Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

VEF spēle pret Bagatska "Sokhumi" nenotiks; kluba pārbaudes spēles beigušās

VEF spēle pret Bagatska "Sokhumi" nenotiks; kluba pārbaudes spēles beigušās
VEF kapteinis Kristaps Janičenoks
Foto: vefriga.com

Latvijas čempionvienība basketbolā Rīgas VEF trešdienas vakarā tomēr neaizvadīs iepriekš ieplānoto pārbaudes spēli pret Ainara Bagatska un Arņa Vecvagara vadīto Tbilisi "Sokhumi" vienību, līdz ar to pārbaudes spēļu cikls komandai noslēdzies, portālu Sportacentrs.com informēja klubā.

Iepriekš bija paredzēts, ka VEF savu pēdējo pārbaudes spēli pirms jaunās sezonas sākuma aizvadīs rītvakar, savā laukumā tiekoties ar Gruzijas "Sokhumi", pie kura stūres ir Latvijas izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis, bet viņam asistē cits bijušais Latvijas izlases spēlētājs Arnis Vecvagars. Tomēr spēle atcelta, un tas pamatots ar faktu, ka vairāki "Sokhumi" spēlētāji guvuši savainojumus.

Pagājušajā nedēļā "Sokhumi" piedalījās Liepājas Olimpiskā centra turnīrā, kurā izcīnīja otro vietu.

Līdz ar to VEF pārbaudes spēļu cikls, gatavojoties jaunajai sezonai, noslēdzies. Tajā izcīnītas četras uzvaras (divkārt pret "Šiauliai", pret Kijevas "Budivelnik" un Kazaņas "Unics"), kā arī reizi nospēlēts neizšķirti (pret Maskavas CSKA). Pirmo oficiālo jaunās sezonas spēli VEF aizvadīs sestdien, kad Igaunijas pilsētā Tartu Baltijas Basketbola līgas (BBL) kausa izcīņas pusfinālā tiksies ar lietuviešu šīs sezonas ULEB Eiropas kausa dalībnieci - Prienas "Rūdupis" vienību.

Jau nākamceturtdien VEF Beļģijā aizvadīs ULEB Eirolīgas kvalifikācijas turnīra spēli pret Berlīnes "Alba" vienību. Starp citu, "Alba" starpsezonā izrādījusi interesi par VEF jaunieguvumu Kērtisu Miledžu, tāpat kā cita Eirolīgas kvalifikācijas vienība ASVEL no Francijas, sarunā ar Sportacentrs.com atklāja pats spēlētājs.

Saruna ar Kērtisu Miledžu, kurā šoreiz pārsvarā tika uzdoti tikai lietotāju jautājumi, portālā jau nedēļas izskaņā.


, 2011-09-20 16:10, pirms 13 gadiem
lai veicas!
, 2011-09-20 16:53, pirms 13 gadiem
Tad sanāk, ka VEFs ir maksātspējīgāks, nekā Alba un ASVEL? O, patīkami.
, 2011-09-20 17:03, pirms 13 gadiem
Sohumi spēlētāji sadzērās!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-09-20 20:06, pirms 13 gadiem
Da lkm būs jāiztiek bez TOP centra... Sūdīgi... Ja arī būs, saspēles ta nebūs vēl...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-09-20 21:04, pirms 13 gadiem
когда в команде появится обещаный центровой из нба ктото говорил мы ждем центрового из нба
, 2011-09-20 21:56, pirms 13 gadiem
Спортивный телекомментатор Владимир Гомельский
MixTV - Спортивный телекомментатор Владимир...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-09-20 23:32, pirms 13 gadiem
Centrs būs, bet ne aktīvais NBA. Varētu būt no D-League. Mans uzskats. Valdis teica, ka kaut kāds SIMS. vienīgais no D-League sakarīgs centrs ir Courtney Sims, kurš arī bija D-League All star game MVP
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Hovardu

Spānijas ACB līgas klubs ''Baskonia'' paziņojis, ka līdz 2027./2028. gada sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Markusu Hovardu.