Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Džeimss pagarina līgumu ar Maskavas CSKA līdz 2023. gadam

Džeimss pagarina līgumu ar Maskavas CSKA līdz 2023. gadam
Maiks Džeimss. Foto: cskabasket.com

ULEB Eirolīgas viens no bagātākajiem klubiem Maskavas CSKA līdz 2023. gadam pagarinājis līgumu ar amerikāņu basketbolistu Maiku Džeimsu.

29 gadus vecais Maiks Džeimss pievienojās Maskavas CSKA pagājušajā vasarā un uzreiz kļuva par vienu no komandas līderiem. Eirolīgā viņš laukumā devās 28 spēlēs, vidēji atzīmējoties ar 21,1 punktu (42% realizētu tālmetienu), 4,3 rezultatīvām piespēlēm, 3,3 atlēkušajām bumbām. VTB Vienotajā līgā Džeimss aizvadīja 18 mačus, un viņa kontā bija 17,6 punkti (44% tālmetienos), 4,4 piespēles un 2,4 atlēkušās bumbas.

Ziņā par līguma pagarināšanu līdz 2023. gadam CSKA īpaši atzīmēja Džeimsa izšķirošos metienus Eirolīgas spēlēs pret Kauņas "Žalgiri", Stambulas "Anadolu Efes" un "Barcelona". Tāpat jāpiezīmē, ka 2018./19. gada sezonā, kad Džeimss pārstāvēja Milānas "Olimpia", viņš kļuva par Eirolīgas rezultatīvāko basketbolistu.

"Priecājos palikt CSKA rindās un turpināt sadarbību uz vēl trim gadiem. Cerams, ka tie būs tituliem bagāti," pauda Džeimss. Arī galvenais treneris Dimitris Itudis neslēpa pozitīvo noskaņojumu par vēsti, ka izdevies amerikāni noturēt Maskavā.

Šodien atkal parādījušās runas, ka CSKA komandā nepaliks Jānis Strēlnieks.

Izmantotie resursi:
https://cskabasket.com/news/?id=18596


Artūrs un Rodions Kuruci. Foto: FIBA

Brāļiem Kuruciem un Mursijas komandai bronza Čempionu līgā, tituls "Unicaja"

FIBA Čempionu līgas pirmo trijnieku šosezon pilnībā aizņems Spānijas klubi. Belgradā notiekošā finālčetrinieka spēlē par trešo vietu Mursijas Katoļu universitātes (UCAM) vienība ar 87:84 pieveica Grieķijas "Persiteri".
''Partizan'' galvenais stratēģis Žeļko Obradovičs. Foto: KK Partizan

''Partizan'' uz divām sezonām pagarina līgumu ar titulēto Obradoviču

Serbijas basketbola grands Belgradas ''Partizan'' pavēstījis, ka panākta divu gadu līguma pagarināšana ar komandas pašreizējo galveno treneri Žeļko Obradoviču.
Džabari Pārkers uzbrukumā pret Pirejas "Olympiacos". Foto: Barça Basket

Pārkers Barselonai nokārto pirmo uzvaru, "Monaco" spožs spēles sākums un beigu daļa

ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla sērijās pretiniekus panākušas "Monaco" un "Barcelona" vienības.