Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Artūrs Bērziņš: "Pakaļdzīšanās laikā iztērējām pārāk daudz spēka"

Artūrs Bērziņš: "Pakaļdzīšanās laikā iztērējām pārāk daudz spēka"
Artūrs Bērziņš
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

"Pirmajā puslaikā nospēlējām slikti un bija grūti savākties, taču spējām veikt izmaiņas. Sākām spēlēt ātrāk un labāk, nonākot tuvu uzvarai," zaudējumu pret Izraēlas čempioniem "Maccabi Haifa" komentēja basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts.

Ike Ofoegbu, "Maccabi Haifa" spēlētājs

"Zinājām, cik svarīga ir šī spēle. Daudzi no mums ir basketbola veterāni un sākām spēli tāpat kā visās citās reizes, cenšoties izcīnīt uzvaru. Otrajā puslaikā lielais pārsvars mūs iemidzināja un zaudējām koncentrēšanos, taču spējām atrast uzvaras ceļu."

Denijs Franko, "Maccabi Haifa" galvenais treneris

"Mūsu klubs šovakar pārrakstīja vēsturi. Komanda pirmo reizi spēlē Eiropas kausa izcīņā un tagad esam iekļuvuši otrajā kārtā. Paveicām lielisku darbu. Esmu priecīgs par klubu un īpašnieku Džefu Rozenu, kurš nodrošināja šo panākumu. Otrajā puslaikā mums radās grūtības, taču esmu priecīgs, ka Ike Ofoegbu pēdējā uzbrukumā guva uzvaras grozu un pasniedza man dāvanu dzimšanas dienā."

Artūrs Bērziņš, "VEF Rīga" uzbrucējs

"Apsveicu mājiniekus. Viņi nopelnīja uzvaru ar savu raksturu un cīņu par atlēkušajām bumbām. Pirmajā puslaikā ielaidām pārāk daudz punktus un turpinājumā patērējām pārāk daudz spēka, lai atspēlētos. Pēdējās divās minūtes daudzas reizes netrāpījām, dodot iespēju Haifas basketbolistiem uzvarēt spēli."

Ramūns Butauts, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Zinājām, ka spēle būs smaga, taču paši nospēlējām divus atšķirīgus puslaikus. Pirmajās divdesmit minūtēs nospēlējām slikti, nespējām savākties. Pēc pārtraukuma dažas lietas pamainījām, sākām spēlēt ātrāk un labāk, nonākot tuvu panākumam. Basketbola viena komanda uzvar un otra zaudē."

Izmantotie resursi:
Eurocup - Welcome to Eurocup


, 2013-12-05 13:55, pirms 10 gadiem
Šķidri attaisnojumi!
, 2013-12-05 14:16, pirms 10 gadiem
15 štukass menesi šitas prasija ..
, 2013-12-05 14:24, pirms 10 gadiem
žirga88 rakstīja: 15 štukass menesi šitas prasija ..
3 gadu līgums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-12-05 14:42, pirms 10 gadiem
Veel aizvien dusmojos uz butautu, kad Strelnieku tureeja pedeejaas minuutees laukumaa ne aizsardziibaa vareeja ne uzbrukumaa drosmes.
, 2013-12-05 14:58, pirms 10 gadiem
Buļs labi pateica pēcspēles studijā - pēdējais uzbrukums tika norakts, bet komandai nav rokraksts un tādas lietas nav pārsteigums.

Robinsons sēž uz beņķa, sākas vainīgo meklēšana. Vai tas komandu neizsitīs no sliedēm uz kādu laiku?
, 2013-12-05 14:59, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Pēc otrā puslaika spriežot tas ir pamatoti, jo ja visus tā kapās, tad pretiniekiem grūti ies
atpelnīja 5k no jau samaksātiem 45k
, 2013-12-05 15:00, pirms 10 gadiem
uzbrukuma rebs 30 sek līdz beigām bija kam? neviennozīmīgi

chubaki rakstīja: Veel aizvien dusmojos uz butautu, kad Strelnieku tureeja pedeejaas minuutees laukumaa ne aizsardziibaa vareeja ne uzbrukumaa drosmes.
, 2013-12-05 15:05, pirms 10 gadiem
Tieši tā, Bērziņš un ka arī Nix pēdējās sešas min sēž, Strēlnieka efekts jau ir tas, ka var uznākt laukuma kā enerģijas spēlētājs nokrampēt pretinieku līderus...nejau ntās min bez atpūtas, efektivitāte strauji zūd!!
chubaki rakstīja: Veel aizvien dusmojos uz butautu, kad Strelnieku tureeja pedeejaas minuutees laukumaa ne aizsardziibaa vareeja ne uzbrukumaa drosmes.
Kostass Slukass. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Slukass revanšējas un saber 29 punktus, Madrides "Real" jau soli no Final 4

Grieķu basketbolists Kostass Slukass, kurš ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā cīņā pieļāva izšķirošo kļūdu, aizvadīja iespaidīgu 29 punktu spēli Atēnu "Panathinaikos" rindās, kaļot savas komandas panākumu ar 95:79 pār Telavivas "Maccabi". Savukārt vienas uzvaras attālumā no četru fināla nonākusi Madrides "Real".
Džordans Loids un Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix
1

"Fenerbahce" uzvar pagarinājumā, arī "Olympiacos" pārāka viesos

Šovakar ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sērijas ar uzvarām sākušas Stambulas "Fenerbahce" un Pirejas "Olympiacos", abām virsroku ņemot izbraukuma spēlēs.
Kemnicas "Niners" basketbolisti ar Eiropas kausu. Foto: Ernesto Uhlmann/Niners Chemnitz

Bundeslīgas vicelīdere Kemnica kluba spožāko sezonu turpina ar Eiropas kausa izcīnīšanu

FIBA Eiropas kausa izcīņā otro reizi triumfējis Vācijas klubs, Kemnicas "Niners" komandai šovakar izbraukumā ar 95:105 pagarinājumā piekāpjoties Stambulas "Bahçeşehir Koleji", taču summā esot pārāka ar 180:179.