Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Nerips: "Iemēģinājām spēkus nākamajām spēlēm"

Nerips: "Iemēģinājām spēkus nākamajām spēlēm"
Aigars Nerips
Foto: www.tttriga.lv

"Gatavojoties nākamajām cīņām, spēlējām ātru basketbolu un izdarījām daudz maiņu, tāpēc bija arī daudz kļūdu," izcīnot uzvaru pār Šveici 78:45, teica Latvijas U-16 meiteņu valstsvienības galvenais treneris Aigars Nerips.

„Latvija, līdzīgi Igaunijai, turnīrā ir viena no augumā mazākajām komandām," stāstīja Nerips. "Īpaši tas izpaužas otro trešo numuru pozīcijās, kur pretinieces bija pusgalvu garākas. Tas daļēji ietekmēja cīņu par atlēkušajām bumbām. Ja centri tika ar savu darbu galā, otrajiem trešajiem numuriem zem groza bija problēmas un to izmantoja augumā pārākās sāncenses, vienai no viņu spēlētājām attiecīgajā pozīcijā (Hatch) savācot 12 bumbas. Tāpat grūti gāja cīņā par atblokiem."

Piektdien Latvija spēlēs ar Izraēlu, kas šodien piekāpās Rumānijai 59:77. Spēle ar Šveici kalpojusi par labu gatavošanos nākamajai sacensībai, atzina Nerips. "Tiesneši atļāva asu spēli un daudzos gadījumos nesvilpa sodus. Tas varētu palīdzēt rītdienas spēlē ar Izraēlu, komandu, kuru laukumā satikt nekad nav patīkami."

"Nepatīkami, ka labās kājas savainojumu guvusi komandas kapteine Arita Priedniece, par viņas iespējām palīdzēt zināsim pēc plašākas medicīniskās pārbaudes."

U-16 kadetes. B divīzija, 30.07.-09.08. Tallina, Igaunija

Grupa1. grozs2. grozs3. grozs4. grozs5. grozs
ASlovākijaHorvātijaĪrijaMelnkalneAustrija
BLatvijaRumānijaIzraēlaIgaunijaŠveice
CSlovēnijaBosnija-HercegovinaBulgārijaDānijaLuksemburga
DUkrainaNīderlandeAnglijaPortugāle-

U-16 kadetes. A divīzija

Grupa1. grozs2. grozs3. grozs4. grozs
ASerbijaZviedrijaTurcijaItālija
BSpānijaBaltkrievijaBeļģijaSomija
CČehijaKrievijaUngārijaGrieķija
DFrancijaPolijaLietuvaVācija

Latvijas spēles B grupā

DatumsSpēleLaiks
31.07.Izraēla - Latvija20:30
1.08.Latvija - Igaunija18:00
2.08.Rumānija - Latvija15:45

, 2009-07-30 18:43, pirms 15 gadiem
Ja centri tika ar savu darbu galvā
, 2009-07-30 19:11, pirms 15 gadiem
Skatos zviedrietes ir sākušas spēlēt basketbolu, aizgāja tā lieta
, 2009-07-31 08:09, pirms 15 gadiem
Tikai nesamudrī!!!!
Marselinju Huertass un Rauls Netu. Foto: FIBA
3

Brazīlijas kandidāti OS kvalifikācijai: atgriežas Netu, ierindā Pasečņika cīņu biedrs

Brazīlijas basketbola izlase paziņojusi 16 kandidātu sarakstu, kuri gatavosies no 2. līdz 7. jūlijam Rīgā gaidāmajam Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram. Kandidātu lokā iekļauts aizvadītajā sezonā traumas dēļ nespēlējušais Rauls Netu, kā arī Anžeja Pasečņika komandas biedrs Vitors Benite.
Viktors Vembanjamā. Foto: FIBA
6

Dvīņu torņi Vembanjamā un Gobērs: OS saimniece Francija izvēlas kandidātus

Francijas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Vensāns Kollē pavēstījis 19 spēlētāju kandidātu sarakstu Parīzes olimpiskajām spēlēm.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' līderis Hovards olimpisko spēļu kvalifikācijā pārstāvēs Puertoriko

Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) apstiprinājusi amerikāņu aizsarga Markusa Hovarda basketbola pilsonības maiņas pieprasījumu, tādējādi basketbolists vasarā varēs pārstāvēt Puertoriko valstsvienību olimpisko spēļu kvalifikācijā.