 6. vietu un cīnīties play-off. Tāds ir komandas vadības uzstādījums, tam gatavi arī spēlētāji.''

Izmantotie resursi:
Jūrmalas Vārds


, 2013-09-01 12:22, pirms 11 gadiem
Vienīgais un īstais sieviešu izlases treneris!!!
, 2013-09-01 12:58, pirms 11 gadiem
Sastāvs izskatās ļoti cerīgs. VEF, Ventspils, Valmiera, Jēkabpils gan izskatās spēcīgāki par Jūrmalu, ar BaronuKvartālu, Liepāju varētu pacīnīties par 5.-7.vietām.
, 2013-09-01 14:31, pirms 11 gadiem
Iepriekšējās sezonas rāda,ka Jūrmalas komandā tie paši spēlētāji spēlē daudz veiksmīgāk nekā citās komandās.Ne velti šajā vietā ir izveidots kūrorts.
, 2013-09-01 14:38, pirms 11 gadiem
Zvirgzdam ir BRIESMĪGS raksturs, bet citādi nekas - ļoti augstas klases treneris. Un darbs tagad arī pie mājas sanāks.
, 2013-09-01 14:41, pirms 11 gadiem
Nav pieminēts izmestais ģenerālmenedžeris, reālais komandas komplektētājs un izveidotājs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-01 14:48, pirms 11 gadiem
[quote pvn]
Nav pieminēts izmestais ģenerālmenedžeris, reālais komandas komplektētājs un izveidotājs.

Kā var izmest vienu no komandas īpašniekiem un valdes locekli, domā ko raksti.
, 2013-09-01 18:55, pirms 11 gadiem
kontaks rakstīja: [quote pvn]
Nav pieminēts izmestais ģenerālmenedžeris, reālais komandas komplektētājs un izveidotājs.

Kā var izmest vienu no komandas īpašniekiem un valdes locekli, domā ko raksti.
Tas labi ka to intrigantu Abramu izmeta...
Dāvids Vīksne. Foto: Andris Grīnbergs
4

Pirmo reizi kopš 2019. gada LBL finālspēle norisināsies "Arēnā Rīga"

Latvijas čempionāta ceturtā finālsērijas cīņā šodien pulksten 15:00 norisināsies "Arēnā Rīga", kur sērijas pirmo uzvaru (1-2) guvušie "Rīgas Zeļļi" uzņems desmitkārtējo čempionvienību "VEF Rīga". Spēli tiešraidē translēs LTV7.
Išmaels El-Amins. Foto: Dāvis Lejasmeiers
2

Kurzemes kaujā pietiek ar trīs spēlēm: "Ventspils" saņem LBL bronzu

Ar bronzas godalgām savos kaklos šo basketbola sezonu noslēguši "Ventspils" basketbolisti, kuri ar 88:77 arī trešajā mazā fināla sērijas spēlē pārspēja "Liepāju". Tādējādi "Ventspils" vienība kādu no Latvijas čempionāta godalgām ieguvusi jau 27. gadu pēc kārtas.
Džordi Hanters. Foto: Andris Grīnbergs
13

Zeļļi izlaiž nagus un ieķeras zelta sērijā, gūstot pirmo uzvaru

Latvijas basketbola līgas finālsērijas trešajā spēlē "Rīgas Zeļļi" ar rezultātu 70:64 uzveica valsts čempionvienību "VEF Rīga", spējot gūt savu pirmo uzvaru finālsērijas gaitā (1-2). Savu līdera statusu apliecināja Aizeja Ozborns, sakrājot 18 punktus.