Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Andis Vanags

Video: Ventspilnieki gatavi Eirokausu sezonai

6. novembrī BK "Ventspils" ar mājas spēli pret Latvijas izlases kapteiņa Edgara Jeromanova pārstāvēto Zviedrijas čempionvienību "Dolphins” atklās savu kārtējo Eirokausu sezonu. Devāmies noskaidrot, kādā gatavībā ir komanda pirms mača.

, 2012-11-06 12:25, pirms 12 gadiem
Jēzus, ko tas Bērziņš runā? "Tagad beidzot pretī stāsies kārtīgas komandas?" Nu varbūt ar vārdu - kārtīgas- Bērziņš nebija domājis spēcīgas. Jo tie paši Delfīni BBL kad spēlēja bija stipri stipri pašā apakšā tabulā. Un kaut kādi zviedru kingi, kas ir vēl vājāki par Delfīniem un somi, nezināmas izcelsmes, nu nezinu, kā šādas komandas var nosaukt par kārtīgām komandām. Lai gan pati Ventspils šosezon jau nav nekāds grands, viens no vājākajiem sastāviem pēdējos gados.
, 2012-11-06 12:34, pirms 12 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Jēzus, ko tas Bērziņš runā? "Tagad beidzot pretī stāsies kārtīgas komandas?" Nu varbūt ar vārdu - kārtīgas- Bērziņš nebija domājis spēcīgas. Jo tie paši Delfīni BBL kad spēlēja bija stipri stipri pašā apakšā tabulā. Un kaut kādi zviedru kingi, kas ir vēl vājāki par Delfīniem un somi, nezināmas izcelsmes, nu nezinu, kā šādas komandas var nosaukt par kārtīgām komandām. Lai gan pati Ventspils šosezon jau nav nekāds grands, viens no vājākajiem sastāviem pēdējos gados.
tie paši delfīni apspēlēja VEF @ BBL. takā nerunā muļķības
, 2012-11-06 12:39, pirms 12 gadiem
bubba rakstīja: tie paši delfīni apspēlēja VEF @ BBL. takā nerunā muļķības
Arī Valmiera, Liepāja un zemgale ir apspēlējusi VEF, bet tas nepadara šīs komandas par spēcīgām. beidz mānīt sevi.
Slēpts komentārs: W W E
, 2012-11-06 13:17, pirms 12 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Arī Valmiera, Liepāja un zemgale ir apspēlējusi VEF, bet tas nepadara šīs komandas par spēcīgām. beidz mānīt sevi.
Bet tas nenozīmē, ka šīs komandas ir jānoraksta vai nav jānovērtē.
, 2012-11-06 13:40, pirms 12 gadiem
Nu Ventiņiem ir jāpaņem šitas turnīrs, lai veicinātu Latvijas basketbola atdzimšanu. Eiropas līga, izslēgšanas spēle - Vef pret Ventiņiem... Kas tā būtu par spēli. Esmu Vef fans, bet uzpriekšu Ventspils, parādiet, ka Latvijai ir vairāk par vienu labu komandu
, 2012-11-06 14:42, pirms 12 gadiem
Berzins teica, ka velak kad naks pretii kartigas komandas, tad nebus ko taupit vairs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Hovardu

Spānijas ACB līgas klubs ''Baskonia'' paziņojis, ka līdz 2027./2028. gada sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Markusu Hovardu.