Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

ASVEL aizmirstas pases dēļ Eirolīgas spēlē paliek bez viena no līderiem

ASVEL aizmirstas pases dēļ Eirolīgas spēlē paliek bez viena no līderiem
Džona Metjūzs. Foto: IMAGO/PanoramiC/Scanpix

Francijas vadošais basketbola klubs ASVEL vakar piedzīvoja zaudējumu Eirolīgā, ar 67:71 piekāpjoties Belgradas "Crvena zvezda". Komandai nevarēja palīdzēt divi līderi – viens savainojuma dēļ, bet otrs bija aizmirsis pasi.

"Basketbolā jābūt gatavam spēlēt 40 minūtes. Mums trūka spēlētāju, sastāvā bija vairāki jaunie bez pieredzes. Savainojuma dēļ palikām bez Nando De Kolo. Papildus tam nevarēja palīdzēt Džona Metjūzs, kurš aizmirsa pasi. Un tie ir divi mūsu komandas labākie uzbrūkošie spēlētāji," preses konferencē pēc zaudējuma teica ASVEL galvenais treneris Tīdžejs Pārkers.

Francijas klubs ar 3-5 bilanci ieņem 15. vietu 18 komandu konkurencē. Metjūzs vidēji izcēlies ar 11,0 punktiem, bet De Kolo iemetis 12,7.

24 gadus vecais Metjūzs karjeru Eiropā sāka Zviedrijā, pagājušajā sezonā spēlēja Polijā, bet tagad aizvada pirmo gadu Eirolīgā.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...


, 2022-11-19 14:36, pirms 2 gadiem
Lol
, 2022-11-21 20:56, pirms 2 gadiem
kā jau standarta Āfrikas dēls
Roks Giedraitis. Foto: IMAGO/Scanpix

Lietuvas izlases uzbrucējs Giedraitis pagarina līgumu ar serbu grandu ''Crvena Zvezda''

Serbijas basketbola grands un ULEB Eirolīgas vienība Belgradas ''Crvena Zvezda'' pavēstījusi par līguma pagarināšanu ar Lietuvas izlases uzbrucēju Roku Giedraiti.
Mārtiņš Gulbis 2023. gada 11. oktobrī Salaspilī. Foto: Ritvars Stankevičs
7

Ceturtdaļfināli Eirolīgā un Eiropas kausā: Mārtiņš Gulbis noslēdz darbu ar TTT

Mārtiņš Gulbis ir noslēdzis četru gadu darbu basketbola klubā "TTT Rīga", ceturtdien, 30. maijā, kļuva zināms Sportacentrs.com . Speciālists turpinās veikt galvenā trenera pienākumus Latvijas sieviešu valstsvienībā – un tā ir viņa prioritāte.
Luka Banki. Foto: Virtus Bologna
8

Medijs: ''Baskonia'' varētu mēģināt piesaistīt Banki vakantajā trenera vietā

Boloņā bāzētais medijs ''Repubblica'' ziņo, ka Spānijas ACB klubs ''Baskonia'' šajā starpsezonā atkārtoti varētu mēģināt piesaistīt Latvijas izlases un ''Virtus'' galveno treneri Luku Banki. Kluba trenera vieta kļuva vakanta pēc tam, kad netika turpināta sadarbība ar Duško Ivanoviču.