Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Noskaidroti ULEB Eirokausa pusfinālisti

Noskaidroti ULEB Eirokausa pusfinālisti
"Benetton Bwin" komanda jau aprīļa vidū uzņems trīs citas komandas "Final four" turnīrā Trevizo
Foto: lapresse/Scanpix

Trešdien norisinājās ULEB Eirokausa otrās ceturtdaļfinālu spēles. Pēc tām noskaidrojušās visas turnīra pusfinālistes. Par tām kļuvušas Trevizo „Benetton Bwin”, Seviļas „Cajasol”, Zagrebas „Cedevita” un Kazaņas „Unics”.

Krievijas klubs Kazaņas "Unics" spēkojās ar Itālijas vienību "Pepsi Casert" un uzvarēja abās ceturtdaļfinālu spēlēs (90:84 un 79:77), divu spēļu summā triumfējot ar astoņu punktu pārsvaru. Otrā ceturtdaļfināla pārī Kijevas "Budivelnik" samēroja spēkus ar Seviļas "Cajasol". Seviļas klubs labu pamatu uzvarai ceturtdaļfinālā ielika jau pirmajā savstarpējā spēlē, triumfējot ar 67:49 un atbildes spēlē varēja atļauties arī zaudēt – 77:80. Abās Madrides "Estudiantes" un Zagrebas "Cedevita" komandu cīņās uzvaru svinēja horvātu klubs – 90:81 un 81:72. Trevīzo "Benetton" un "Goettingen" pirmā savstarpējā cīņa noslēdzās neizšķiti (66:66), bet otrajā sava laukuma priekšrocības pārliecinoši izmantoja Itālijas vienība – 84:62.

ULEB Eirokausa „Final four” turnīrs risināsies 16. un 17. aprīlī Trevizo. Pirmajā no pusfināliem spēkiem mērosies „Unics” un „Cedevita” komandas, otrajā – „Cajasol” un „Benetton”.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to Eurocup


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-03-31 01:09, pirms 13 gadiem
Cedevita pārsteidza, bet viņi tiešām ULEBu aizvada labi. Izsita Estudiantes, Gran Canaria. Cajasol jau gandrīz no grupas netika laukā..

Benneton, Cajasol, Cedevita, Unics. Izteiktu favorītu nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-03-31 10:55, pirms 13 gadiem
Kazaņa būs čempioni
, 2011-03-31 13:38, pirms 13 gadiem
Interesanti, ka abu pusfinālu pāru komandas jau spēlēja šosezon ULEB Cup - Top 16 - un apmainījās ar uzvarām. Turklāt Benetton ir vienīgais klubs, kurš šosezon šajā turnīrā savā laukumā nav piedzīvojis nevienu zāģi. Būs interesanti, vai Final 4 šī uzvaru sērija pārtrūks.
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Hovardu

Spānijas ACB līgas klubs ''Baskonia'' paziņojis, ka līdz 2027./2028. gada sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Markusu Hovardu.