Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

"Lietuvos rytas" un "Žalgiris" ar zaudējumiem sāk Eirolīgas TOP16

"Lietuvos rytas" un "Žalgiris" ar zaudējumiem sāk Eirolīgas TOP16
Milko Bjelica
Foto: lrytas.lt

ULEB Eirolīgas TOP16 turnīru ar zaudējumiem iesākuši abi spēcīgākie Lietuvas klubi Viļņas "Lietuvos rytas" un Kauņas "Žalgiris", kas piekāpās, attiecīgi, Atēnu "Panathinaikos" un Valensijas "Power Electronics".

E grupā "Lietuvos rytas" savā laukumā ar 59:80 atzina "Panathinaikos" pārākumu. Pēc veiksmīgi aizvadītām pirmajām divām ceturtdaļām lietuvieši pirmo puslaiku noslēdza ar 33:29, taču vāji nospēlēja trešo ceturksni, iemetot tajā tikai astoņus punktus, zaudējot to ar 8:24, kas pēc trešās ceturtdaļas "Lietuvos rytas" jau nostādīja iedzinēju lomā ar 41:53. Pēdējā desmitminūtē viesi vēl vairāk atrāvās un sagādāja "rytas" pārliecinošu zaudējumu.

Milko Bjelica "Lietuvos rytas" labā guva 11 punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, bet pa 10 punktiem Halida El Amina un Kenana Bajramoviča rēķinā. Savukārt Panathinaikos rindās Maiks Batiste guva 26 punktus.

Savukārt H grupā Kauņas "Žalgiris" izbraukumā ar 59:73 piekāpās "Power Electronics". Kauņas klubu iegāza otrā un ceturtā ceturtdaļas, kas tika zaudētas ar, attiecīgi, deviņiem un desmit punktiem. Vēl pirms pēdējās desmitminūtes "Žalgiris" bija vien četru punktu deficīts, bet izšķirošo desmitminūti veiksmīgāk nospēlēja mājinieki.

Uzvarētāju rindās Duško Savinovičs guva 20 punktus, bet "Žalgiris" komandā neviens spēlētājs neguva vismaz desmit punktus. Rezultatīvākais ar deviņiem bija Martins Počius.

Pie uzvaras pirmajā TOP16 spēlēs tika arī Madrides "Real", kas G grupas spēlē savā laukumā ar 78:58 apspēlēja Belgradas "Partizan", savukārt vēl vienā G grupas mačā Stambulas "Efes Pilsen" sīvā cīņā tika galā ar "Montepaschi" – 60:58.

Izmantotie resursi:
euroleague.net


, 2011-01-20 00:23, pirms 13 gadiem
njaa, cik daudz dod, ka esi garsh, kaut vai esi tizls. Janičenokam jāspēlē Latvijā, kamēr te tādi Marjanoviči Eirolīgā lempjojās. Ko cskā viņā tādu ieraudzīja. vēl saprastu būtu savējais, bet pat tā nav. njaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-20 01:00, pirms 13 gadiem
Rytas un Lottomatica manuprat ir svakakas komandas TOP 16.

Bet, kas panems Eiroligu... Real Madrid, Barca, Fenerbache, Efes, Pao, Oly, Caja Laboral, Maccabi, tas pats Union izskatas labi.
, 2011-01-20 09:01, pirms 13 gadiem
Katra komanda iemeta pa 59 punktiem..biskit pa maz lai uz kko ceretu pec 4/4.Ha,bet partizani un itali iemeta katrs pa 58 spele!
Mārtiņš Gulbis 2023. gada 11. oktobrī Salaspilī. Foto: Ritvars Stankevičs
7

Ceturtdaļfināli Eirolīgā un Eiropas kausā: Mārtiņš Gulbis noslēdz darbu ar TTT

Mārtiņš Gulbis ir noslēdzis četru gadu darbu basketbola klubā "TTT Rīga", ceturtdien, 30. maijā, kļuva zināms Sportacentrs.com . Speciālists turpinās veikt galvenā trenera pienākumus Latvijas sieviešu valstsvienībā – un tā ir viņa prioritāte.
Luka Banki. Foto: Virtus Bologna
8

Medijs: ''Baskonia'' varētu mēģināt piesaistīt Banki vakantajā trenera vietā

Boloņā bāzētais medijs ''Repubblica'' ziņo, ka Spānijas ACB klubs ''Baskonia'' šajā starpsezonā atkārtoti varētu mēģināt piesaistīt Latvijas izlases un ''Virtus'' galveno treneri Luku Banki. Kluba trenera vieta kļuva vakanta pēc tam, kad netika turpināta sadarbība ar Duško Ivanoviču.
Paula Strautmane. Kolāža: Charnay Basket

Latviešu rokāde "rozā kreklos": Paula Strautmane spēlēs Francijas elitē

Paula Strautmane 2025. gada sezonā pārstāvēs Francijas virslīgas klubu "Charnay Basket", otrdien, 28. maijā, informēja komandas preses dienests. Aizvadītajā sezonā klubā spēlēja Kate Vilka.