Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Budivelnik" uz Bilbao devusies ar Kuksiku ierindā

"Budivelnik" uz Bilbao devusies ar Kuksiku ierindā
Rihards Kuksiks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas izlases galvenā trenera Ainara Bagatska vadītā Kijevas "Budivelnik" vienība uz rītvakar gaidāmo atbildes spēli ULEB Eiropas kausa pusfinālā pret "Uxue Bilbao Basket" devusies ar latviešu snaiperi Rihardu Kuksiku ierindā, ziņo kluba mājaslapa.

Pirms nedēļas pirmajā pusfināla kaujā Kijevā "Budivelnik" nācās iztikt bez Kuksika pakalpojumiem, jo latviešu uzbrucējs guvis savainojumu. "Konstatēja rokas kaula plīsumu. Labi, ka vismaz kreisās rokas... Lai vai kā, man ļoti trūkst tieši viens mazais spēlētājs. Pirmajā mačā pret Bilbao gājām kā ar rotaļu pistoli pret tanku," pagājušajā nedēļā SA+ sacīja Bagatskis.

Lai gan Kuksikam noteikts divu trīs nedēļu atveseļošanās posms, kluba mājaslapā vēstīts, ka komanda devusies uz Bilbao ar Kuksiku sastāvā.

Rītvakar Bagatska un Oskara Ernšteina trenētajiem kijeviešiem Spānijā būs jāmēģina izcīnīt panākums ar vismaz 11 punktu starpību, jo pirmajā pusfināla spēlē savā laukumā tika zaudēts ar desmit punktiem (83:93). Kuksiks Eiropas kausā šosezon vidēji 14 ar pusi minūtēs guvis piecus punktus un izcīnījis 2,8 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Баскетбольный клуб «Будивельник» - Главная


, 2013-03-26 15:05, pirms 11 gadiem
buus riit pa eurosport 2 21 00 japaluur kaa kuksim ar bagiju labi veiksies naivi jau ceru uz uzvaru
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Hovardu

Spānijas ACB līgas klubs ''Baskonia'' paziņojis, ka līdz 2027./2028. gada sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Markusu Hovardu.