Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

"Lietuvos rytas" mājās zaudē turkiem

"Lietuvos rytas" mājās zaudē turkiem
Foto: AFP/Scanpix

ULEB Eirolīgas C grupas spēlē šovakar ceturto zaudējumu piecās spēlēs piedzīvoja Viļņas "Lietuvos rytas", kas savā laukumā ar 75:81 atzina Turcijas klubu "Fenerbahce Ulker" pārākumu.

Viļņas basketbolisti savu līdzjutēju priekšā maču iesāka ne pārāk veiksmīgi, jau pirmajā ceturksnī nonākot iedzinēju lomā. Pirmo ceturtdaļu "Lietuvos rytas" noslēdza ar 13:18, bet puslaika pārtraukumā devās ar četru punktu deficītu – 36:40.

Izšķirošā izrādījās trešā ceturtdaļa, kad mājinieki netika galā ar "Fenerbahce Ulker" uzbrukumu un arī paši darbojās diezgan neveiksmīgi. Tas ļāva turkiem pirms pēdējās desmitminūtes iekrāt 15 punktu pārsvaru – 50:65. Pēdējā ceturksnī gan "Lietuvos rytas" samazināja rezultāta starpību, tomēr pie uzvaras tikt nespēja – 75:81.

"Lietuvos rytas" sastāvā rezultatīvākais ar 14 punktiem bija turku Semals Nalga, bet Šarūns Jasikevičs guva 12 punktus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles. "Fenerbahce Ulker" rindās 24 punktus guva Roko Ukičs.

Citā C grupas spēlē "Montepaschi" izcīnīja piekto uzvaru sešās spēlēs ar 70:61 apspēlējot "Cholet Basket". Uzvarētāju rindās Kšištofs Lavrinovičs izcēlās ar 23 punktiem un astoņām bumbām zem groziem, bet zaudētājiem 15 punkti un deviņas atlēkušās bumbas Entiveinam Robinsonam.

Savukārt A grupas spēlē beidzot pie pirmā panākuma tika "Asseco Prokom", kas savā laukumā ar 71:67 tika galā ar "Khimki", kuriem tas bija trešais zaudējums sešās spēlēs. Uzvarētājiem 14 punktus guva Ratko Varda.

Izmantotie resursi:
euroleague.net


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-24 23:42, pirms 14 gadiem
Interesanta spēle! Fenerbache vieni no EUroleague favorītiem šogad..

Armani - CSKA, atskaitot interesantās beigas.. Lēna un garlaicīga spēle.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mario Hezoņa. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Barselona krietni pārsola niknāko konkurenti "Real Madrid" un vienojas ar Hezoņu

Spānijas basketbola klubs "Barcelona" pēc neveiksmīgas sezonas nolēmis galvenā trenera amatu uzticēt Žuanam Penjarrojam, parakstot divu gadu līgumu, taču dienas būtiskākais jaunums drīzāk ir cits – "Real Madrid" pietuvinātais laikraksts Marca ziņo, ka horvātu uzbrucējs Mario Hezoņa grasās atgriezties Barselonā.
Maiks Džeimss. Foto: imago/Seskim Photo/Scanpix

Eirolīgas MVP Maiks Džeimss pēc Francijas titula iegūšanas pagarina līgumu ar "Monaco"

Divkārtējā Francijas basketbola čempionvienība "Monaco" pavēstījusi par līguma pagarināšanu ar amerikāņu saspēles vadītāju Maiku Džeimsu, ar kuru vienošanās panākta vēl uz trim sezonām.
Timotē Luvavū-Kabaro. Foto: ASVEL Villeurbanne

328 spēles NBA aizvadījušais Luvavū-Kabaro pastiprina Vitorijas ''Baskonia''

Par Spānijas ACB līgas izslēgšanas spēlēs neiekļuvušās un ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sasniegušās Vitorijas ''Baskonia'' pirmo starpsezonas papildinājumu kļuvis 328 spēles NBA aizvadījušais francūzis Timotē Luvavū-Kabaro.