Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Autors: Egīls Balodis

Video: BK "Jūrmala" uzvar "Kalev/TLU" un kļūst par vienīgo Latvijas komandu BBL playoff

BBL ceturtdaļfināla atbildes spēlē savā laukumā, BK Jūrmala atkārtoti pieveica Tallinas Kalev/TLU ar 77:68 (18:15, 27:17, 16:19, 16:17) un divu spēļu summā bija pārāki ar 166:149. Pirms šodienas spēles jūrmalniekiem jau bija 8 punktu handikaps pēc izcīnītās uzvaras viesos ar 89:81. Lai arī šajā spēlē viesi sāka ar izrāvienu 8:0, jau 7. minūtē Kristaps Pļavnieks panāca neizšķirtu 12:12 un 23. minūtē pārsvars jau bija +19 (53:34). Kalev/TLU spēja rezultāta starpību samazināt, taču uzvaru spēlē un sērija nespēja apdraudēt. BBL pusfinālā BK Jūrmala pretī stāsies Tartu Universitātes komanda, pirmā spēle izbraukumā 13. martā 19:00, Tartu Universitātes sporta hallē.

2016. gadā Artūrs Bērziņš "Valmieras/Ordo" rindās trešo reizi karjerā kļuva par Latvijas čempionu 
Foto: bkvalmiera.lv
14

Artūrs Bērziņš liek punktu spēlētāja karjerai

Bijušais Latvijas valstsvienības basketbolists un trīskārtējais Latvijas čempions Artūrs Bērziņš 30 gadu vecumā veselības problēmu dēļ nolēmis likt punktu profesionāla sportista karjerai, Bērziņš atklāja Sportacentrs.com.
BK "Ventspils" un tā atbalstītāji: vienīgais Latvijas klubs, kuram izdevās uzvarēt Baltijas līgā
Foto: Aivars Ķesteris, f64
17

Baltijas Basketbola līga pēc 14 gadu darba beidz pastāvēt

Baltijas basketbola līga (BBL) pārtrauks darbību, trešdien, 13. jūnijā, žurnālistiem apstiprināja Lietuvas basketbola līgas (LKL) prezidents Remigijs Milašis. Paziņojums izskanēja īsu brīdi pēc tam, kad tika apstiprināta Latvijas-Igaunijas vīriešu čempionāta izveide.
Lonzo Bola viesošanās Lietuvā nebūs pārāk ilga
Foto: 15min.lt
35

Bolu šovs beidzies: skandalozā ģimene pametīs "Vytautas" un Lietuvu

Prienu "Vytautas" priekšā noslēdzošās spēles Lietuvas Basketbola līgā, taču Lamelo un Liandželo Boli kopā ar savu tēvu Lavāru pametīs valsti un atgriezīsies Amerikā.