Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:104, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Lietuva mēģinās atgūties

Eiropas sieviešu basketbola meistarsacīkšu E grupas spēlē Lietuvas basketbolistes cīnīsies ar pašreizējām Eiropas čempionēm no Čehijas. Spēles sākums plkst. 19:30 pēc Latvijas laika.


Abas komandas piedzīvoja zaudējumus piektdienas spēlēs. Lietuvietes cieta sagrāvi cīņā ar latvietēm, čehietes nepārvarēja organizētās vācu aizsardzības pretestību un sasniedza precizitātes antirekordu.


Praktiski sešu septiņu cilvēku sastāvā spēlējošajai Lietuvai būs ļoti grūti tikt galā ar saniknoto un garo Čehijas pamatpiecinieku, kuru papildina meistarīgas rezervistes. Taču tas nenozīmē, ka Čehija jau tagad savā rēķinā var ierakstīt divus punktus. Lietuviešu galvenais treneris Aļģirds Paulausks piektdienas vakarā atzina, ka lietuvietes nav parādījušas savu spēli un mainīs attieksmi. Ievainots lietuviešu pašlepnums - 1997. gada Eiropas čempiones centīsies pierādīt, ka ir savu priekšgājēju vārda cienīgas. Čehijas galvenais treneris Bobrovskis savukārt mēģinās atgriezt cīņā spēlētājas, kuras piedzīvojušas šoku cīņā ar vācietēm.


Izmantotie resursi: www.fibaeurope.com


, 2007-09-30 16:09, pirms 17 gadiem
ievainots lietuviešu pašlepnums ...saniknotais un garais Čehijas pamatpiecnieks....nu tās ir pērles
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-09-30 17:51, pirms 17 gadiem
Lai kaimiņietēm veicās!
40

FIBA apskatnieki slavē latvietes

Pagājusi nedēļa kopš 31. Eiropas sieviešu basketbola meistarsacīkšu noslēguma. Atzinīgus vārdus Anetei Jēkabsonei-Žogotai un Guntai Baško šodien velta FIBA apskatnieki.
48

LTV 7 "Sporta studijā" – Ainars Zvirgzdiņš

"Sporta studijā" šodien plkst. 21:30 viesosies Latvijas sieviešu basketbola izlases galvenais treneris Ainars Zvirgzdiņš, izvērtējot valstsvienības veikumu Eiropas čempionātā.
32

Latvijas zeltenes atgriežas!

Šovakar plkst. 21:55 ar reisu no Prāgas (Čehija) dzimtenē atgriezīsies Latvijas sieviešu basketbola izlase, kas vakar Eiropas basketbola čempionātā izcīnīja ceturto vietu. Sagaidi basketbolistes Lidostā "Rīga"!