Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Pargo no "Dynamo" uz "Olympiacos"

Pargo no "Dynamo" uz "Olympiacos"
Džanero Pargo
Foto: ITAR-TASS

Krievijas basketbola klubu Maskavas "Dynamo" pametis amerikāņu saspēles vadītājs Džanero Pargo, kurš jau parakstījis līgumu ar Grieķijas klubu Pireju "Olympiacos", kas piedalās Eirolīgā.

"Dynamo" vēlējās paturēt Pargo sastāvā, bet tas nebija iespējams, jo "Olympiacos" spēlētājam piedāvāja labākus apstākļus. Pašreiz "Olympiacos" piedalās trīs turnīros - Grieķijas čempionātā, Grieķijas kausā un Eirolīgā. Ja klubs uzvarēs visos trijos turnīros, tad Pargo saņems nepilnu pusmiljonu eiro lielu prēmiju, amerikāņu presei atklājis spēlētāja aģents Marks Bartlesteins. Līgums ar "Olympiacos" īpaši neatšķiroties no līguma ar "Dynamo", kas Pargo paredzēja maksāt par sezonu 3,5 miljonus eiro.

"Olympiacos" ar savu piedāvājumu esot pārtrumpojuši trīs citus klubus, kas arī vēlējušies pastiprināties ar 29 gadus veco amerikāņu aizsargu. Pargo varēs palīdzēt savai komandai Eirolīgā un Grieķijas kausā, bet tā kā klubam tagad ir seši leģionāri, tad vienam spēlētājam Grieķijas čempionātā vajadzēs palikt malā. Visticamāk, ka Pargo konkurēs ar citu kādreiz NBA spēlējušu aizsargu Linnu Grīru par vietu sastāvā uz Grieķijas līgas spēlēm.

12 Krievijas čempionāta spēlēs Pargo vidēji guva 13,8 punktus un atdeva 5,4 rezultatīvas piespēles. Pargo ir jau otrais aizsargs nedēļas laikā, kas pamet finansiālo problēmu skarto "Dynamo". Pirmais bija Holiss Praiss, kurš pārcelies uz itāļu klubu Milānas "Armani Jeans", kas arī spēlē Eirolīgā.

Izmantotie resursi:
dynamobasket.com
espn.com


, 2009-01-27 14:54, pirms 15 gadiem
zheel,izskatijas,ka ar Pargo sastava Dynamo sogad vareja pacinities par cempiontitulu gan Krievija,gan Eirokausa
, 2009-01-27 14:55, pirms 15 gadiem
nu jaa "Olympiacos" noperk visus kurus var nopirkt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-27 16:39, pirms 15 gadiem
Skaidrs tātad Mārberijs nebūs Olympiacos
, 2009-01-27 17:18, pirms 15 gadiem
Taada liimena speeleetaajiem kaa Pargo un Greeram ir jaakonkuree uz vietu sastaavaa
Manupraat, viena kalibra speeleetaaji..Greers pagasgad bija viens no stabiliem Olimpiakos vilceejiem..neskatoties uz nelielo augumu ir loti labs caurgaajienos un arii labs meteejs..
Redzees kaa Olimpiakos treneris spees abus izmantot eiroligaa..viens no viniem noteikt var speeleet arii par aizsargu..labs aizsargu paaris buutu..
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
7

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Džoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.
Kostass Slukass. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Slukass revanšējas un saber 29 punktus, Madrides "Real" jau soli no Final 4

Grieķu basketbolists Kostass Slukass, kurš ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā cīņā pieļāva izšķirošo kļūdu, aizvadīja iespaidīgu 29 punktu spēli Atēnu "Panathinaikos" rindās, kaļot savas komandas panākumu ar 95:79 pār Telavivas "Maccabi". Savukārt vienas uzvaras attālumā no četru fināla nonākusi Madrides "Real".