Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

"Liepājas lauvas" uzņems Valmieru

"Liepājas lauvas" uzņems Valmieru
Laimonas Kisielius
Foto: Mārtiņš Sīlis, loc.lv

Šovakar plkst. 16:00 Baltijas Basketbola līgā (BBL) spēkiem mērosies divi Latvijas klubi – "Liepājas lauvas" savā laukumā sacentīsies ar "Valmieras" basketbolistiem.

Abas komandas BBL sezonu iesākušas ne pārāk veiksmīgi – liepājnieki četrās spēlēs izcīnījuši tikai vienu panākumu (pret Latvijas čempioniem "Ventspils" – 64:62), savukārt valmierieši trijās spēlēs vēl pie uzvarām nav tikuši. "Valmiera" šobrīd ir vienīgā komanda Elites divīzijā, kas spēlē tikai ar zaudējumiem.

BBL turnīra tabulā pozitīva bilance ir tikai četrām komandām no 10, tāpēc uzvaras gadījumā liepājnieki varētu iekļūt labāko pieciniekā. Līdzšinējās spēlēs kurzemnieku komandā līderu lomu uzņēmušies abi leģionāri – Laimons Kiseļus (13.8) un Oļegs Konejets (13.0). Vidēji spēlē vismaz desmit punktus guvis arī Mārtiņš Kravčenko (10.0).

Valmieriešu uzbrukuma līderi ir Artūrs Valeika un Juris Andžejevskis, kuri vidēji spēlē izcēlušies ar 12 punktiem. Pārējie spēlētāji caurmērā gūst mazāk par desmit punktiem, taču arī viņi var sagādāt nopietnas grūtības liepājniekiem.

"Lauvu" un valmieriešu spēkošanos būs iespējams redzēt arī Sportacentrs.com tiešraidē, kas iespējama pateicoties sadarbībai ar liepājniekiem.lv.

Izmantotie resursi:
bbl.net


, 2009-10-31 14:09, pirms 15 gadiem
Go lauvas!
esporta ari live buus
, 2009-10-31 14:10, pirms 15 gadiem
Par Lauvaam. Liepaajnieki, maucam uz areenu
, 2009-10-31 14:14, pirms 15 gadiem
Lauvas - laužam beidzot to slikto tradīciju, kad pie uzvarām tiek pārsvarā viesos (Valmiera - Liepājā un Liepāja Valmierā). Izmainam šo tradīciju uz Lauvu uzvaru vienmēr un visur! Par lielu LIEPĀJU!
, 2009-10-31 14:36, pirms 15 gadiem
Rambāna kungs rakstīja: Par Lauvaam. Liepaajnieki, maucam uz areenu
Tiksimies tur
, 2009-10-31 21:09, pirms 15 gadiem
:* buča Liepājai
2016. gadā Artūrs Bērziņš "Valmieras/Ordo" rindās trešo reizi karjerā kļuva par Latvijas čempionu 
Foto: bkvalmiera.lv
14

Artūrs Bērziņš liek punktu spēlētāja karjerai

Bijušais Latvijas valstsvienības basketbolists un trīskārtējais Latvijas čempions Artūrs Bērziņš 30 gadu vecumā veselības problēmu dēļ nolēmis likt punktu profesionāla sportista karjerai, Bērziņš atklāja Sportacentrs.com.
BK "Ventspils" un tā atbalstītāji: vienīgais Latvijas klubs, kuram izdevās uzvarēt Baltijas līgā
Foto: Aivars Ķesteris, f64
17

Baltijas Basketbola līga pēc 14 gadu darba beidz pastāvēt

Baltijas basketbola līga (BBL) pārtrauks darbību, trešdien, 13. jūnijā, žurnālistiem apstiprināja Lietuvas basketbola līgas (LKL) prezidents Remigijs Milašis. Paziņojums izskanēja īsu brīdi pēc tam, kad tika apstiprināta Latvijas-Igaunijas vīriešu čempionāta izveide.
Lonzo Bola viesošanās Lietuvā nebūs pārāk ilga
Foto: 15min.lt
35

Bolu šovs beidzies: skandalozā ģimene pametīs "Vytautas" un Lietuvu

Prienu "Vytautas" priekšā noslēdzošās spēles Lietuvas Basketbola līgā, taču Lamelo un Liandželo Boli kopā ar savu tēvu Lavāru pametīs valsti un atgriezīsies Amerikā.