Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Galvanovskis: "Vienīgais, kurš nospēlēja labi, bija Strēlnieks"

Galvanovskis: "Vienīgais, kurš nospēlēja labi, bija Strēlnieks"
"Ventspils" galvenais treneris Agris Galvanovskis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

"It kā uztraukumam nevajadzētu būt, bet bija epizodes, muļķīgas situācijas, kad nenospēlējām uzbrukumā kā komanda," pēc zaudējuma "Brose Baskets" Eiropas kausā sacīja "Ventspils" galvenais treneris Agris Galvanovskis.

Agris Galvanovskis, "Ventspils" galvenais treneris:
Lielākā daļa spēlētāju nebija gatavi šodien spēlēt. It kā uztraukumam nevajadzētu būt, bet bija epizodes, muļķīgas situācijas, kad nenospēlējām uzbrukumā kā komanda - sasteigti metieni, pārturētas bumbas, laicīgi neatdotas piespēles un metieni pēdējās sekundās pāri rokām. Kopumā vienīgais, kurš bija gatavs spēlēt, bija Jānis Strēlnieks. Ārons Petvejs varēja nospēlēt labāk aizsardzībā, bet arī kopumā parādīja labu spēli. Pārējie nospēlēja ļoti slikti, arī Bertānam šī bija pirmā patiešām neveiksmīgā spēle sezonā. Jurevičus desmit dienas bija izlaidis, trenējies tikai individuāli un šodien nebija gatavs.

Prieks par Blau, kurš sāka bikli, bet iespēlējās, vienīgi varēja vairāk iemest savus metienus no apakšas. Jaunais amerikānis arī šodien nebija gatavs līdz galam, bet viņš cīnījās. Varam spēlēt labāk un arī uzvarēt šādas komandas. Ļoti labi noturējām groza apakšu, bet nepaspējām tikt atpakaļ pie ārējiem spēlētājiem, kas saņēma piespēles un iemeta savus metienus. Zaķim šodien pretī bija ļoti labs spēlētājs, kurš principā mūs mācēja apspēlēt bez lielas piepūles. Zaķim jāsaprot, ka jāspēlē pareizāk aizsardzībā, bet viņam ar saprašanu iet lēnāk nekā varbūt kādam citam. Spēks viņam ir liels, bet viņš joprojām nemāk to pareizi pielietot. Tāpēc viņš netika izlasē un, ja viņš nesapratīs savas kļūdas, paliks normāla Latvijas līmeņa spēlētājs, bet ne vairāk.

Kriss Flemings, "Brose Baskets" galvenais treneris:
Mums bija liela cieņa pret "Ventspils" komandu, kurā ir daudzi jauni spēlētāji ar ļoti labu treneru kolektīvu. Viņi vienmēr spēlē ar ļoti lielu atdevi. Rēķinājāmies, ka mums ir pārsvars groza apakšā, bet pretinieki ar to pirmajā puslaikā labi tika galā. Trešajā ceturtdaļā pielikām aizsardzībā, nostrādāja mūsu pieredze un mums izdevās salauzt pretiniekus. Paldies ventspilniekiem par uzņemšanu un vēlu veiksmi viņiem vietējā līgā.


, 2009-11-24 22:02, pirms 14 gadiem
bumba vienkārši negāja pa riņķi!
džekiem jāspēlē vienkāršāk..
ceram uz veiksmi nākamajās spēlēs!
, 2009-11-24 22:03, pirms 14 gadiem
Strelnieks šaja sezona rada lielisku sniegumu
, 2009-11-24 22:05, pirms 14 gadiem
maz mierinājums Stēlniekam!
, 2009-11-24 22:12, pirms 14 gadiem
Agri, vai nav pienācis laiks atbrīvot no Ventspils rindām Bērziņu? Pēc manām domām viņš spēlē kā amatieris!
, 2009-11-24 22:18, pirms 14 gadiem
piebildīsim, ka treneris arī nebija uzdevumu augstumos,
"Paldies ventspilniekiem par uzņemšanu un vēlu veiksmi viņiem vietējā līgā" vāciešu treneris jau zin iznākumu bkv gaitām eirokausos.....
, 2009-11-24 22:20, pirms 14 gadiem
Par treneri, pilnīgi piekrītu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-24 22:36, pirms 14 gadiem
Viens karā nav karotājs!!!
, 2009-11-24 22:45, pirms 14 gadiem
gascoigne rakstīja: Ar skumjām nākas konstatēt, ka Latvijas basketbols uz doto brīdi reāli sūkā...
īpaši kaunu taisa VEF, bet arī pārējie klubi turās līdzi. Par izlasi pat runāt negribas
Tak paskaties,kas valstii daraa,nav jau briinums,ka nav vairs tas liimenis
, 2009-11-24 23:04, pirms 14 gadiem
k-west rakstīja: piebildīsim, ka treneris arī nebija uzdevumu augstumos,
"Paldies ventspilniekiem par uzņemšanu un vēlu veiksmi viņiem vietējā līgā" vāciešu treneris jau zin iznākumu bkv gaitām eirokausos.....

tas ir majiens ka musu vieta Latvijas cempionats
diezmzel bet vinam taisniba
, 2009-11-24 23:05, pirms 14 gadiem
jauna komanda un viens, otrs vai trešais zaudējums vēl neko nenozīmē. tikai starpība bišķīt par lielu.

par spēlētājiem - vairums džeku spēlē ļoti nestabili, vienīgais stabilais (gan negatīvā nozīmē) ir Bērziņš. ja viņu vēl netaisās padzīt no komandas, tad ar steigu pie psihologa jāsūta.
, 2009-11-24 23:17, pirms 14 gadiem
Blin, nu cik tad var? Varbūt tiešām vajag citu treneri? Visu laiku viens teksts,jauni nestabili nu cik ilgi tad jagaida stabilitāte?SARAUJ VENTSPILS!!!
, 2009-11-25 00:02, pirms 14 gadiem
tad, kad komandas vidējais vecums būs ap ~ 24-26, tad arī būs stabilitāte
, 2009-11-25 01:55, pirms 14 gadiem
Spēlē komanda nevis atsevišķi spēlētāji!
Ja zaudē, tad zaudē komanda un neviens nenospēlē labi!
Ļoti nepareiza rīcība no trenera puses!
, 2009-11-25 08:32, pirms 14 gadiem
galvanovski nav ko d,rst.vakardienas parodija nevis basketbola vislielakais vaininieks esi tu pats.tu vadi speli.tavi izraudzetie speletaji atrodas uz laukuma.un ka tu viniem atlauj spelet ta vini ari spele.komandas spele paradijas tikai speles beigas,bet pirms tam viss notika individuali.strelnieks savus punktus guva ari pec caurgajieniem bez komandas saspeles.visas piespeles partneriem tikai tad ja caurgajiena pats nevar izspraukties lidz grozam un bumbu nav kur likt.arejas linija aizsardzibas nekadas.jurevics,bertans,strelnieks kurs janis vakar likas aizsardziba vispar nebija uz laukuma.es vel menesi atpakal tev ieteicu nonemt roza brilles attieciba uz bertanu un strelnieku-bus zagi.dabuji.ka komandas lideri var gandriz katra spele taisit pa 5 kludamun turpinat nakt starta piecnieka.varbut tu esi mainijis orentaciju un pieversies jauniniem zeniem,un lai dabutu vinu labvelibu, dod viniem graut komandas prestizu,laizot,un turot pa 30 min. laukuma.taja pasa laika kalvi izlaizot uz 5.min.starp citu tiesi kalves iznaciens deva pirmo impulsu komandas spelei un izkustinaja komandu.bet tu vinu nosedinaji mala.tev ka bijusajam basketbolistam ir jazina ka speletaja raustisana pie laba nenovedis.izlaizot uz 2 min.,un ta vairakas reizes pec kartas nevar sasniegt to efektu kas nepieciesams komandai un speletaja attistibai.tu neproti izmantot pilniba tos speletajus kas tev ir.lemberga vieta es tevi ja sen butu aizsutijis uz majam.tava vieta un limenis ir- gulbenes azi-.
, 2009-11-25 15:27, pirms 14 gadiem
"Zaķim jāsaprot, ka jāspēlē pareizāk aizsardzībā, bet viņam ar saprašanu iet lēnāk nekā varbūt kādam citam."

Mjā, Zaķis šito varētu ņemt ļaunā
Linards Jaunzems sniedzas pēc bumbas. Foto: Aivars Ķesteris/ventasbalss.lv
4

"Ventspils" pārbaudes spēlē Liepājā droši pārspēj Rumānijas klubu

Savā trešajā pārbaudes spēlē pirms gaidāmās sezonas Latvijas vicečempione basketbolā "Ventspils" Liepājā ar rezultātu 80:66 pieveica Rumānijas "Divizia A" līga komandu "CSU Sibiu".

Pirmā!

BK Ventspils FIBA Čempionu līgā izcīnījuši pirmo uzvaru savā laukumā pārspējot Polijas vicečempionu Rosa Radom. Nākamais mačs šajā turnīrā jāaizvada 2. novembrī izbraukumā pret Turcijas Muratbey ar Rolandu Freimani sastāvā, bet līdz tam sestdien arī spēle LBL čempionātā Rīgā pret Barons kvartāls.
Kādreiz BK Ventspils sastāvā spēlējušais Tairons Brazeltons tika atzīts par FIBA Čempionu līgas pirmās kārtas vērtīgāko spēlētāju.

foto: Romāns Kokšarovs (Sporta Avīze)

Pret pirmās kārtas MVP un bijušo ventspilnieku

Jau rītvakar BK Ventspils aizvadīs nākamo FIBA Čempionu līgas spēli savā laukumā tiekoties ar Polijas klubu Rosa Radom, kas Ventspilī ierodas ar pirmajā kārtā trešajā pagarinājumā izcīnīto uzvaru pār Žaņa Peinera pārstāvēto Grieķijas PAOK un ar visa turnīra pirmās kārtas vērtīgāko spēlētāju Taironu Brazeltonu priekšgalā.