Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Gazols vēl nav izlēmis par izlasi

Gazols vēl nav izlēmis par izlasi
Pau Gazols
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" spēlētājs Pau Gazols atklājis, ka vēl nav pieņēmis lēmumu par iespējamo piedalīšanos Eiropas čempionātā Spānijas izlases sastāvā.

Pagaidām NBA čempionu Losandželosas "Lakers" uzbrucējs Pau Gasols vēl nav izlēmis, vai pārstāvēs Spānijas izlasi septembrī gaidāmajā Eiropas čempionātā, kas notiks Polijā. Līdzīgi kā viņa komandas biedrs "Lakers" sastāvā Kobe Braients, arī Gazols pēdējo divu gadu laikā aizvadījis divas garas NBA sezonas, kurās abās aizkļūts līdz fināliem, kā arī piedalījies Olimpiskajās spēlēs. Tāpēc arī atpūta šajā starpsezonā viņam būtu noderīga un līdz ar to arī lēmums vēl nav pieņemts.

Otrdien, kad visiem "Lakers" spēlētājiem notika tikšanās ar galveno treneri Filu Džeksonu un Miču Kupčaku, Gazols atklāja, ka viņš labprāt gribētu palīdzēt Spānijai Eiropas čempionātā. Kā atklāja spāņu basketbolists, tad Džeksons un Kupčaks izprata Gazola vēlmi palīdzēt izlasei, tāpēc galīgais lēmums būs jāpieņem pašam Gazolam. Ja Gazols izdomās atpūsties, viņš strādās par komentētāju Spānijas televīzijai Eiropas čempionātā.

Izmantotie resursi:
insidesocal.com


, 2009-06-17 14:36, pirms 15 gadiem
lai tak cilveks atpusas
Slēpts komentārs: kārumiņš
Slēpts komentārs: sh1d
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-17 14:59, pirms 15 gadiem
kārumiņš rakstīja: Po.. (vārds Gasola ne pofig)..
Viņam vārds ir Pau ,bet Po viņam ir kļička.
, 2009-06-17 15:00, pirms 15 gadiem
kaajnieks rakstīja: Ja jau tāds nulle ir, kapēc tad spēlē čempionkomandas sastāvā?
Un kapēc viņam ir tik liels spēles laiks Lakers komandā ?
Laikam jau nulle nav
sh1d viņu vienkārši salīdzina ar sevi.

sh1d ir ūberstārs, kuram Gasols nestāv klāt.
, 2009-06-17 15:52, pirms 15 gadiem
Nu pec šadas sezonas vins bus loti noguris,
Es šaubos ka vins speles izlase,bet ja speles tad izlasei vins ir loti uzticigs.
, 2009-06-17 17:17, pirms 15 gadiem
Kaut nu spēlētu! Baigi patīk viņa tipa spēlētāji. Garie, kas labi met pustālos un var arī trīnīti ielikt.
Aleksandrs Petrovičs (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
1

Petrovičs atgriežas Latvijas kvalifikācijā ielozētās Brazīlijas trenera amatā

Brazīlijas Basketbola federācija pavēstījusi par izmaiņām vīriešu basketbola izlases trenera amatā. Tajā atgriezies horvātu speciālists Aleksandrs Petrovičs, kurš tajā nomainījis līdzšinējo speciālistu Gustavo Konti. Brazīlija šajā vasarā Rīgā cīnīsies par vietu 2024. gada Parīzes olimpisko spēļu turnīrā.
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
40

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Petijs Milzs. Foto: FIBA
6

Joprojām bez Simonsa, ar desmit NBA vīriem: Austrālija paziņo OS kandidātu loku

Austrālijas basketbola izlases galvenais treneris Braiens Gurdžians nosaucis 22 spēlētāju loku, no kuriem tiks izraudzīts divpadsmitnieks dalībai vasarā gaidāmajā Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Ierindā joprojām nav Bena Simonsa, bet ir desmit citi NBA spēlējoši basketbolisti.