Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Eirokausa nedēļas MVP - divi "Khimki" spēlētāji

Eirokausa nedēļas MVP - divi "Khimki" spēlētāji
Kellijs Makārtijs
Foto: ITAR-TASS

Krievijas basketbola kluba Maskavas apgabala "Khimki" spēlētāji Kellijs Makārtijs un Timofejs Mozgovs atzīti par aizvadītās ULEB Eiropas kausa spēļu kārtas vērtīgākajiem spēlētājiem. "Khimki" svarīgā spēlē ar 101:94 pieveica grieķu "Panellinios".

Abi "Khimki" spēlētāji savāca 28 efektivitātes punktus, kas ieceļ viņus par šīs nedēļas ULEB Eiropas kausa vērtīgākajiem spēlētājiem. Kellijs Makārtijs guva 22 punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu pretinieku metienu un pieļāva vienu kļūdu.

Savukārt Timofejs Mozgovs spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, guva 23 punktus, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, bloķēja divus pretinieku metienus un pieļāva vienu kļūdu. Pašā spēlē, kuru tiesāja Latvijas tiesnesis Oļegs Latiševs, "Khimki" ar 101:94 pārspēja "Panellinios". Tuvu kļūšanai par šīs kārtas MVP bija Maskavas "Dynamo" uzbrucējs Bostjans Načbārs, kurš savāca 27 efektivitātes punktus.

Šajā spēlē kārtā arī jāatzīmē "Lietuvos Rytas" uzbrucēja Čaka Eidsona sniegums, kurš bija tuvu "triple-double" - 17 punkti, deviņas atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles. Šarleruā "Spirou Basket" uzbrucējs Dveins Broilss, kurš pret Jāņa Blūma pārstāvēto "Bilbao Basket" guva 15 punktus, uzstādīja kārtas rekordu ar sešām pārtvertām bumbām. Broilss pagājušosezon pārstāvēja "ASK Rīga".

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com


, 2009-02-25 17:51, pirms 15 gadiem
Nevis Načbars ,bet gan Nahbars
Paula Strautmane. Kolāža: Charnay Basket

Latviešu rokāde "rozā kreklos": Paula Strautmane spēlēs Francijas elitē

Paula Strautmane 2025. gada sezonā pārstāvēs Francijas virslīgas klubu "Charnay Basket", otrdien, 28. maijā, informēja komandas preses dienests. Aizvadītajā sezonā klubā spēlēja Kate Vilka.
Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix
2

Iemeta uzvaras tālmetienu un nopelnīja līgumu – Kalatess karjeru turpinās "Monaco"

ULEB Eirolīgas rezultatīvo piespēļu un pārtverto bumbu rekordists Niks Kalatess starpsezonā no Stambulas "Fenerbahce" pāries uz "Monaco", ziņo portāli BasketNews un EuroHoops.
Kosts Slukass. Foto: AFP/Scanpix
8

"Real" 36 un septiņu punktu ceturtdaļas, Eirolīgā triumfē "Panathinaikos"

Šovakar par ULEB Eirolīgas čempioni kronēta Atēnu "Panathinaikos", kas Berlīnē notikušajā finālā ar 95:80 pārspēja Madrides "Real". Atēnu komandai tas ir pirmais Eiropas tituls kopš 2011. gada.