Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

"Kalev" pārspēj "Rock" piektajā finālspēlē

"Kalev" pārspēj "Rock" piektajā finālspēlē
Foto: Postimees

Šodien Igaunijas augstākās basketbola līgas fināla piektajā spēlē Tallinas "Kalev/Cramo" izbraukumā ar 69:60 pieveica Tartu "Rock", panākot vadību sērijā (3:2).

Spēles pirmais puslaiks aizritēja līdzīgā cīņā, kurā neliels pārsvars bija viesiem "Kalev" (32:29). Arī otrajā puslaikā spēle ritēja līdzīgi, bet galarezultātā pārāki bija "Kalev", kas pieveica "Rock" ar 69:60.
Viens no galvenajiem "Kalev" komandas uzvaras kaldinātājiem bija amerikāņu saspēles vadītājs Džons Lainhens, kura kontā 24 punkti, septiņas pārtvertas bumbas un piecas rezultatīvas piespēles. Kristjans Kangurs pievienoja 13 punktus, bet 12 punkti Neitam Foksam.

Savukārt Tartu komandas sastāvā rezultatīvākais ar 13 punktiem bija Georgs Cincadze, bet 11 punkti Janaram Taltsam. "Rock" šajā spēlē nelīdzēja pat veiksmīgā cīņa par atlēkušajām bumbām (52 izcīnītas bumbas pret "Kalev" 33). Pēc šīs spēles sērijā rezultāts kļuvis 3:2, "Kalev" labā. Fināla sestā spēle notiks "Kalev" laukumā.

Izmantotie resursi:
basket.ee
eurobasket.com


, 2009-05-29 23:38, pirms 15 gadiem
Par septiņām spēlēm!
, 2009-05-29 23:40, pirms 15 gadiem
Lai jau kaimiņiem tā pat kā šeit 7....
, 2009-05-30 09:06, pirms 15 gadiem
burvids rakstīja: Lai jau kaimiņiem tā pat kā šeit 7....
Un jācer, ka tas pats būs saistīts tikai ar spēļu skaitu.
, 2009-05-30 09:35, pirms 15 gadiem
vareja jau kalev un rock bildi ielikt, vai tad gruti pagogolet...
Kamaka Hepa cīņā zem groza ar Ronaldu Zaķi. Foto: Dāvis Lejasmeiers
19

"Rīgas Zeļļi" iemet simtu un izvirzās priekšgalā pusfināla sērijā

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas pusfināla sērijas pirmā spēle starp "Ventspils" un "Rīgas Zeļļu" komandām noslēdzās ar rezultātu 97:100, pirmo uzvaru sērijā gūstot galvaspilsētas komandai. Uzvaru rozajiem ar 27 punktiem kala Aizeja Osborns, bet ventspilnieku centrs Ronalds Zaķis spēles gaitā nonāca kurzemnieku lazaretē.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Kristīne Vītola 2023. gada 8. oktobrī. Foto: EuroCup Women

Kristīnei Vītolai 2-2 Grieķijas finālā, Ketijai Vihmanei liela uzvara Berlīnē

Latviešu basketbolistes turpina cīņas Grieķijas un Vācijas finālos. Kristīnes Vītolas pārstāvētā "Olympiacos SFP" sērijā pret "Panathinaikos" svinēja uzvaras mājas spēlēs, taču piedzīvoja divas neveiksmes viesos.