Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Kaspars Bērziņš: "Pretinieki mūs padarīja lēnus un miegainus"

Kaspars Bērziņš: "Pretinieki mūs padarīja lēnus un miegainus"
Kaspars Bērziņš spēlē pret Francijas čempionāta līderiem savāca 23 punktus, 8 atlēkušās bumbas un 5 izprovocētas piezīmes
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

"Batištu plānojām segt individuāli, taču viņam regulāri izdevās saņemt bumbu situācijās, kad nebijām klāt. Batišta ļoti labi tās izmantoja, parādot augstu individuālo meistarību," Francijas čempionāta vadošo spēlētāju augstā individuālā meistarība un no rokām izlaistā spēles iniciatīva bija zaudējumu iemeslu vidū, pēc spēlēs atzina basketbola kluba "VEF Rīga" spēka uzbrucējs Kaspars Bērziņš.

Žuau Paulu Batišta, "Le Mans" centra spēlētājs

“Pirms spēles bijām piespiesti pie sienas, jo zaudējām pirmajā mājas spēlē, turklāt redzējām VEF uzvaru pār “Žalgiri”. Zinājām, ka spēle būs smaga. Uzvaru varējām izcīnīt, parādot labu sniegumu gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Bijām labi sagatavojušies un sasniedzām pozitīvu rezultātu.

Spēles sākums pret Antanu bija emocionāls, jo viņš man ir kā brālis. Pazīstam viens otru no brīža junioru koledžā, kad mums abiem nebija nekā. Mērķis šogad ir izcīnīt uzvaru iespējami daudzās spēlēs. Nedomāju pārāk tālu, vēloties uzvarēt katrā spēlē. Mums labi jānospēlē Eiropas kausā, bet Francijas līgā jācenšas noiet visu ceļi. Vasarā palikām soļa attālumā no titula, tāpēc mums ir, ko pierādīt."

Džons Deivids Džeksons, "Le Mans" galvenais treneris

"Piekrītu visam, ko teica Žuau Paulu Batišta. Rīgai ir lieliska komanda, kura spēlē labu basketbolu ar augsta līmeņa izpildītājiem. Atradāmies grūtā situācijā. Pēc zaudējuma pirmajā mājas spēlē bija apdraudēts mūsu rudenī iegūtais statuss. Eirolīgas kvalifikācijā tikai finālā zaudējām “Cantu” un tādējādi Eiropas kausā tikām izsēti ar pirmo numuru. Izdevās tam tikt pāri. Otrajā puslaikā lieliski nospēlēja mūsu līderi Batišta un El-Amins. Pat saņemot piecas piezīmes, savu darbu paveica Šarls Kahudi."

Kaspars Bērziņš, "VEF Rīga" spēka uzbrucējs

“Pakļāvāmies viesu spēles stilam. Tā nedrīkst notikt. Jāvar uzspiest savu spēli. Viņi bija lēni un miegaini, padarot mūs tādus pašus. Esam ātra un agresīva komanda, mums pašiem jāiegūst iniciatīva. Iespējams, pietrūka viens taktisks treniņš pirms spēles, lai labāk apgūtu treneru sagatavotās sadarbības pret Lemānu.

Man un Antanam uzticēja segt Batistu. Divatā negājām viņam virsu, plānojot segt viņu individuāli. Batistam regulāri izdevās saņemt bumbu situācijās, kad nebijām klāt. Viņš ļoti labi tās izmantoja, parādot augstu individuālo meistarību.”

Ramūns Butauts, "VEF Rīga" galvenais treneris

“Pretinieki šodien spēlēja labāk nekā mēs un uzvarēja pelnīti. Zaudējām gan ātrumā, gan atlētismā. Iegāza tas, ka zaudējām spēlē viens pret viens. Beigās šķita, ka izdevies ieķerties, taču pēc neveiksmīgām epizodēm atkal tikām sodīti. Esam zaudējuši tikai vienu spēli, ne karu. Šobrīd nav jāmeklē vainīgos, tā vietā sakopojot spēkus nākamajām cīņām. Jānorij šo rūgto pilienu un jāiet tālāk.”


, 2012-11-13 22:25, pirms 12 gadiem
Butauts visu pateica kā bija. Ļoti daudz palaida pretspēlētājus garām un garie nenāca palīgā. Kā sāka nākt tā uzreiz piezīmes. Roulends nenospēlēja savā līmenī. Kavaļauskas pievīla svarīgos mirkļos.
Pelnīts zaudējums. Spēles sākumā likās, ka VEF uzvarēs, jo bija pārliecība. Bet ar katru spēles minūti tā zuda manuprāt arī VEFam.
, 2012-11-13 23:38, pirms 12 gadiem
Jāpiekrīt ka spēlēja lēni un tizli, pelnīts zāģis! Pilnīgi savādāk komanda izskatijās nekā pret Žalgiris, bez emocijām!
Slēpts komentārs: Šerberts
, 2012-11-14 04:52, pirms 12 gadiem
Nevajag tagad galvenais norakstit Vefu peec viena zaudejuma, viss vel priekshaa !
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Hovardu

Spānijas ACB līgas klubs ''Baskonia'' paziņojis, ka līdz 2027./2028. gada sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Markusu Hovardu.