Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Video: Ukraiņu grupa velta dziesmu basketbola izlases spēlei ar Latviju

Ukraiņu grupa "Patsyki Z Franeka" ierakstījusi dziesmu, kas veltīta svētdien gaidāmajai Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlei, kurā šīs valsts basketbola izlase uzņems Latviju. Duelis abām izlasēm būs ļoti svarīgs cīņā par vietu nākamajā posmā.Ukraiņi ļoti nopietni strādā pie mārketinga pirms šīs spēles. Iepriekš tika publicēts video, kurā Ukrainas basketbola talismans, reklamējot 1. jūlija dueli, leca no tilta. Ukrainas basketbola talismans pirms spēles ar...

, 2018-06-28 00:46, pirms 6 gadiem
A a ... ateja. sausmas cik vecaa pakalaa vini tur dzivo tai jukraina.
, 2018-06-28 07:58, pirms 6 gadiem
LS Andrejs rakstīja: A a ... ateja. sausmas cik vecaa pakalaa vini tur dzivo tai jukraina.
Jā, atpalikušāki no Latvijas šobrīd ir, bet vienalga skaista zeme, iesaku.
, 2018-06-28 11:41, pirms 6 gadiem
Pēc šitās dziesmas būtu rēcīgi ja Ukraina vēl zaudētu LV ...bet šajā spēlē ukri favorīti
, 2018-06-28 12:49, pirms 6 gadiem
dobrecovs rakstīja: Jā, atpalikušāki no Latvijas šobrīd ir, bet vienalga skaista zeme, iesaku.
Te jau nav runa par skaistu vai ne tik skaistu Ukrainu, bet par to ka kaut kadi, piedodiet, lamzaki uzveido sviestu, kurs seit tiek pasniegts galvenaja sporta zinu portala. Ukrainai ir daudz koloritaki muziki kuros ir verts ieklausities, bet ne jau amatieros ar devindesmita gada sakuma stila fignju.
, 2018-06-28 16:09, pirms 6 gadiem
LS Andrejs rakstīja: Te jau nav runa par skaistu vai ne tik skaistu Ukrainu, bet par to ka kaut kadi, piedodiet, lamzaki uzveido sviestu, kurs seit tiek pasniegts galvenaja sporta zinu portala. Ukrainai ir daudz koloritaki muziki kuros ir verts ieklausities, bet ne jau amatieros ar devindesmita gada sakuma stila fignju.
Tev tie ir lamzaki, bet Ukrainā tā ir populāra grupa.
Aleksandrs Petrovičs (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
1

Petrovičs atgriežas Latvijas kvalifikācijā ielozētās Brazīlijas trenera amatā

Brazīlijas Basketbola federācija pavēstījusi par izmaiņām vīriešu basketbola izlases trenera amatā. Tajā atgriezies horvātu speciālists Aleksandrs Petrovičs, kurš tajā nomainījis līdzšinējo speciālistu Gustavo Konti. Brazīlija šajā vasarā Rīgā cīnīsies par vietu 2024. gada Parīzes olimpisko spēļu turnīrā.
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
40

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Petijs Milzs. Foto: FIBA
6

Joprojām bez Simonsa, ar desmit NBA vīriem: Austrālija paziņo OS kandidātu loku

Austrālijas basketbola izlases galvenais treneris Braiens Gurdžians nosaucis 22 spēlētāju loku, no kuriem tiks izraudzīts divpadsmitnieks dalībai vasarā gaidāmajā Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Ierindā joprojām nav Bena Simonsa, bet ir desmit citi NBA spēlējoši basketbolisti.