Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Tailers Eniss vienā no pirmajām spēlēm Eiropā salauž kāju

Tailers Eniss vienā no pirmajām spēlēm Eiropā salauž kāju
Tailers Eniss (pa labi), pārstāvot Losandželosas "Lakers". Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Kanādiešu basketbolistam Taileram Enisam, kurš šovasar no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārgāja uz Stambulas "Fenerbahce", viena no pirmajām spēlēm Eiropā svētdien noslēdzās ar kājas lūzumu.

Incidents notika Turcijas čempionāta trešās kārtas spēlē pret "Buyukcekmece", kad Eniss neveiksmīgi sadūrās caurgājienā. Uzreiz pēc incidenta viņš tika nogādāts slimnīcā, kur spēlētājam konstatēja kreisās kājas lūzumu.

Pagaidām vēl nav publiski zināms potenciālais Enisa rehabilitācijas perioda ilgums.

ULEB Eirolīgā pirmajās trijās kārtās Eniss nospēlējis vidēji desmit minūtes un izcēlies ar 6,3 punktiem, bet nacionālajā čempionātā viņš bija aizvadījis vienu pilnvērtīgu maču, kurā iemeta astoņus punktus.

Eniss iepriekšējās četras sezonas cīnījās par vietu dažādu NBA komandu rindās, Fīniksas "Suns", Milvoki "Bucks", Hjūstonas "Rockets" un Losandželosas "Lakers" sastāvā kopā aizvadot 186 regulārās sezonas spēles, kurās iemeta vidēji 4,2 punktus. Šajā vasarā viņš noslēdza divu gadu līgumu ar "Fenerbahce".

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...


, 2018-10-22 02:17, pirms 6 gadiem
Bedre totālākā..
, 2018-10-22 10:51, pirms 6 gadiem
Vienā brīdī tu spēlē LAL, bet nākamajā jau Turcijā un vēl salauz kāju. Galīgi neveiksmīgi. Un arī izskatās, ka pielāgoties Eiropas basim neiet viņam viegli.
Kostass Slukass. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Slukass revanšējas un saber 29 punktus, Madrides "Real" jau soli no Final 4

Grieķu basketbolists Kostass Slukass, kurš ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā cīņā pieļāva izšķirošo kļūdu, aizvadīja iespaidīgu 29 punktu spēli Atēnu "Panathinaikos" rindās, kaļot savas komandas panākumu ar 95:79 pār Telavivas "Maccabi". Savukārt vienas uzvaras attālumā no četru fināla nonākusi Madrides "Real".
Džordans Loids un Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix
1

"Fenerbahce" uzvar pagarinājumā, arī "Olympiacos" pārāka viesos

Šovakar ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sērijas ar uzvarām sākušas Stambulas "Fenerbahce" un Pirejas "Olympiacos", abām virsroku ņemot izbraukuma spēlēs.
Kemnicas "Niners" basketbolisti ar Eiropas kausu. Foto: Ernesto Uhlmann/Niners Chemnitz

Bundeslīgas vicelīdere Kemnica kluba spožāko sezonu turpina ar Eiropas kausa izcīnīšanu

FIBA Eiropas kausa izcīņā otro reizi triumfējis Vācijas klubs, Kemnicas "Niners" komandai šovakar izbraukumā ar 95:105 pagarinājumā piekāpjoties Stambulas "Bahçeşehir Koleji", taču summā esot pārāka ar 180:179.