Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Čukste: "Neizmantojām izdevības"

Čukste: "Neizmantojām izdevības"
Ainārs Čukste
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Sieviešu basketbola klubam "TTT Rīga" Eirolīgas spēlē piekāpjoties Neapoles "Phard Napoli" 65:68, komentārus sniedza komandas galvenais treneris Ainārs Čukste.


Ainārs Čukste, "TTT Rīga" galvenais treneris: "Nav iespējams uzvarēt, neizmantojot izdevības brīvi iemest no groza apakšas. Savus metienus netrāpīja Tillisa, Žeržerunova, arī citas. Vismazāk šobrīd var pārmest Dacei Krūmiņai, kas "vilka" spēli, tomēr beigās netrāpīja soda metienus un kļūdījās piespēlējot."


Nākamo spēli „TTT” aizvadīs sestdien, 26. janvārī, Latvijas sieviešu basketbola līgas izbraukuma spēlē sacenšoties ar „Liepājas metalurga” vienību. Spēles sākums plkst. 14:00.


Izmantotie resursi:
www.tttriga.lv


, 2008-01-23 23:49, pirms 16 gadiem
kaut kaa baigi iisi
, 2008-01-23 23:50, pirms 16 gadiem
vinnē komanda,zaudē treners...
, 2008-01-24 03:37, pirms 16 gadiem
Tātad, prezumējam- Čukstem liekas, ka vainīgas spēlētājas, visvairāk Žeržerunova.
Man šajā jautājumā ir citas domas. Čukste, kā treneris, vienkārši šādā līmenī spēlēt nav spējīgs, jo vienīgais , ko visa turnīra laikā dzirdējām, bija "nepaveicās", "pretinieču līdere mūs iznīcināja", "spēlētajas nespēja koncentrēties" un tamlīdzīgi.
Šoreiz TTT sastāvs bija vismaz līdzīgs tām komandām, ar kurām tika spēlēts, tādos gadījumos visu izšķir psiholoģija. Un tā jau ir tieši trenera kompetence, ieskaidrot sievietēm, ka viņas ir uzvarētājas, nevis kunkstēt, ka "mēs jau pašā sākumā sasniedzām izvirzīto plānu- izcīnīt divas uzvaras".
Kāds tad ir sausais atlikums:
1)zaudēts turnīrs
2)komanda turnīra gaitā nevis progresēja, bet acīmredzami regresēja, pat neskatoties uz aizvien "krutāku" ārzemnieču iepirkšanu
3)Čukste ir noracis vienu no perspektīvākajām spēlētajām Latvijas vēsturē- Elīnu Babkinu, viņu nevis motivējot spēlēt un trenēties, bet naturāli sodot, nosēdinot uz "beņķīša". Mans ieteikums- Elīna, maini klubu (vai klubam jāmaina treneris)!
4)Trenera nespēja identificēt un mobilizēt līderes.
5)Nākotnes trūkums TTT, jo sezonā vairs atlikušas pāris spēles- ar Cēsu komandu, jo Lietuvā, redz, vairs spēlēt negribas, kur būtu vēl vismaz divtik liels skaits spēļu ar līdzvērtīgu pretinieku... Bet tagad?
Secinājumi... Tos lai katrs izdara pats
, 2008-01-24 07:28, pirms 16 gadiem
čukste pierādīja, ka vēl nav gatavs vadīt Eirolīgas komandu, lai patrenē vidusskolnieces
, 2008-01-24 08:43, pirms 16 gadiem
parastajam:
1) logiski
2) Jāsit Buļs
3) Nifiga nav noracis, pusperspektīva ar ļoti "zilu" metienu. Malā nosēdinaja, jo meitenei galvā zvaigznes bija ieskrējušas, kā arī saspēli viņa vadīja nožēlojami (tiesa kā otrais numurs manuprāt spēlēt varēja)
4) diemžēl jāpiekrīt
5) jup...

Secinājumi:
a) vislielākā problēma bija nenormālais komandas vadības (treneru, menedžeru un iespējams ka arī sponsoru) iespringums uz rezultatiem, kā rezultātā spēlētājas nāca un gājā (un ies), komandas spele tika izčakarēta un saliedētība pazuda.
, 2008-01-24 08:44, pirms 16 gadiem
b) b nebūs...
, 2008-01-24 09:08, pirms 16 gadiem
es domaaju, shogad taadas iistas ziemas nemaz nebuus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-24 09:13, pirms 16 gadiem
meitenes labas tik vadība jāmaina ar e.buļu priekšgalā.
, 2008-01-24 10:18, pirms 16 gadiem
Protams žēl par sezonas noslēgumu,bet mums vajag saskatīt arī labās lietas.Pēc pagājušā gada snieguma fiba kausā kāds gaidīja tik sakarīgu sniegumu no komandas šogad? Nē - visi bļāva ,ka mums eirolīgā nav ko darīt.
Pluss vēl ir tas ka labākās spēles komanda aizvadīja mājas,tā iepriecinot tos līdzjutējus ,kas varēja izkustināt savas pēcpuses no datorkrēsliem,lai justu līdz komandai arēnā un par brīvu.
Manuprāt jācenšas saglabāt komanda kāda tā ir-it īpaši skaisto Aisisu un jādabūn no turkiem tā Pondekstere,kas viena pati iznīcināja visu TTT komandu,kad Fenerbahče viesojās Rīgā.
, 2008-01-24 11:14, pirms 16 gadiem
Tādu izdevību palaida garām (Jekaterinburgas UMMC brauktu uz Rīgu!).
Tagad Penicheiru un vēl kādu var sūtīt mājās...
, 2008-01-24 11:34, pirms 16 gadiem
Treneris nebija gatavs otrajam riņķim, ko viņš Sporta avīzē pats arī netieši atzina jau pēc pirmā riņķa : "nebrīnīšos, ja mēs zaudēsim visas otrā riņķa spēles".

Ar šādām spēlētājām bija jātiek Playoff, tomēr bija vajadzīga arī kāda, kas ir riktīga metēja - uzvar tā komanda, kas gūst vairāk punktus.
, 2008-01-24 22:29, pirms 16 gadiem
Tur vajag vairakus gadus lai saliedetos komanda....un par trenieriem un Ko vispar nerunaasim...lai tup sava ridzenee,tur viniem ir vieta,pie sitadam aprinadam vinus laist nevar....
Aleksa Gulbe, Stefānija Mavunga un Marija Arauho. Foto: EuroLeague Women

Aleksa Gulbe pabeidz sezonu Spānijā un saņem palīdzību no bijušā kluba

Latvijas basketbolistes turpina sezonu Itālijā un Ungārijā. Aleksa Gulbe un "Zaragoza" svētdien, 5. maijā, noslēdza cīņas Spānijas čempionāta izslēgšanas spēlēs.
Liepājas U19 basketbolistes 2024. gada 5. maijā. Foto: Ritvars Stankevičs
2

Liepājas meitenes pārtrauc Rīgas dominanci, vērtīgākā spēlētāja – Madara Šmite

Liepājas U19 meitenes svētdien, 5. maijā, Daugavas sporta namā Rīgā uzvarēja "RBJSS Rīdzene" ar 75:72 un pirmo reizi vēsturē kļuva par PRIME Latvijas Jaunatnes basketbola līgas čempionēm. "Rīga/Centrs" bronzas spēlē pieveica Daugavpili – 63:53.
Keitlina Klārka 2024. gada 3. maijā Ārlingtonā. Foto: WNBA
1

Keitlinai Klārkai 21 punkts pirmajā WNBA pārbaudes spēlē

Keitlina Klārka (Caitlin Clark) piektdien, 3. maijā, guva 21 punktu WNBA pirmajā pārbaudes spēlē, bet "Indiana Fever" basketbolistes viesos zaudēja "Dallas Wings" ar 76:79.