Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:988, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Portnovs

Video: Viktors Lācis: Fiziskās sagatavotības ziņā katram var pievilkt plusiņu

Latvijas U18 izlase pēc pusotra mēneša pārtraukuma atsākusi līdzdalību LBL čempionātā. Galvenais treneris Guntis Endzels un fiziskās sagatavotības treneris Viktors Lācis pēc zaudējuma spēlē ar BK Valmiera (51:82) komentē komandas darbību un spēlētāju gatavību sezonas turpinājumam. Labās ziņas - zūd bijība pret pieredzējušajiem sāncenšiem un uzlabojas junioru fiziskā kondīcija.

Latvijas U18 izlase
Foto: basket.ee
12

Latvija trešo reizi rīkos Eiropas U18 čempionātu basketbolā

Latvijas Basketbola savienība (LBS) ieguvusi tiesības rīkot 2018. gada Eiropas čempionātu junioriem, pirmdien, 27. martā, informēja Starptautiskā basketbola federācija (FIBA).
U18 izlase un galvenais treneris Uvis Helmanis Baltijas jūras kausa izcīņā Tallinā.
Foto: Gints Jankovskis ("Pēda Latvijā")

U18 puiši: Eiropas čempionāta grupā ar Bosniju, Franciju un Slovākiju

Eiropas U18 vīriešu čempionātā, kas no 29. jūlija līdz 6.augustam risināsies Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā, Latvijas komanda (1999./2000.dzimšanas gads) D grupas turnīrā cīnīsies ar Slovākijas, Francijas un Bosnijas un Hercegovinas komandām. Astotdaļfinālā D grupas komandas tiksies ar C grupas vienībām (Somija, Slovēnija, Grieķija, Lietuva). Uzvarētāji turpinās cīņu par 1.-8.vietu, zaudētāji par 9.-16.vietu.
U18 izlase: īstai komandai vēl jātop.
Foto: Gints Jankovskis (Pēda Latvijā)

Helmanis: “Ļoti jutām Basketbola akadēmijas trūkumu”

Latvijas U18 puišu izlase Baltijas jūras kausa izcīņas turnīrā Tallinā piedzīvoja trīs zaudējumus, ar 56:85 piekāpjoties Eiropas čempionāta A līgas turnīra dalībniekiem Somijas junioriem, ar 61:62 – Zviedrijas komandai un ar 68:83 – Igaunijas vienībai. Noslēguma tabula: Igaunija 3-0, Somija 2-1, Zviedrija 1-2, Latvija 0-3. Par mūsu komandas labāko spēlētāju atzīts Gustavs Kampuss.