Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1199, Did:0, useCase: 3

Autors: Guntis Keisels

Foto: Talantu nedēļas noslēguma sarīkojums 49.vidusskolā

Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas Talantu nedēļas noslēguma sarīkojumā 49.vidusskolā jaunie basketbolisti demonstrēja basketbola pievilcīgākos aspektus - azartu un cīņasprieku, precizitāti un atlētismu. Prieks bija gan pašiem dalībniekiem, gan daudzajiem skatītājiem. Foto : Ēriks Biters


, 2011-02-14 18:02, pirms 13 gadiem
haha
, 2011-02-14 19:28, pirms 13 gadiem
Kaadaa veidaa? Visi danki vienaadi, Apsiitim bija sarezhgjiitaaksi un labaaki danki
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-03-10 12:58, pirms 13 gadiem
labais
, 2011-04-24 23:22, pirms 13 gadiem
Normāli! Es labāk neko neteikšu!

VEF LJBL Talantu nedēļa: iesaisties, izpildi, uzvari!

Basketbolu spēlē interesanti cilvēki ar dažādiem talantiem. Tāpēc VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līga no 27. februāra līdz 5. martam jau astoto gadu pēc kārtas rīko Talantu nedēļu. Aicinām savās sporta skolās, zālēs un komandās iesaistīties ikvienu, nedēļas laikā izpildot kādu no sešiem uzdevumiem. 

VEF LJBL Talantu nedēļa: piesakies un piedalies, uzzini un iesaisti citus!

Basketbols nav tikai spēle sporta zvaigznēm – tā ir vispusīgas personības veidojoša vide, kurā darbojas interesanti cilvēki ar dažādiem talantiem. Tāpēc VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līga jau astoto reizi no 27. februāra līdz 5. martam rīko Talantu nedēļu un aicina iesaistīties visus dalībniekus. Parādi savas prasmes un apgūsti jaunas, kā arī ievies Talantu nedēļu savā sporta skolā un komandā!
Imantas sākumskolēni un "Basketbols aicina" nodarbības vadītājs Matīss Rožlapa.
Foto: Romualds Vambuts

“VEF Rīga” spēlētāji aicina trenēties basketbolā

Otrdien, 1.martā, VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas Talantu nedēļas otrajā dienā, Olimpiskajā sporta centrā treneris Matīss Rožlapa, kā arī Latvijas čempionvienības “VEF Rīga” spēlētāji Mārtiņš Meiers, Artūrs Strēlnieks un Dāvis Geks vadīja nodarbību „Basketbols aicina” Imantas vidusskolas jaunāko klašu skolēniem.