Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Video: Aigars Nerips: "Pret Cēsīm centāmies spēlēt agresīvi"

"Mūsu spēles plāns bija turēt augstu tempu visas 40 minūtes. Spēlētājām laukumā savas maiņas bija jāatstrādā par 100 procentiem, jo tādā spēlē attīstām savas prasmes aizsardzībā pa visu laukumu. Spēles sākumu sasteidzām un pēc neiemestiem tālmetieniem komandas darbības pajuka, taču spējām atgriezties un pārņemt iniciatīvu. Ir spēlētājas, kuras var spēlēt ar muguru pret grozu un asos caurgājienos. Pretinieks labi turējās pretī un tas mums bija nepieciešams. Baltijas līgas spēlēs Baltkrievijā cīņas būs asākas, skarbākas, tāpēc centāmies spēlēt agresīvi," sieviešu basketbola kluba "TTT Rīga" galvenais treneris Aigars Nerips sestdien, 19. novembrī, dalījās pārdomās par cīņu ar SK "Cēsis" un sniedza ieskatu nākamajās Baltijas līgas izbraukuma spēlēs. Nākamās desmit sacensības paredzētas izbraukumos, tai skaitā četras spēles Baltkrievijā (26. - 27. novembrī) un Lietuvā (21. - 22. decembrī).

Keitlina Klārka 2024. gada 3. maijā Ārlingtonā. Foto: WNBA
1

Keitlinai Klārkai 21 punkts pirmajā WNBA pārbaudes spēlē

Keitlina Klārka (Caitlin Clark) piektdien, 3. maijā, guva 21 punktu WNBA pirmajā pārbaudes spēlē, bet "Indiana Fever" basketbolistes viesos zaudēja "Dallas Wings" ar 76:79.
Ketija Vihmane. Foto: EuroBasket Women

Ketija Vihmane – Vācijas vicečempione, Aleksa Gulbe Spānijas pusfinālā

Ketija Vihmane un "Rutronik Stars Keltern" basketbolistes trešdien, 1. maijā, izbraukumā zaudēja Berlīnes ALBA ar 53:68, finālsērijā līdz trīs uzvarām piekāpjoties ar 3-2. Galvaspilsētas klubs izcīnīja pirmo Vācijas titulu.
Skaidrīte Smildziņa-Budovska. Foto: Latvijas Sporta muzejs
5

Ilggadējā TTT līdere Smildziņa-Budovska uzņemta FIBA Slavas zālē

Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) Slavas zāles komiteja paziņojusi basketbola personības, kas 14. septembrī īpašā ceremonijā Singapūrā tiks uzņemtas FIBA Slavas zālē. Kategorijā “Spēlētāji” šāds gods izrādīts ilggadējai Rīgas TTT meistarkomandas un Latvijas izlases, kā arī PSRS izlases centra spēlētājai Skaidrītei Smildziņai-Budovskai.