Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Nākamnedēļ lems par dalību Lietuvas čempionātā

Sieviešu basketbola klubs „TTT Rīga” turpina dalību Lietuvas sieviešu basketbola līgā (LMKL), savukārt, kādā statusā komanda piedalīsies turnīrā (un vai vispār piedalīsies) 2008. gadā, tiks nolemts 27. decembra sarunās ar LMKL vadību.

Edgars Buļs, „TTT Rīga” ģenerālmenedžeris: „Atsevišķos plašsaziņas līdzekļos izskanējusi neprecīza informācija, ka ir jau nolemts Jaunajā gadā izslēgt „TTT” no Lietuvas čempionāta. Piektdienas sarunās ar kluba vadību, Lietuvas sieviešu basketbola līgas direktore Audra Ginelevičiene pauda vēlmi redzēt „TTT” LMKL arī turpmāk, sacenšoties ar ar četriem stiprākajiem Lietuvas klubiem.

Zināmu neapmierinātību ar notiekošo pauduši gan Lietuvas klubi, gan „TTT Rīga”. LMKL vājākie klubi bijuši neapmierināti par pārāk lielo rezultātu starpību spēlēs ar Latvijas čempionēm. Jānoraida Lietuvas presē un Lietuvas ziņu aģentūrā ELTA izskanējušie pārmetumi par „TTT” spēlēšanu stiprākajā sastāvā pret Lietuvas vājākajiem klubiem. Lietuvas līgas spēlēs noteikts trīs viesspēlētāju limits un „TTT” spēcīgākajā sastāvā pret LMKL jaunpienācējām nav spēlējusi, piemēram, 15. decembra spēlei ar Paņevēžu „Egle” netika pieteiktas kluba līderes Aisisa Tillisa, Ieva Tāre un Jeļizaveta Kitizina. To pašu var teikt par pārējām spēlēm.

„TTT Rīga” par nekorektu uzskata Viļņas „Teo” kluba pausto vēlmi atkāpties no iepriekš abpusēji pieņemtās vienošanās par sacenšanos spēcīgākajos sastāvos. Turklāt Lietuvas klubs nostāju mainījis pēc savā laukumā piedzīvotā zaudējuma cīņā ar „TTT”.”

Sarunas ar Lietuvas līgas vadību turpināsies un lēmums tiks pieņemts LMKL valdes sēdē 27. decembrī. Visticamāk, iespējami divi varianti, 1) „TTT Rīga” turpinās piedalīties LMKL, sacenšoties ar četrām stiprākajām Lietuvas vienībām, 2) „TTT Rīga” pārtrauks dalību Lietuvas līgā.”

Informāciju sagatavoja
Māris Noviks, „TTT Rīga” preses sekretārs


, 2007-12-21 21:23, pirms 16 gadiem
varētu izveidot kautko līdzīgu sieviešu bbl kur varētu spēlēt Latvijas un Lietuvas stiprākie klubi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-21 21:36, pirms 16 gadiem
rasists
, 2007-12-21 21:51, pirms 16 gadiem
igaunēm ir kāds stiprs klubs?
, 2007-12-21 22:13, pirms 16 gadiem
Baigie varianti tas pats kas 1)jā 2)nē - bezjēdzīgi...
Slēpts komentārs: karliss
, 2007-12-21 23:13, pirms 16 gadiem
Cerams, ka veselais saprāts vinnēs un TTT turpinās spēlēt Lietuvas līgā.
Tur tomēr ir 1 ļoti labs (TEO) un 3 cienījami (Arvi, Laisve un Lemminkainen)
pretinieki. Latvijā būtu Cēsis un daļēji Liepāja, lai gan nebūtu tādas sagrāves, kā pret "Egli" un "Rūtu"..
, 2007-12-22 01:21, pirms 16 gadiem
Karliss
Tu kaut ko nesaprati. Sūdzās, ka spēlēja gandrīz labākajā sastāvā kaut bija noruna, ka pret Eglei līdzīgām komandām spēlēs dublieres!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-22 13:47, pirms 16 gadiem
varētu izveidot kautko līdzīgu sieviešu bbl kur varētu spēlēt Latvijas ,Lietuvas un citi stiprākie klubi.BWBL nav interesants,jo vadošais personāls ir vienaldzīgs.Ir jau sen izskanējušas visādas versijas,taču viss stāv uz vietas.
, 2007-12-22 14:51, pirms 16 gadiem
Piekrītu Martai, varētu izveidot kautko līdzīgu BBL, ar labāko Latvijas un Lietuvas klubu piedalīšanos.
Kristīne Vītola. Foto: FIBA
1

Spānijas čempionvienība "Valencia" pavēsta par pastiprināšanos ar Vītolu

Spānijas sieviešu basketbola līgas čempionvienība "Valencia Basket" šodien oficiāli izziņojusi sastāva papildināšanu ar stalto latviešu centra pozīcijas basketbolisti Kristīni Vītolu.
Marta Ploriņa un Mila Luzgina 2023. gada augustā. Foto: FIBA
6

Valmieras trio un Liepājas "and one": Rožlapa nosauc kandidātes Eiropas U16 čempionātam

Latvijas U16 meiteņu basketbola izlases galvenais treneris Matīss Rožlapa piektdien, 31. maijā, nosauca 16 kandidātes Eiropas čempionātam, kas 16.-24. augustā notiks Ungārijas pilsētā Miškolcā.
Ilze Jākobsone 2024. gada 30. maijā Ksalapā. Foto: Halcones de Xalapa

Uz zelta zemi Meksiku: Ilze Jākobsone pievienojas Ksalapas komandai

Ilze Jākobsone 2024. gada vasarā pārstāvēs Meksikas komandu "Halcones de Xalapa", ceturtdien, 30. maijā, informēja kluba preses dienests. Latviešu basketboliste uz Ziemeļameriku devusies trešo reizi.