Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Valeiko: "Jāvienojas vienam mērķim"

Valeiko: "Jāvienojas vienam mērķim"
Edmunds Valeiko, Latvijas valstsvienības treneris
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Galvenais ir atmest visus savstarpējos aizvainojumus, spēlētājiem un treneriem iet uz vienu mērķi, lai labi nospēlētu," vīriešu basketbola valstsvienībai tiekot ielozētai Eiropas čempionāta B grupā ar Krieviju, Vāciju un kvalifikācijas uzvarētājiem, telefonsarunā no Varšavas atzina izlases treneris Edmunds Valeiko.

"Nopriecājāmies, ka Vācija un Krievija ir labākais variants. Tiesa, to nevar teikt par nokļūšanu vienā grupā ar kvalifikācijas turnīra uzvarētājiem, tas nebūt nav labākais variants," pirmajos iespaidos pēc izlozes dalījās Valeiko.

Latvijas valstsvienības treneris uzsvēra, ka jānoskaņojas cīņām ar visiem pretiniekos. "Finālturnīros vāju komandu nekad nebūs. Galvenais atmest visus savstarpējos aizvainojumus un kopā iet uz vienu mērķi. Ja būsim labākajā sastāvā, varam cīnīties. Visvairāk atkarīgs būs no mums pašiem".

"B grupas sacensību norises vieta Gdaņska ir diezgan tuvu un ērti sasniedzama Latvijas līdzjutējiem," turpināja Valeiko. "Līdzjutēji būs krietnā pulkā un viņi būs kā sestais laukuma spēlētājs. Krievijas pārstāvji bija apmierināti ar izlozes rezultātiem, vāciešus pagaidām neredzējām."


, 2008-11-08 15:17, pirms 15 gadiem
Nomainam trenerus un buusim čempioni!
, 2008-11-08 15:23, pirms 15 gadiem
Galvenais ir spēlēt ar emocijām ar lielu speeku,cerams AB to radis un tad jau visiem aizies,ka mes spelejam pret Lietuvu majas,pret Horvatiem Eiropas cempi,kur galvenais ir azarts,nevis taa glevi,ka to dara Grafs!!
bagatski pa treneri,gribetos jau Valteru bet vins jau sen pateica ka izlasi netrenesot........!!
, 2008-11-08 15:23, pirms 15 gadiem
Prizs rakstīja: Nomainam trenerus un buusim čempioni!
Nejau treneri ies uz laukuma un cīnīsies,spēlētājiem pašiem ir jasaprot ka viņi cīnās par LIELU LATVIJU! Protams arī trenerim ir jābūt latvietim,jo nevienam citam nerūp Lavijas vieta lielā basketbola apritē.
, 2008-11-08 15:25, pirms 15 gadiem
buus vel Kambala ta jau buus baigais speex groza apakshaa!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-08 15:26, pirms 15 gadiem
vento rakstīja: Nejau treneri ies uz laukuma un cīnīsies,spēlētājiem pašiem ir jasaprot ka viņi cīnās par LIELU LATVIJU! Protams arī trenerim ir jābūt latvietim,jo nevienam citam nerūp Lavijas vieta lielā basketbola apritē.
tavs koments ie diezgan pretrunīgs - bet par treneri latvieti piekrītu
, 2008-11-08 15:28, pirms 15 gadiem
6.speletajs rakstīja: VAleiko par treneri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-08 17:03, pirms 15 gadiem
kas vakar bukus vadiija ja ssis pa varssavu blandaas..........
, 2008-11-09 12:51, pirms 15 gadiem
Pareizi,Vali! Gdaņskā valdīs letiņi! (Tāpat kā savulaik Ķelnē hoķī).
Būs fani,būs uzvaras!
, 2008-11-09 12:57, pirms 15 gadiem
[quote skudrinieks]
Valeiko jau droši vien arī nepaliks par treneri, ja Trajkoviču nomainīs.
Ja vien viņš pats gribēs(domāju,ka -jā!), Valis paliks!
Aleksandrs Petrovičs (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
1

Petrovičs atgriežas Latvijas kvalifikācijā ielozētās Brazīlijas trenera amatā

Brazīlijas Basketbola federācija pavēstījusi par izmaiņām vīriešu basketbola izlases trenera amatā. Tajā atgriezies horvātu speciālists Aleksandrs Petrovičs, kurš tajā nomainījis līdzšinējo speciālistu Gustavo Konti. Brazīlija šajā vasarā Rīgā cīnīsies par vietu 2024. gada Parīzes olimpisko spēļu turnīrā.
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
40

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Petijs Milzs. Foto: FIBA
6

Joprojām bez Simonsa, ar desmit NBA vīriem: Austrālija paziņo OS kandidātu loku

Austrālijas basketbola izlases galvenais treneris Braiens Gurdžians nosaucis 22 spēlētāju loku, no kuriem tiks izraudzīts divpadsmitnieks dalībai vasarā gaidāmajā Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Ierindā joprojām nav Bena Simonsa, bet ir desmit citi NBA spēlējoši basketbolisti.